nedelja, 12. januar 2014

Prvi delovni teden

Divje je bilo prejšnji teden. Tako v službi, kot doma. Upam, da ne bo celo leto tako. Sicer je pa verjetno najboljše startati na polno, da te pozneje ne more  nič več presenetiti :-)

Z dragim sva že dalj časa načrtovala obnovo zunanjega stopnišča. Tokrat pa nama je končno uspelo. Ampak, pri nas je pač tako, da sta prva prioriteta otroka, potem potepanja in uživanje, v hišo pa vlagava samo toliko, kot je nujno potrebno :-)

Hčerka je ta teden pričela pisati svoj blog. Ker študira nemščino, pravzaprav prevajalstvo, se je odločila pisati o prevajanju. Prilagam link: Prevodi-Übersetzungen-Translations Želim ji veliko ogledov in komentarjev :-)

Sodelavka pa me je že pred časom prosila, da ji naredim vabila za njeno hčerko, za birmo. Ker nisem najbolj doma pri verskih simbolih, sem potrebovala kar lep čas, da sem našla idejo, ki sem jo bila sposobna tudi realizirati. Redko si kdo zaželi, da mu kaj naredim, zato me je pa toliko bolj strah, če mu bo izdelek všeč ali ne. Previdna, kot sem, sem zato najprej naredila samo eno vabilo. Ampak strah je bil popolnoma odveč :-) Vabilo ji je bilo namreč zelo všeč in njeni hčerki tudi. In to je najlepše priznanje za trud in najboljša motivacija za nadaljnje delo.


Jutri pa ji predam še ostala štiri vabila. Različna so zato, ker sem narobe vrezala papir. Bravo jaz! Sem se pa  potrudila in okrasila še notranjost in kuverte. Stranke je treba razvajati :-)


 
Vsega, kar sem počela v svojem ustvarjalnem brlogu, še ne morem pokazati, zato pa vam lahko pokažem našo marelico, ki bo vsak čas vzcvetela. Dragi jo je pofotkal danes, 12.januarja. Narobe svet! Lep pozdrav do naslednjič :-)

25 komentarjev:

 1. Bravo punca ....na polno v službi...obstaja knjiga Pojej živo žabo...to je tisto pa se ti nemore zgoditi nič hujšega:)...marelica prehiteva...ti ustvarjaš prov pipi vabila:) hči ti je super pridna .....sem obiskala blog:)... Mož popravlja....bodite super še naprej delovna ekipa:)

  OdgovoriIzbriši
 2. Bas lijepo da si i kcerku aktivirala; zivjeli kreativci!

  OdgovoriIzbriši
 3. Vrlo lijepe pozivnice si napravila. Pogledala sam kćerkin blog, odlična ideja, samo tako dalje.
  Lp, Martina

  OdgovoriIzbriši
 4. Ja, novo leto v sluzbi je vedno kar zabavno. Ampak pocasi prehajamo v normalne tirnice. Upam, da tudi pri tebi. Vidim, da vam nikakor ni dolgcas in vabila so zelo lusna. Kar pogumno naprej :)

  OdgovoriIzbriši
 5. Oldične pozivnice si uradila..a
  tvojoj kćerki želim puno uspjeha na novom blogu sa prijevodima :D lp

  OdgovoriIzbriši
 6. Lepo,lepo. Vabila so mi všeč!

  Tvoji hčeri želim uspeh na blogu in tudi na študijski poti - vidim, da bo znala zelo lepo poskrbeti tudi za slovenščino ne samo za tuje jezike.

  Narava pa gre svojo pot.

  OdgovoriIzbriši
 7. Hčerka ima super blog, me je prav nasmejala. Kako se reče temu - jabolko ne pade daleč od drevesa. Vabila so pa super. Včasih pride še bolje, če se zmotiš. Marelica res prehiteva in imam občutek da z letošnjo marmelado ne bo nič. (upam, da ti je ostalo še kaj lanske, če ne ti jo bom pa jaz "posodila"). čao

  OdgovoriIzbriši
 8. Vabila si zelo lepo "spedenala". Marelica..... saj ni res, pa je. Ljubko, ampak ob nepravem času.

