torek, 15. oktober 2013

Ko me inspirira #18

Vladka in Tina sta nam za tokratni izziv pripravili barvno inspiracijo. Pošteno me je namučila, saj izbrane barve niso tiste, ki jih veliko uporabljam. Ampak ravno to je čar izzivov, da potegnejo iz tebe vse rezerve :-)

Ne vem zakaj, ampak ves čas sem imela v mislih Vladkine dežnike. Tako zelo so me navdušili, da mi je bilo jasno, da bom ustvarila voščilnico z dežniki. V službi sem na sestankih ves čas risala dežnike. Navadno rišem rožice :-) Pa mi nikakor ni uspelo, zato sem za pomoč poprosila strička Googla in skupaj sva našla primerno marelo :-) Ozadje sem spet našpricala. Nikakor se ne naveličam tega špricanja. Dežnike sem izrezala iz debelejšega kartona, ročaje sem naredila iz usnjenega trakca, ki je bil kupljen z namenom, da si izdelam zapestnico. Spet imam izgovor, da grem v nabavo :-) Malo sem senčila, dodala napis in nastalo je tole:





Slonček se je ves čas silil zraven. Sicer nima veze z marelami, barvno pa lepo paše k voščilnici :-) Dnevna svetloba mi je spet ušla, luč pa popači barve. Ampak, dokler je sijal sonček, sem rajši pokosila travo. Ko sem ob pol petih pridrvela domov, sem se morala na hitro odločiti, kaj je bolj pomembno :-)

Še najin sobotni podvig vam pokažem. Noge in še en del telesa danes spet normalno čutim. Nedelja pa je bila bolj na joj in auč :-) Pa nekaj mišic sem začutila na svojem hrbtu, za katere sploh nisem vedela, da jih imam. Včeraj me je sodelavec vprašal, če sem spet počela kaj svojim letom neprimernega, saj sem se premikala kot robot :-)





Moj dragi je že pravi konjski navdušenec. Pred ježo je celo skrtačil "svojega" Romea. Jaz sem še vseeno malo na distanci :-) Tokrat se nam je pridružila še Jasmina, ki obvlada umetnost jahanja. Veliko smo "kasali", po poti skozi gozd smo nabrali jurčke, ki smo jih zamenjali za malico pri Božovih prijateljih. Startali smo v lepem sončnem dopoldnevu, vrnili pa smo se proti večeru, v dežju. Uživam na konjskem hrbtu. Ravnotežje mi ne dela težav, znam že kar lepo ujeti ritem, težave mi dela edino zajahati in razjahati. Dva močna fanta uspeta spraviti moje kile na konjski hrbet :-) Dol pa pač nekak zlezem. Dobro, da Princ vso moje plazenje po njem sprejema z ravnodušnostjo :-)

Lep pozdrav do naslednjič :-)



24 komentarjev:

Simko pravi ...

Tako lepo si ujela inspiracijske barve na tej tvoji voščilnici z dežniki! Tole špricano ozadje mi je zelo všeč. Čudovita voščilnica!
Pozdravček,
Simona

vilinke pravi ...

Zelo lepo si skombinirala barve izziva in nastala je lepa zasanjana voščilnica
LP Vilinke

Anonimni pravi ...

Tvoja cestitka mi se jako svidja. Kisobrani su predivni i vrlo lijepo si ih uklopila na podlogu.
LP, Sonja.

Klara pravi ...

Zelo je lepa. Barve si zadela v nulo. :)

Carmen S. pravi ...

Eine wunderschöne Karte Oldpunka, Die Farbkombination hast Du ganz wunderbar getroffen. Ich finde die Regenschirme sehr sehr schön und Deine Karte wirkt so fröhlich. Da kann uns der Regen nicht mehr anhaben lach...

Schöne Bilder vom Reiten zeigst Du uns. Ich hoffe Dir geht es wieder besser und Du kannst wieder normal Laufen ;)

Ganz liebe Grüße, Carmen

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Krasna dežnika, lepa postavitev, vse štima,
čudovita voščilnica,
na konja pa se še kar povzpni-je lepo (se spomniš vožnje s kolesom-sedišče-dokler se ritka ne utrdi vse boli)
pa dober tek
lp Tamara

MOJCA pravi ...

Ja, ja , konji so res vzdržljive živali. Se hecam - kar dobro že obvladaš, vem, da ni tako preprosto kot je to na sliki ali TV (niso to moje izkušnje - moj sosed (star samo 60 let) je navdušen nad tem "športom" in sem ga velikokrat videvala pri hoji, ki mi je dala malo pomislekov na začetku, pa me je kmalu pomiril, da samo konja jaha in da so to posledice .
Marela ti bo pa danes prav prišla. Lije kot iz škafa. Krasna voščilnica ti je ratala. lp

Simona pravi ...

Svetovna frajerka si! Dežnikarska voščilnica pa krasna.

Anonimni pravi ...

baš lijepo izgleda čestitka.. a i ja obožavam konje samo neznam jahati :D
Ugodan dan ti želim :D lp

Vladuška pravi ...

Super si ujela barve izziva na cestitki in vesela sem, da si se podala iz svojih barvnih okvirjev. In kako je res to zabavno, ko nam vcasih plesejo po glavi doloceni motivi. Kar se tice jahanja, pa si itak prava frajerka in vidi se, da je v tebi toliko veselja do vsega kar pocnes in da si polna energije.

Sandra Pecić pravi ...

Baš me raduju ovi vaši jahački podvizi..Da,da,to su za mene čisti podvizi.Verujem da nije lako hodati posle...:(
Draga Sonja,uživajte i dalje tako lepo u slobodno vreme.Veliki pozdrav!:)

Janja pravi ...

Voščilnica je zelo lepa. Barve ji prav pašejo. Po slikah sodeč, sta s Princem postala že prava prijatelja :). Lp

Renata pravi ...

Lepa dežnika, in celotna voščilnica.

Klara pravi ...

Oh, spet ena krasna voščilnica! Si lahko mislim, kako lepo je v konjskem sedlu, še posebej na sprehodu med vsemi pisanimi barvami jeseni in jurčki :)!

Mojca pravi ...

Joj kako lepo si zadela barvno kombinacijo. Pa prav dobro zgledata v sedlih, verjamem pa da je naporno. lp

Trenutki kreativnosti pravi ...

Joj kako je lepa. Super si jo pošpricala :).

Unknown pravi ...

Super ti je ratalo:) se mi dopade:)....slonček tudi dekorativno deluje:).....na konju si pa prava mačka:)...uživaj lajf:)vsak dan pa četudi na konju:)

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Kako sta fajn vidva, znata si vzet čas, polna sta energije. Lepo si vključila barve na simpatično voščilnico, dobra si!

Hali pravi ...

Iii kako čudovita voščilniva je nastala in bravo za ježo :-)

Irene pravi ...

Sie Schirme sehe so toll aus
ich finde das einfach genial gestaltet.

LG Irene

Tina pravi ...

Kako lepa voščilnica v tej barvni kombinaciji! Meni je motiv dežnikov tako zelo prisrčen in ti ju tako lepo naredila. pa ozadje s tvojim špricanim podpisom je mega! Hvala, ker si se nama pridružila...

Tanja E. pravi ...

Zelo lepo si ujela barve izziva in tile dežnički so res lepi. Da o fotografijah v nadaljevanju ne govorim, kar ponesejo te na krilih vetra po poljanah, superca, LP:)

Biljana pravi ...

Zelo lepe barve, in odlično si jih skombinirala, super voščilnica.

Nena pravi ...

super ti je uspela voščilnica!!!
no tudi jurčki niso kar tako ;)