sreda, 1. januar 2020

Vesela hiška: Nekdo se je pravkar rodil

Želim vam srečno in ustvarjalno novo leto!

Z novim letom začenjamo nov, že drugi izziv v Veseli hiški, ki bo trajal do konca januarja. Izziv je rojstvu novega leta primeren. :-) Izbrala ga je Majda, ustvarjamo pa na temo "Nekdo se je pravkar rodil".  Prijavite lahko izdelek, ki ste ga izdelale kot dobrodošlico novorojenčku, pa naj bo to knjiga, album, slika, voščilnica,...


Moja čestitka je namenjena deklici, ki so se je razveselili mama, ati in starejši bratec.


Idejo za čestitko sem našla v knjigi Ustvarjalne dogodivščine, avtoric Tine Baša in Vladke Šerbinek. Ustvarjala sem z ustvarjalnimi pripomočki Najlepšega para.

Za ozadje sem uporabila roza foto karton, ki sem ga izrezala s šablono Okrašeni pravokotniki. Vanjo sem zarezala akvarelno srce. Jagode sem senčila z distressi, obraze pa narisala. Očala in dudo so posodile žirafe, pentljo v maminih laseh pa Luna in zvezde. Napis je iz seta Veselje ob rojstvu. Izdelek sem okrasila z nekaj polperlami.

Dobrodošlico mali deklici prijavljam v januarsko galerijo Najlepšega para.

Še eno vam pokažem. Tokrat s srnico. V modri barvi sem jo že pokazala v TEJ objavi.  Lastnika, ali lastnice še nima. Tudi tukaj sem uporabila ustvarjalne pripomočke Najlepšega para, razen napisa, ki je iz trgovine Bead.si. Osnovo sem pošpricala z rumenim sprejem in izrezala s šablono Vesela pošta. Okvir je izrezan s kreativnim ovalom. Srnica je iz kraft papirja z juto in senčena z distress blazinico. Pike na hrbtu so narisane z belo barvico.
 

Voščilnico prijavljam na izziv Zadeni novo kolekcijo pri Najlepšem paru (Srnica).

Pridružite se nam na izzivu. Za inspiracijo pa pokukajte še k Majdi, Veani, Hali, Valeriji in Janji.


Lep pozdrav do naslednjič. :-)

13 komentarjev:

Zvonka pravi ...

Draga Sonja, pri tebi mi je najbolj všeč, da znaš šablone uporabiti na različne načine oz. za različne priložnosti. Obe sta čudoviti voščilnici za nov izziv. Škoda, da sem rvno včeraj eno objavila. Pozdrav.

Klara pravi ...

Družinica jagodk me spominja na tisto žirafjo družino pred skoraj dvema letoma:)! Krasna je! Rumena s srnico pa prav ogreje mrzel dan, kot sonce...

Brenda in IN pravi ...

Such sweet baby cards and soft colors for either gender. I like the baby roe, it is so cute.

Ne-Ja pravi ...

OOO sonja kako lepo si naredila pozdrave novorojenčkoma. Svetovna ideja z jagodami, srnic apa je tako mila in nežna...

VEANA R. pravi ...

Sonja super luštne obe voščilnici ! Voščilnica z družino Jagodovih je prav specialna in srnica na krasnem rumenem ozadju živahna. Naj bo leto 2020 polno takih lepotičk...

FinArt pravi ...

Kako lušna družina jagod in topel pozdrav mali deklici. Se pridružujem Zvonkinem mnenju, da je krasno videti v tvojih objavah kako daješ Tininim šablonam vedno novo žiovljenje za različne teme.

Nataša pravi ...

Tale ideja z jagodami, ki ponazarja celotno družino je fantastična. Tudi srnica je zelo lepa.
Naj bo tudi 2020 ustvarjalno.

Moje drobtinice23 pravi ...

Lepo dobrodošlico si naredila za dojenčico. Ideja z jagodami je fantastična.
Srnici si pripravila ozadje, polno sonca in topline.

Majda pravi ...

Barvito in sončno je pri tebi, uporabila si same vesele barve, tako zelo povezane z Veselo hiško.
Hvala, ker s svojima očarljivima voščilnicama svetliš in navdihuješ moj praznični dan, hvala, ker SI! Majda

Valerija pravi ...

Kako fantastična ideja z jagodami. Tako domiselno in izvirno! Srnica je pa itak tako ljubka, da je primerna takemu dogodku.
Vse dobro v novem letu!

Natasa pravi ...

Čudoviti sta obe! Tale z jagodama in jagod(k)ama je pa sploh simpatična :)

Tina pravi ...

Kako sta krasni....prav počaščena sem, kako čudovito je ideja z jagodkami zaživela pri tebi. Za izziv pa že viham rokave ;-)....

Renata pravi ...

Tvoje jagodne družine so nekaj posebnega. Tako jih lepo obdelaš, da se jih ne morem nagledat. Tudi srnica se važi na lepem ozadju.