petek, 1. oktober 2021

Vesela hiška - Siva kot miška

 Uf, to je bila pa dolga pavza! Cel mesec je minil od moje zadnje objave. September je bil prav zares divji. Predvsem v dobrem smislu. Pred dobrim tednom sva se z dragim vrnila z dopusta na morju. Namesto pri računalniku sem bila pri štedilniku, pralnem stroju, likalniku... včeraj pa sva še malo plavala, ko nama je dež zalil klet. Za piko na I pa je danes crkil še pralni stroj. :-) Toliko v grobem, sedaj pa k pravemu namenu moje objave, to pa je nov izziv v Veseli hiški. Tokrat v sivi bavi.

Siva barva je barva pepela in megle, barva sproščanja, neodločnosti in kompromisa. Je samostojna, nevtralna in nepristranska. Trdna in stabilna, zato ustvarja občutek miru in zbranosti. Je umirjena, tiha in zadržana. Ne stimulira, ne pomlajuje, ne navdušuje (vir).

Zato pa z novo jesensko-zimsko kolekcijo navdušuje Najlepši par, sponzor izziva v oktobru. :-)


Tina, mama "Najlepšega para", o svojih izdelkih pravi takole:

Štampiljke in šablone Najlepši par so rezultat mojega dolgoletnega veselja ob ustvarjanju s papirjem. Vsi motivi so oblikovani skrbno, z mislijo na vas, saj je za večino čas za ustvarjanje dragocen in stisnjen v vsakdanji urnik. Želim si, da bi vam v uricah ali minutah, ki jih posvetite ustvarjanju, štampiljke in šablone Najlepši par nudile čudovito ustvarjalno izkušnjo zaradi kvalitete in motivov, ki se med seboj dopolnjujejo.

Najlepši par sicer sestavljajo štampiljke in šablone, ki se uporabljajo skupaj. Vendar so vsi izdelki na prodaj posamično in oblikovani tako, da nudijo veliko možnosti tudi, če jih uporabljate brez pripadajočega `Najlepšega para`. Zato mislim, da bodo dobra popestritev pripomočkom, ki jih že imate doma, pa tudi odlični za vse tiste, ki na novo odkrivate radosti tega hobija in si svojo zalogo pripomočkov šele ustvarjate.

Prebivalke Vesele hiške smo ustvarjale z novo jesensko-zimsko kolekcijo. Sama sem izbrala smrečico in ustvarila interaktivno voščilnico. 



Za osnovo sem uporabila čudovit potiskan papir Topla jesen, ki je novost v ponudbi Najlepšega para. Tagec je starejšega seta Amerikanka, smrečica in napis sta pa čisto nova. :-) Smrečico sem senčila s sivim distressom, okraski in napis pa so izrezani iz rdečega papirja, na katerega sem pred rezanjem zalepila prozorni lepilni trak, da se lepo blešči. 

Voščilnico prijavljam na naslednje izzive:

- Najlepši par: Galerija meseca oktobra (pravokotniki s šivi, amerikanka, smrečica z dodatki, veseli prazniki na vrvici)

- NBUS Challenge #31 (patterned paper, tree, sentiment)

- A Place to Start: SEPTEMBER 2021 - Challenge #9: Patterned Paper, Please! 

- Addicted to Stamps and More: Challenge #415 - Die Cuts and/or Stencils 

- Merry Little Christmas Challenge Blog: MLCCB #39 - Anything Christmas Goes

- Simon Wednesday Challenge Blog: Simon Says - Anything Goes  

- Najlepši par: Galerija jesen in zima (smrečica z dodatki, veseli prazniki na vrvici)

 

Poglejte kaj lepega so za vašo inspiracijo pripravile naša tokratna sponzorka Tina ter prebivalke Vesele hiške Janja, Majda, Valerija in Veana ter se nam pridružite na sivem izzivu in se potegujte za krasno nagrado, ki jo podarja Tina iz Najlepšega para.  


Lep pozdrav do naslednjič :-)





14 komentarjev:

Klara pravi ...

Uau, čudovita je! Upam, da bom do konca meseca že uspela osvoboditi ustvarjalne pripomočke iz kupa škatel:D in bom lahko sodelovala:)

Valerija pravi ...

Kako super izpade siva smrečica... pardon, mislim, da je srebrna jelka. Fantastična je!

Brenda in IN pravi ...

Oh how pretty this is, Sonja. The gray and red combination is lovely and making the tree gray is a great idea. The red ornaments just shine and the design is so clever.

Cvetoči travnik pravi ...

Ojla Sonja, vse okrog dogajanja v septembru bom pokomentirala kakšen dan kasneje😉, danes pa ti povem, da je tvoja siva/srebrna smrečica zelo lepa, " rdečica " pa popestri.
Pozdravček Andreja

Bonnie pravi ...

This little spruce tree is adorable and I love the pretty die cut it's placed on and how it stands up on it's card! Fantastic Christmas card!

Nataša pravi ...

Čudovita je, rdeči dodatki ji dajo piko na i.

Majda pravi ...

Hvala, da si prinesla praznike v moj dom. Hvala!
Čudovito si ustvarjala, tvoje objave pa sem, priznam, pogrešala :-)
Prijeten vikend ti želim, Majda

Nena pravi ...

Nisem ti fouš za poplavo, ker sem to doživela 2x....zdaj imamo nek nepovraten/pobraten ventil in je ok..... voščilnica pa kot vedno..... čudovita!!!

Claire pravi ...

That's very clever, I love grey and red together and the way the greeting is revealed. Fab inspiration x

Darnell pravi ...

Your design is so pretty, Sonja, even without it being interactive. But then, surprise, an added element to make it really exceptional! I was so happy to hear about your restful vacation by the sea, only to be sad at the trials you've got now that you are back at home. Such is life with its ups and downs. I hope you get everything back to the ups soon! Thank you for sharing with everyone at NBUS! Hugs, Darnell

FinArt pravi ...

Pri takih krasnih objavah kot je tvoja ugotoviš, kaj vse še nujno potrebuješ. Smrečica je že pri meni, interaktivna pa ji bo mogla slediti. Upam, da boš imela bolj miren oktober in boš lahko večkrat sedla v tvoj kotiček. Pozdrav Janja

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Dobrodošla nazaj. Saj veš kako pravijo, ko ima vrag male, jih ima vedno več, kot le enega, Najpomebneje je, da ste vi zdravi in ok. Lepo si ustvarjala :) Vse dobro, pozdravček T.

Darlene pravi ...

OH WOW ... what a fun & fabulous creation! Thanks so much for playing in our challenge at Merry Little Christmas!
Darlene
MERRY LITTLE CHRISTMAS
DAR’S CRAFTY CREATIONS Please stop by for a visit.

Lindsey pravi ...

What a beautiful card! Love the tree on the interactive tag. Thanks for joining us at Addicted to Stamps and More!