sreda, 22. januar 2014

Končno...

Res, končno lahko pokažem še zadnja novoletna darilca. Paketek je v Berlin po vsej verjetnosti potoval s konjsko vprego. Počasi, pa sigurno :-) Dokler ga sine in njegova punca nista imela v rokah, pa niti tistega nisem smela pokazati, kar nam je vsem pripravila hčerka.


Najprej vsebina paketa.


Skicirka za sineta v katero bo risal in pisal svoje ideje. Za vsak projekt, na katerem dela, potrebuje skicirko. Rekel je, da mu je moja zelo všeč :-) Oblekico za tole beležko sem delala prej, kot tisto za hčerko. Osnova je tudi tukaj modra, narejena z akrilnimi barvami. Pa malo štampiljk, časopisnega papirja, lepljenja, barvanja. Valoviti šal je dobila sinetova punca, ki obožuje vijolično barvo :-)

 

Voščilnica (obljubim, da je zadnja in da jih do decembra ne bo več :-)). 

 


Tole pa je nakupovalna vrečka, ki jo je za Miha sešila in oblikovala Veronika. Tiste za Moniko pa nismo pofotkali, ker ona tega ne bi želela, saj so na vrečki njene fotografije.

Pa še vrečki, ki sva ju od hčerke dobila midva z dragim. Zelo domiselno in zelo osebno darilce je pripravila. Lepo se je potrudila, saj je vse šivala ročno.

Naslovu današnje objave pa najbolj paše tole:

Pulover sem pa delala kot Noe barko. Od oktobra lani. Vmes je seveda nastalo na tone projektov, tudi štrikarskih. Zadnji teden pa me je dragi spodbujal, da si želi videti, kaj bo nastalo. Po tem, ko sem vse skvačkala skupaj, sem ugotovila, da sem od oktobra lani malo zrasla. V širino... :-)

Lep pozdrav do naslednjič :-)

21 komentarjev:

 1. Lepa darila, Sonja. Skicirka zgleda čudovito, prav tako unikatne nakupovalne vrečke, ki so zagotovo vzele kar precej časa. Ob vsem tem pa si uspela narediti še čudovit pulover!
  Pozdravček,
  Simona

  OdgovoriIzbriši
 2. Krasna darila! Pri vas ste pa res ne zmanjka idej:)
  Lp Danica

  OdgovoriIzbriši
 3. Što se tiče putovanja pošte za njemačku tu i ja imam iskustva da traje predugo :). A pokloni su jednostavno predivni i vrlo domišljati. A tvoj pulover prekrasan.
  Lp, Martina

  OdgovoriIzbriši
 4. Končno. Sem se že spraševala, kaj se s tabo dogaja, da nič ne objavljaš. Potem pa bum na desetih straneh. Za tvoje objave si moram vzeti pa kar precej časa, da vse preberem in pregledam. Idej ti res ne zmanjka. Pa po vrsti: skicirka in šal - super, barva šala je fenomenalna, z novoletnimi voščilnicami bi res lahko nehali . se strinjam (prišparaj kaj za drugo leto), vrečke so pa - ideja top 1. - ( jabolko res ni padlo daleč od drevesa - pohvali hčerko za izvirnost). Draga moja - pulover je krasen in po mojem se je volna v teh mesecih tako skrčila - vročina, mraz in spet vročina, da ti je malo ožji - naravni pojavi - saj se razumemo (zato pa jaz tako hitro štrikam, da se mi to ne dogaja). En lep dan ti še želim in komaj čakam naslednjič. čao

  OdgovoriIzbriši
 5. Kako si bila pridna, toliko lepih izdelkov z osebno noto
  pridna mami,
  lp Tamara

  OdgovoriIzbriši
 6. Zelo mi je všeč, da v tvoji družini vsi cenite ročna dela z dušo in jih tudi ustvarjate ter se z njimi obdarujete. Tvoja ustvarjalnost je res vsestranska in znova si pričarala čudovite izdelke. Čestitke za pulover, takšni dolgotrajni projekti res zahtevajo potrpežljivost, ki je jaz nekako nimam. Čez zimo pa tako vsi malo "zrastemo", ampak pomladni sonček hitro skrči vse odvečno ;). Ker je tvoj pulovrček malo tanjši, se bo fino nosil tudi spomladi. ;)

  Pozdravček, B.

  OdgovoriIzbriši
 7. Uau, kako lepi izdelki - vsi po vrsti! Glede na to, da za jutri napovedujejo sneg, tudi za zadnje praznične voščilnice ni prepozno :)! Pulover je pa sploh zelo zelo lep!

  OdgovoriIzbriši
 8. No, končno! Komaj čakam tvoje hudomušne zapise in izdelke, ki se vedno drugačni. Super ste, ker ste se obdarili z lastnimi izdelki, sploh tele vrečke - na roko! Bravo.

  OdgovoriIzbriši
 9. Prava zakladnica domačih, ročno izdelanih stvaritev, ki jim ni para. Pulover je čudovit.

  OdgovoriIzbriši
 10. wowo, znova ena bogata objava s tvoje strani. Krasno ste se obdarovali in se zelo potrudili z darili. Pulover pa le veselo nosi.

  OdgovoriIzbriši
 11. Bravo,toliko lepih stvari na enem mestu.Res vam ne zmanjka idej.
  Pozdravček Urška

  OdgovoriIzbriši
 12. Tole pa je turbo objava :). Super stvari ste si prirpavili doma za praznike. Vidim, da ustvarja celotna družina - pohvalno.

  papa
  Jerneja

  OdgovoriIzbriši
 13. Res občodujem, kako se v vaši družini lepo in izvirno obdarujete, ter cenite ročno narejena darila !!! Kapo dol ;) Lepo, lepo, lepo !!!!
  LP, Vilinke

  OdgovoriIzbriši
 14. Čudovita in zelo osebna darilca. Krasno!

  OdgovoriIzbriši
 15. kako lepa darila in tvoj puloverček prav krasno izgleda! torbe os pa top res! lp

  OdgovoriIzbriši
 16. huda darila za vse od vseh...:)...pulovrček je špica ......zdaj pa motivacija da ....ti bo prav...čimprej:)

  OdgovoriIzbriši
 17. super izdelki in unikatna darila...

  ...tudi sama sem zrastla v napačno smer ;)

  OdgovoriIzbriši
 18. Krasni izdelki. Pri tebi pa res ni nikdar dolgčas. :))

  OdgovoriIzbriši
 19. Super darila. Na mojem blogu pa te čaka presenečenje - še 11. nominacija ;-)

  OdgovoriIzbriši

Vesela sem vašega obiska in komentarja. Hvala!