ponedeljek, 30. december 2019

Še zadnjič v letu 2019

Letošnje leto je minilo mirno, ampak prehitro. Veliko vsega se je zgodilo. Pogrešam svoja otroka, čeprav smo ves čas "na vezi".  Ampak, življenje gre svojo pot. Že mora biti tako. :-)

Hvala za vse obiske mojega bloga, ki ga po vseh letih še vedno z veseljem pišem.  Hvala za vsa stkana prijateljstva, za vse objeme, za tople in vspodbudne besede. Rada vas imam! ♥️

Naj bo vsem SREČNO 2020!


Voščilnico prijavljam na naslednja izziva:
- Najlepši par: Galerija meseca decembra  (Vesela pošta, plastična šablona Ognjemet, Voščila za vse priložnosti, Dve mali pentlji)

Tale figura mi je uspela včeraj na drsališču. Kar dobro je šlo. :-)Takole pa sva okrasila najino dnevno sobo z vašo pomočjo. :-) Hvala! Vse so najlepše. :-)

Lep skok v novo leto!14 komentarjev:

 1. Draga Sonja, lepo je pogledati tvojo zadnjo letošnjo voščilnico, prebrati vse besede in občudovati dobljene voščilnice.
  Srčno in srečno 2020.

  OdgovoriIzbriši
 2. Čudovita zadnja letošnja, sicer pa naj jih bo še veeeeliiiko. Vse lepo v letu 2020, objem Andreja 😘🤗

  OdgovoriIzbriši
 3. Ooo kakšna lepa zbirka voščilnic krasi vajino hišo! Zadnja letošnja je pa tudi čudovita, mi je všeč ognjemet v ozadju, sploh ker ima samo svetlobni učinek (brez pokanja!) :) Vse lepo v 2020! Objem na daljavo!

  OdgovoriIzbriši
 4. WoW Sonja kako lepo čestitko si naredila :-)) Všeč mi je ognjemet v ozadju.
  Vesela sem, ker s sodeluješ na našem izzivu CRAFT-alnice.

  Hkrati ti želim srečno in zdravo ter ustvarjalno leto 2020!

  OdgovoriIzbriši
 5. Čudovita je, sploh ozadje mi je všeč.
  Leto 2020 naj bo čudovito, iskrivo, z ljubeznijo obdarjeno in seveda ustvarjalno :)

  OdgovoriIzbriši
 6. Sonja krasno si zapisala in še lepše ustvarjala. Voščilnica je čudovita ! In seveda vse prejete, ki krasijo tvoj domek. Naj bo v njem toplo in polno ljubezni tudi v letu 2020. Objem

  OdgovoriIzbriši
 7. Čudovita voščilnica! Pri vas je imel poštar ogromno dela letos😉 Lepo praznuj in vse dobro v letu 2020!

  OdgovoriIzbriši
 8. sonja lepo si se poslovila v prejšnejm letu, kaj si ustvarila vnovem letu pa še šibam pogledati. V vesleje mi je ,d a te poznam v živo - objem na daljavo :)!

  OdgovoriIzbriši
 9. Your card is stunning, Sonja! And look at you skating! You look like a natural! (Ice-skating is something I could not do, although I loved roller skating.) You received a lot of beautiful Christmas love from your friends; thank you for sharing!! Happy New Year!! Hugs, Darnell

  OdgovoriIzbriši
 10. Bravo za figuro, ki si jo odplesala. Z lepo voščilnico se poslavljaš od starega leta.Vidim, da i aš tudi letos lepo okrašeno sobo 😉
  Sonja, hvala za mavrično snežinko, ki so jo male ročice prižele k prsim :)
  Tudi jaz ti v novem letu želim vse dobro in lepo.
  Pošiljam ti en velik topel objem!

  OdgovoriIzbriši
 11. S čudovito voščilnico si se poslovila od starega leta in pokazala fantastično zbirko dobljenih. To res polepša praznike.

  OdgovoriIzbriši
 12. Vse dobro draga Sonja, upam, da se večkrat srečamo tudi zares in ne le na naših pletnih straneh.
  Čudovito voščilnico si naredila in hvala ti, da jo deliš z nami v Craft-alnici. Lp Goga

  OdgovoriIzbriši
 13. Super praznična voščilnica in z ognjemetom si se lepo poslovila od starega leta. Super figura na drsališču :) Tvoje objave me vedno spravijo v dobro voljo! Tudi tebi in tvojim bližnjim želim vse dobro, zdravja in veselja polno 2020! LP, Nataša

  OdgovoriIzbriši
 14. Krasna scena v soju ognjemetov. Čudovita voščilnica. Nisem vedela, da zažigaš tudi na spolzkem terenu. Pirueta, kot se šika. Krasen nabor voščilnic.

  OdgovoriIzbriši

Vesela sem vašega obiska in komentarja. Hvala!