nedelja, 14. oktober 2018

Rože in medvedek

Spet jaz. :-) Če ne objavim takoj, bo mapo, v kateri imam še neobjavljene izdelke, razneslo. :-) Pred dopustom sem hitela z ustvarjanjem prazničnih voščilnic za Mihov bazar, saj sem jih vzela s seboj. Posledica tega je bila, da sem izpraznila škatlo z rojstnodnevnimi voščilnicami. Takoj, ko sem prišla domov, sem zavihala rokave in izdelala voščilnice za vse oktoberske rožice, za blogovski naraščaj in še zahvalnico za gospo, pri kateri sva stanovala v San Franciscu.

Gremo lepo po vrsti. Najprej k Mojci, ki tako kot jaz, pridno nabira leta. :-) Mojca, vse najboljše! Upam, da ti je barva rožic všeč.

Na Severno Primorsko je z najlepšimi željami odpotoval venček rožic Najlepšega para.

Medvedek pa je dobrodošlica Urijinemu ragazzinu.

Lepim ga v oktobrsko galerijo Najlepšega para. Razen medvedka so vsi ustvarjalni pripomočki od Najlepšega para. Metuljčka so mu posodili Tinini sloni, ozadje je izdelano s plastično šablono Topli žarki, napis pa je iz seta Ob rojstvu.

Tale zahvalnica pa je na poti v San Francisco. Gospa, pri kateri sva stanovala, je bila zelo prijazna. Razvajala naju je z zajtrki, ki se jih ne bi sramoval noben hotel najvišje kategorije. 

  
Za konec pa še umetniška za eno fajn punco, ki trenutno uživa nekje ob morju.Kar nekaj filmov o barvanju štampiljk sem si ogledala in vleklo me je, da preizkusim, kako bi to izpadlo. Ampak s silikonskimi štampiljkami mi ni uspelo dobiti pravega učinka. Gumjasta štampiljka pa je očitno narejena za to tehniko. Torej, štampiljko sem pobarvala z Brush pen markerji v dveh barvah in odtisnila na akvarelni papir, potem pa z mokrim čopičem povlekla po odtisu in motiv pobarvala.

Voščilnico prijavljam na CAS Watercolour Card Challenge: Orange, Green and Brown


Lep pozdrav do naslednjič. :-)

19 komentarjev:

 1. Koliko lepih izdelkov, koliko pozornosti. Hvala! Dobrodošla nazaj, se že veselim reportaže!

  OdgovoriIzbriši
 2. Prav vse so krasne, rože so pa v vseh barvah in tehnikah prelepe. Očitno bo štampiljka zelo uporabljena, saj si zasluži. Medvedek je cortkan. Lp

  OdgovoriIzbriši
 3. Kako si bila ponovno ustvarjalna Sonja, spet prava paša za oči ... in dušo seveda.
  V zadnjih dneh si bila veliko v mojih mislih, tako zelo sem se veselila s tabo. Naj napolnjene srčne baterije trajajo in trajajo, do ponovnega srečanja pa naj nastane še eim več tvojih srčnih unikatov.
  Objem k tebi, Majda

  OdgovoriIzbriši
 4. Lots of pretty flowers in this post, Sonja! Love the watercolor orange daisies that are so artsy! Thanks so much for sharing with us at CAS Watercolour!

  OdgovoriIzbriši
 5. Kako si pozorna, imam kar slabo vest, ker se ne spravim k objavi. Čudovite voščilnice, rožice sem že občudovala in tudi vse ostale so prekrasne.

  OdgovoriIzbriši
 6. Dobrodošla nazaj :) Zajeten kupček prekrasnih voščilnic si naredila....ena lepša od druge.

  OdgovoriIzbriši
 7. Sonja je domaaa! Šjora, lepo da nisi pozabila na tvoj ustvarjalni kotiček. same lepotičke si naredila tako za blogarke kot tudi za novorojenčka :). Seveda pa tudi jaz čakam na reportažo, čeprav sem imela vmes že malo update-ja iz terena ;).

  OdgovoriIzbriši
 8. Same krasne voščilnice na kupu. Lepo od tebe, da se spomniš na vse rojstne dneve in pošlješ voščilnico.

  OdgovoriIzbriši
 9. Kako si bila pridna. Lepe so vse po vrsti in verjame, da se bodo prejemniki razveselili prav vsake <3

  OdgovoriIzbriši
 10. Krasne so ampak ta umetniška zame pa zmaga. Hvala iz srca, da si me razveselila z njo. Objem

  OdgovoriIzbriši
 11. Pisana druščina krasnih voščilnic.

  OdgovoriIzbriši
 12. Beautiful grouping of cards Sonja!! You've been busy!! Especially love the one you made for CAS Watercolour. The flowers are so pretty and I love the brown border with the scalloped edging. Thanks for sharing with us at CAS Watercolour!

  OdgovoriIzbriši
 13. En velik HVALA za mojo lepotičko in vse ostale, ki si jih spravila skupaj. Prekrasne so...

  OdgovoriIzbriši
 14. Čisto si naspidirana in ti že težko sledim ;)))))))))
  Spet same lušne voščilnice.

  OdgovoriIzbriši
 15. pretty, clean and fresh feeling card.
  Thanks so much for playing along with the CAS Watercolour Challenge.
  :) Karen

  OdgovoriIzbriši
 16. Čudovite so vse po vrsti in akvarelno barvanje je lepo uspelo!

  OdgovoriIzbriši
 17. Krasne voščilnice. Barvanje uspeva.

  OdgovoriIzbriši
 18. What beautiful cards! I am so loving them all. Your card for the CAS Watercolour challenge in the autumn colors is just so pretty! You have used these challenge colors so well on this card. Thanks for joining the Oct. CAS Watercolour challenge! Hugs, Brenda

  OdgovoriIzbriši
 19. Oooo, tudi v tej objavi te prekrasne rožice. Fantastična štampiljka in prav take voščilnice.

  OdgovoriIzbriši

Vesela sem vašega obiska in komentarja. Hvala!