sreda, 1. september 2021

Vesela hiška - Zelena kot trava

Nov mesec, nova barva v Veseli hiški. Tokrat ustvarjamo v zeleni barvi, ki simbolizira naravo, okolje, zdravje, srečo, obnovo, mladost, pomlad, velikodušnost, plodnost, ljubosumje, vitalnost, zavist, neizkušenost,... (vir)

 
Naš sponzor je tudi v septembru ustvarjalka Maja Tomšič, ki deluje pod umetniškim imenom

Wayanay Craft Bird 

Podala se je na pot oblikovanja štampiljk, rezalnih šablon in scrapbook papirjev, ki so narejeni premišljeno in visoke kvalitete. Vodi trgovinico PREMIUM CRAFT.



Tam najdete tudi druge svetovno znane znamke in dekorativni material za ustvarjanje, da bodo vaši izdelki kar se da v trendu z novimi smernicami na tem področju. Nudi podporo pri ustvarjanju s svojim Premium Craft Design Teamom v skupinici Premium Craft Room na Facebooku, kjer lahko pokažete svoje ustvarjalne podvige ali postavite vprašanje.

Sama sem ustvarjala s sponzorskim materialom, s štampiljkami in šablonami iz seta Hej bučka in nastala je rojstnodnevna voščilnica z jesenskim motivom. 




 

Mixed media papir sem s papirnatim lepilni trakom zalepila na leseno desko, ga pošteno razmočila s čopičem in vodo in nanj nanesla dva različna odtenka distressov. Vse skupaj sem posušila z grelno pištolo, potem pa poštemplala z gumicami. Takole sem si pripravila "patent" za štemplanje:

 

Bučke in zelenje sem odtisnila na mixed media papir, jih akvarelno pobarvala z distressi in izrezala s pripadajočimi šablonami. Jesenski aranžma sem zalepila na ozadje, dodala voščilo in vse skupaj namontirala na zeleno osnovo izrezano z valovitim pravokotnikom.  

 

Voščilnico prijavljam na naslednje izzive:
 
- Najlepši par: Galerija meseca septembra (valoviti pravokotniki, pravokotniki s šivi, za posebno osebo)
 

 

 
 
 
 
 
 

 


 
 
 
 
 


 


 

- Use Your Stuff: #430 Anything Goes 


 


 

 

- Happy Little Stampers: HLS September Watercolour Challenge - Anything Goes


 

 

 

 

 

- Addicted to Stamps and More: Challenge #413 - Birthdays



 


- The Male Room: Challenge #154 - Nature's Bounty


Poglejte kaj lepega so za vašo inspiracijo pripravile naša tokratna sponzorka Maja ter prebivalke Vesele hiške Branka, Janja, Majda, Valerija in Veana ter se nam pridružite na zelenem izzivu in se potegujte za krasno nagrado, ki jo podarja Maja. 

 

Pazite nase in na druge!

Lep pozdrav do naslednjič. :-)
 


17 komentarjev:

Valerija pravi ...

Sonja, tvoje ozadje je tako unikatno in fantastično. Prekrasna voščilnica kot vedno!

Hali pravi ...

U kako izvirno ozadje. Čudovita je!

Janja pravi ...

Kako domiselno ozadje si naredila bučkam. Čudovito ustvarjanje v zelenem. Lp

Bonnie pravi ...

Wonderful shades of green, Sonja! I love this background! The rubber band stamping adds even more interest to the watery background! The varied colors of the pumpkins make them even more realistic!

AndrejaM pravi ...

Krasna zelena voščilnica z zanimivo tehniko - elastike. Hvala ker sodeluješ pri TMR izzivu

Toni pravi ...

An unusual choice for the pumpkins and it totally works!

Darnell pravi ...

How fun that you brought back the rubber band technique, Sonja! It makes a stunning backdrop for your watercolored pumpkins! I absolutely LOVE them painted in hues of green!! Thank you for sharing with everyone at NBUS! Hugs, Darnell

Andreja pravi ...

ooo kako čudovita voščilnica; krasne bučke :-)) Všeč so mi zelene barve in unikatno ozadje!
Hvala, ker ustvarjaš z nami pri The Male Room.

Goga pravi ...

Čudovita voščilnica, krasno si pobarvala buče, še bolj pa mi je všeč ozadje. Svetovna ideja tole z gumicami. Hvala, da si se nam pridružila pri The Male Room izzivu. Goga

FinArt pravi ...

Sem že ugibala s čim si naredila te črte. Ne, nisem uganla. Si pa morem definitivno zapomnit in uporabit, ker je efekt res dober. Zelo mi je všeč tvoj zelen aranžma bučk in listja. Objem in pozdrav Janja

Metuljčica pravi ...

Sonja bravo za tole ozadje, čudovito si utvarjala v zelenem.

Brenda in IN pravi ...

Wow, that background is gorgeous with the rubberband marks. I love the green pumpkins and stems arranged in the grouping. This is lovely.

Linda W. (ScrappinBari) pravi ...

I just adore your rubberband background, Sonja - so amazing & perfect for your green pumpkins!!

Tina Z. pravi ...

res, kako domiselno, da si se spomnila na to tehniko, jaz jo vedno pozabim. in eno takšno variacijo imam doma, hvala ti!

moi pravi ...

U, mi je všeč tvoja v zelenem. Sploh buče pridejo dobro, kdo bi si mislil. In si me spomnila na to tehniko z gumico, krasno pride.

R's Rue pravi ...

So beautiful. I love it.
www.rsrue.blogspot.com

Helen pravi ...

Great design - love your background.

Thanks for joining us at The Male Room Challenge.

Helen x