sreda, 22. januar 2014

Končno...

Res, končno lahko pokažem še zadnja novoletna darilca. Paketek je v Berlin po vsej verjetnosti potoval s konjsko vprego. Počasi, pa sigurno :-) Dokler ga sine in njegova punca nista imela v rokah, pa niti tistega nisem smela pokazati, kar nam je vsem pripravila hčerka.


Najprej vsebina paketa.


Skicirka za sineta v katero bo risal in pisal svoje ideje. Za vsak projekt, na katerem dela, potrebuje skicirko. Rekel je, da mu je moja zelo všeč :-) Oblekico za tole beležko sem delala prej, kot tisto za hčerko. Osnova je tudi tukaj modra, narejena z akrilnimi barvami. Pa malo štampiljk, časopisnega papirja, lepljenja, barvanja.



 Valoviti šal je dobila sinetova punca, ki obožuje vijolično barvo :-)

 

Voščilnica (obljubim, da je zadnja in da jih do decembra ne bo več :-)). 

 


Tole pa je nakupovalna vrečka, ki jo je za Miha sešila in oblikovala Veronika. Tiste za Moniko pa nismo pofotkali, ker ona tega ne bi želela, saj so na vrečki njene fotografije.

Pa še vrečki, ki sva ju od hčerke dobila midva z dragim. Zelo domiselno in zelo osebno darilce je pripravila. Lepo se je potrudila, saj je vse šivala ročno.

Naslovu današnje objave pa najbolj paše tole:

Pulover sem pa delala kot Noe barko. Od oktobra lani. Vmes je seveda nastalo na tone projektov, tudi štrikarskih. Zadnji teden pa me je dragi spodbujal, da si želi videti, kaj bo nastalo. Po tem, ko sem vse skvačkala skupaj, sem ugotovila, da sem od oktobra lani malo zrasla. V širino... :-)

Lep pozdrav do naslednjič :-)

21 komentarjev:

Simko pravi ...

Lepa darila, Sonja. Skicirka zgleda čudovito, prav tako unikatne nakupovalne vrečke, ki so zagotovo vzele kar precej časa. Ob vsem tem pa si uspela narediti še čudovit pulover!
Pozdravček,
Simona

Danica pravi ...

Krasna darila! Pri vas ste pa res ne zmanjka idej:)
Lp Danica

Martina pravi ...

Što se tiče putovanja pošte za njemačku tu i ja imam iskustva da traje predugo :). A pokloni su jednostavno predivni i vrlo domišljati. A tvoj pulover prekrasan.
Lp, Martina

MOJCA pravi ...

Končno. Sem se že spraševala, kaj se s tabo dogaja, da nič ne objavljaš. Potem pa bum na desetih straneh. Za tvoje objave si moram vzeti pa kar precej časa, da vse preberem in pregledam. Idej ti res ne zmanjka. Pa po vrsti: skicirka in šal - super, barva šala je fenomenalna, z novoletnimi voščilnicami bi res lahko nehali . se strinjam (prišparaj kaj za drugo leto), vrečke so pa - ideja top 1. - ( jabolko res ni padlo daleč od drevesa - pohvali hčerko za izvirnost). Draga moja - pulover je krasen in po mojem se je volna v teh mesecih tako skrčila - vročina, mraz in spet vročina, da ti je malo ožji - naravni pojavi - saj se razumemo (zato pa jaz tako hitro štrikam, da se mi to ne dogaja). En lep dan ti še želim in komaj čakam naslednjič. čao

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Kako si bila pridna, toliko lepih izdelkov z osebno noto
pridna mami,
lp Tamara

Sapfina pravi ...

Zelo mi je všeč, da v tvoji družini vsi cenite ročna dela z dušo in jih tudi ustvarjate ter se z njimi obdarujete. Tvoja ustvarjalnost je res vsestranska in znova si pričarala čudovite izdelke. Čestitke za pulover, takšni dolgotrajni projekti res zahtevajo potrpežljivost, ki je jaz nekako nimam. Čez zimo pa tako vsi malo "zrastemo", ampak pomladni sonček hitro skrči vse odvečno ;). Ker je tvoj pulovrček malo tanjši, se bo fino nosil tudi spomladi. ;)

Pozdravček, B.

Klara pravi ...

Uau, kako lepi izdelki - vsi po vrsti! Glede na to, da za jutri napovedujejo sneg, tudi za zadnje praznične voščilnice ni prepozno :)! Pulover je pa sploh zelo zelo lep!

Čarovnije z male kmetije pravi ...

No, končno! Komaj čakam tvoje hudomušne zapise in izdelke, ki se vedno drugačni. Super ste, ker ste se obdarili z lastnimi izdelki, sploh tele vrečke - na roko! Bravo.

helena pravi ...

Prava zakladnica domačih, ročno izdelanih stvaritev, ki jim ni para. Pulover je čudovit.

Vladuška pravi ...

wowo, znova ena bogata objava s tvoje strani. Krasno ste se obdarovali in se zelo potrudili z darili. Pulover pa le veselo nosi.

*Urška* pravi ...

Bravo,toliko lepih stvari na enem mestu.Res vam ne zmanjka idej.
Pozdravček Urška

Biljana pravi ...

O, kako krasno! Super.

Ne-Ja pravi ...

Tole pa je turbo objava :). Super stvari ste si prirpavili doma za praznike. Vidim, da ustvarja celotna družina - pohvalno.

papa
Jerneja

vilinke pravi ...

Res občodujem, kako se v vaši družini lepo in izvirno obdarujete, ter cenite ročno narejena darila !!! Kapo dol ;) Lepo, lepo, lepo !!!!
LP, Vilinke

Hali pravi ...

Čudovita in zelo osebna darilca. Krasno!

Unknown pravi ...

Prelepa darila!

Mojca pravi ...

kako lepa darila in tvoj puloverček prav krasno izgleda! torbe os pa top res! lp

Unknown pravi ...

huda darila za vse od vseh...:)...pulovrček je špica ......zdaj pa motivacija da ....ti bo prav...čimprej:)

Kefa pravi ...

super izdelki in unikatna darila...

...tudi sama sem zrastla v napačno smer ;)

Klara pravi ...

Krasni izdelki. Pri tebi pa res ni nikdar dolgčas. :))

Keti's Projects pravi ...

Super darila. Na mojem blogu pa te čaka presenečenje - še 11. nominacija ;-)