  OdgovoriIzbriši
 9. Lepa vabila si že uspela narediti v tem letu... :). Poleg tega pa še kup drugih stvari... :). Ja, le kam pelje tole cvetenje se sprašujem sama?
  Pozdravček,
  Simona

  OdgovoriIzbriši
 10. U luštna vabila in ja tudi pri nas je bila prejšnji teden že akcija na polno :-)

  OdgovoriIzbriši
 11. Fletna vabila si naredila. Upam, da si v službi že postavila vse na svoje mesto da lahko zopet normalno zadihaš. :D
  Lp Danica

  OdgovoriIzbriši
 12. Kljub ne poznavanju verskih simbolov si super izpeljala naročilo. Ma kdo pa še dvomi, da tebi ne uspe vse? Kolikor časa jaz spremljam tvoj blog, si vsemogočna ;).

  pa-pa
  Jerneja

  OdgovoriIzbriši
 13. kako je lepa vabila in ja zima je nekaj zatajila letos, da januarja marelice poganjajo a ne :))) LP

  OdgovoriIzbriši
 14. Vabila si lepo naredila. Narava se letošnje leto res nenavadno obnaša :). Lepo bodi.

  OdgovoriIzbriši
 15. Prav simpatična vabila si naredila.Verjamem,da so bila naročnici še kako všeč.Upasm,da se ti je vse postavilo na mesta,kot mora biti.
  Lp Urška

  OdgovoriIzbriši
 16. Kod vas se baš radi..;) Sada si me zaintrigirala da i ja obiđem našu kajsiju..da vidim nije li procvetala..Odlično si se snašla s pozivnicama,pun pogodak! A sad odoh malo do tvoje ćerke;)

  OdgovoriIzbriši
 17. Cvetoča marelica pri tebi, teloh pri Heleni, v nedeljo smo na bližnjem hribu občudovali trobentice ... na koledarju pa sredina januarja - res narobe svet! :) Vabila so ti prav lepo uspela. Pozdravček, Maja

  OdgovoriIzbriši
 18. Kako lepa vabila si ustvarila! Verjamem, da je bila naročnica zelo zadovoljna. Se pa pri vas vedno toliko dogaja, da je kar čudež, kako najdeš čas še za ustvarjanje. Ja, energija kar veje iz tvojih besed. Naj bo še dolgo tako! :)

  Pozdravček, B.

  OdgovoriIzbriši
 19. Ja, tako padli smo v te svoje delovne obveznosti, da se mi zdi, da so prazniki že daleč za nami. Voščilnice so krasne in res moraš biti ponosna na svoje delo. Le komu ne bi bilo všeč?

  OdgovoriIzbriši
 20. Krasna vabila si naredila. Všeč mi je barva. Pozdravček

  OdgovoriIzbriši
 21. Vidim da ste vsi v družini v novo leto vstopili delavno. Pridni ;) Lepa vabila si naredila. Hčerin blog pa je prav zanimiv. Kar pridno tako naprej!!!

  OdgovoriIzbriši
 22. Liebe Sonja,
  das sind wunderschöne Einladungskarten. Durch den tolen geprägten Hintergrund kommen die Tauben und die Labels wunderschön zur Geltung.
  Aprikosen Blätter kommen bei uns noch nicht, aber dafür blüht der Ginster schon. Hoffentlich wird es nicht doch noch Winter.

  Ganz liebe Grüße und einen schönen Abend wünscht Dir, Carmen (◕‿-)

  OdgovoriIzbriši
 23. Krasna vabila,
  na njen blog pa še skočim, ko nadoknadim zamujeno
  lp Tamara :)

  OdgovoriIzbriši

Vesela sem vašega obiska in komentarja. Hvala!