četrtek, 30. januar 2014

Okroglo praznovanje

Malo me daje nostalgija ob tokratnem izzivu na Craft-alnici :-). Predno sem pričela pisati blog, sem bila reden gost, oziroma zijalo na njihovih izzivih. S svojim prvim prispevkom na blogu pa sem tudi sodelovala na njihovem izzivu. Imela sem tremo, kako prijaviti izdelek. Prvič mi je uspelo, drugič sem pa že zavozila vse skupaj in zatežila Janji, ki mi je prijazno pomagala :-). Prav Janja iz ustvarjalnice Jaal je tudi prva spremljevalka mojega bloga in ena prvih, ki je komentirala moj izdelek. Nerodna kot sem, se ji niti zahvalila nisem. Bom poskusila nadoknaditi zamujeno: Janja, hvala ker si se kot prva pridružila mojemu spletnemu domu in hvala za vse komentarje. Vsakega posebej sem zelo vesela :-)

Vsem puncam iz ekipe Craft-alnice pa hvala za zanimive izzive, ki se jim zelo rada pridružim.

Voščilnica je bila narejena za  zelo prijetno ustvarjalko, ki praznuje okroglo obletnico. Upam, da jo je poštar že prinesel k njej :-)Poigrala sem se z eko kartonom, rjavo blazinico, digi papirjem in izsekanimi simboli, ki predstavljajo letne čase. Prvotni namen je bil, da bo voščilnica pisana in našpricana z vodenkami, pa mi ni bilo všeč. Tiste kvadratke bom že kje porabila! Tudi kuvertica je moje delo. Malo sem jo še poštemplala.

Voščilnico prijavljam na:
CRAFT-alnica Izziv #100 Okroglo praznovanje
Izazovi i slatkiši 26.izazov - Monohromatski

Zadnji januarski teden pa so me imele zvezde in "striček" Generator zelo rade. Dobila sem kar dve nagradici. Bonbonček pri Moi, ki piše blog že pet let, ustvarja same krasne stvari in se tudi zelo potrudi, da svoj izdelek pokaže v kar najlepši luči


in uhančke pri Ne-ji, ki je praznovala rojstni dan, zna klekljati in obvlada mali milijon ustvarjalnih tehnik.


Punci, hvala obema! Resnično sta me razveselili :-)

Lep pozdrav do naslednjič :-)29 komentarjev:

 1. Čestitka mi se jako sviđa i lijepo si uskladila boje. A i moje čestitke na primljenim nagradama, sigurna sam da ćeš ih dobro iskorisiti.
  Lp, Martina

  OdgovoriIzbriši
 2. Ustvarjalke, ki ti pomagajo na zacetni poti ne pozabis nikoli. Vedno imajo posebno mesto v tvojem srcu :) Tudi pri meni je tako. Dobro si uporabila eko karton iz njega pricarala naravno in simpaticno voscilnico. Veliko veselja pri uporabi novega materiala.

  OdgovoriIzbriši
 3. Lepo, da si se zahvalila janji. Na zahvalo ljudje vse prevečkrat pozabljamo. Pa mislim, da smo ustvarjalke izjeme :))))))
  Lepo monokromatsko voščilnico si naredila. A veš, da sem takoj ugotovila, da 4 slikice predstavljajo letne čase. Tudi moja današnja objava je na to temo. ;))))

  OdgovoriIzbriši
 4. Luškana voščilnica z letnimi časi. Je pa lepo od tebe, da si se spomnila na Janjo - včasih res pozabimo na take malenkosti.

  Važno da so tuihančki všeč, "stric generator" pa te očitno letos obožuje :)

  papa

  OdgovoriIzbriši
 5. Zelo se mi dopade čestitka oz.voščilnica:)

  OdgovoriIzbriši
 6. Lepo zahvalo si napisala Janji. Tudi sama sem imela težave s prvo prijav na izziv pa mi je velikodušno pomagala ustvarjlka Tina. Se mi zdi da so blog prijateljice večinoma zelo prijazne in rade priskočijo na pomoč.
  Čestitke za pridobljene nagrade!
  Všeč mi je kakosi oukvirila letne čase: Lepa voščilnica.
  Lp Danica

  OdgovoriIzbriši
 7. Ja, ja, pri tebi je vedno luštno in pestro.

  OdgovoriIzbriši
 8. Krasna čestitka. Nič ni več tako, kot je bilo pred dvajsetimi leti. Tolažimo se lahko samo s tem, da je sedaj super, ker čez dvajset let te ne bo dajala samo nostalgija ampak tudi demenca. Se pravi, da je sedaj krasno super fejst. čao

  OdgovoriIzbriši
 9. Lepo si zapisala in pohvalila. Voščilnica je lepa in tudi prav lepo je kukati na tvoj blog. Ob tej priliki hvala tudi tebi, da si moja spremljevalka.

  OdgovoriIzbriši
 10. Krasna, čestitke za darila. Pa pokaži se čimprej z uhančki.

  OdgovoriIzbriši
 11. Poštarček je prišel pravi čas ;) Hvala za čudovito voščilnico !!! Zelo si me presenetila ;)
  Hvala tudi tebi, saj si ena prvih najinih spremljevalk ;) Tvizvirni komentarji me vedno spravijo v dobro voljo. Hvala še enkrat ;)
  LP, Vilinke

  OdgovoriIzbriši
 12. Lepo voščilnico z okenci si naredila. Očitno si rojena pod srečno zvezdo in nagrade najdejo pot do tebe - ti zelo privoščim, dobro jih uporabi :)

  OdgovoriIzbriši
 13. Čudovito voščilnico si naredila in čestitke za bombončke :-)

  OdgovoriIzbriši
 14. Čestitke za bonbončke in za prekrasno voščilnico,ki si jo naredila.
  Hvala tudi za nagrado:)
  Pozdravček Urška

  OdgovoriIzbriši
 15. Sonja, ko bi me sedaj videla kakšen nasmeh imam na ustih :).
  V blogerskem svetu je veliko prijaznih in ustrežljivih deklet, zato hvala tudi tebi in vsem, ki nas spremljate in razveseljujete s čudovitimi izdelki.
  Dobro si se odločila in pustila voščilnico v naravnih tonih. Prav zaradi tega mi je v kompletu s kuverto zelo všeč.
  Čestitke za osvojene nagrade.
  Hvala, ker sodeluješ na 100. izzivu CRAFT-alnice. Lp

  OdgovoriIzbriši
 16. ooo meni je tudi zelo všeč tvoja voščilnica. čestitke tudi za nagradice! lp

  OdgovoriIzbriši
 17. Lep voščilnica in super darilca. Tudi jaz se ti moram zahvaliti za komenarje, ki jih pustiš na mojem blogu. Je pač res tako, da se razveselimo vsakega posebej in vseh skupaj.
  Pa hvala, ker se igraš z nami tudi na Izazovi i sladkiši.

  OdgovoriIzbriši
 18. Čudovito si uporabila letne čase na eko kartonu, tudi koverica mi je zelo všeč. Lepo, je tudi to, da si jo namenila ustvarialni kolegici, tako lepo je dobiti takšno pošto.
  Hvala, da se igraš z nami v 100ti Craft-alnici, Lili

  OdgovoriIzbriši
 19. Pozdravljena, oglasi se na mojem blogu, kjer te čaka nagrada.

  OdgovoriIzbriši
 20. Še od mene nagrada zate na mojem blogu :)

  OdgovoriIzbriši
 21. Ja ti si res prava srečnia :). Čestitke za nagradi. Voščilnica je krasna. Tudi meni je všeč, kako si se poigrala z eko kartonom. Lp

  OdgovoriIzbriši
 22. Res lepa voščilnica. Bonbončke pa ti privoščim, si jih zaslužiš, saj si vedno tako pozitivna. Sama rada zahajam k tebi na obisk.

  OdgovoriIzbriši
 23. Prekrasna voščilnica. Super bonbončka si dobila!

  OdgovoriIzbriši
 24. Sonja, hvala za komentar in lepe želje.
  Lp Danica

  OdgovoriIzbriši

Vesela sem vašega obiska in komentarja. Hvala!