petek, 3. januar 2020

Gostja izziva Scrapping4Fun

Danes sem z vami kot gostja pri Scrapping4Fun Challenges. Ob vsej evforiji okoli praznikov bi skoraj zamudila rok za oddajo. Pravzaprav sem ga zamudila za par ur, ampak mi je prijazna Rachelle pogledala skozi prste. Letos sploh ni nič boljše, kar se tiče hitenja časa, kot je bilo lani. :-)

Nazaj k izzivu. Tema je Anything Goes. Na poljubno temo lahko ustvarite voščilnico, album, škatlico, scrapbook stran... kar vam srce poželi. Le da je izdelek nov, še neobjavljen.


Sama sem izdelala čestitko Mihi in Moniki za njun nov električni avto. Vem, da so bile to njune sanje, saj sta oba navdušena nad novimi tehnologijami. Spomnim se, kako zelo srečna sva bila midva z dragim z najinim prvim avtom, starim rdečim hroščem, ki ga je Miha, takrat star še ne dve leti, poimenoval AVTO MI. :-)

Za ozadje sem izbrala kraft karton. Vanj sem z rezalnimi šablonami embosirala zvezde, poškropila z belo in zlato tempero, vroče embosirala napis in v sredino zalepila avto, ki sem mu dodala samo malo barve, saj je "original" bel. Ustvarjala sem z ustvarjalnimi pripomočki Najlepšega para.

Voščilnico lepim v januarsko galerijo Najlepšega para (Kvadrati s šivi, Tri lepe misli, Luna in zvezde, Na poti)

Veronika je pred kratkim s svojim modrim avtom prevozila prvih 100.000 kilometrov. :-) Tudi njej sem izdelala čestitko z željo, da prevozi še veliko varnih kilometrov. Glede na to, koliko je na cesti in kje se vozi, me je ves čas strah, da se kaj ne zgodi. Držim pesti, da se z Andrejem kmalu preselita bliže njunima delovnima mestoma.

Čestitka je vesela in pisana, kot je Veroniki všeč. Pri izdelavi so mi "pomagali" ustvarjalni pripomočki Najlepšega para. Za ozadje sem uporabila ostanke papirja, ki sem ga pobarvala za enega prejšnjih projektov. Ravno dovolj je bilo za izrez številk, napisa in kot podlaga cvetličnemu vzorcu. :-)

Voščilnico prijavljam na izziv Zadeni novo kolekcijo Najlepšega para (Na poti)



Lep pozdrav do naslednjič. :-)




9 komentarjev:

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Zelo domiselno in lepo si sestavila obe voščilnici.Srecno vsem na vaših poteh. Tamara 😘

Majda pravi ...

Čestitke za gostovanje draga Sonja - glede zamud, v zadnjem času se nam to pogosto dogaja, sploh zaradi odklopljenosti med prazniki.
Tako zelo cart popotnici si pripravila svojima mladičema, galerijo Scrapping4fan pa tako lepo okrasila - sem ponosna, koliko Slovenk je danes razstavilo v njej :-)
Prijazen petek ti želim, Majda

Moje drobtinice23 pravi ...

Iskrene čestitke za GD Sonja!
Naj te potolažim, tudi jaz zamujam, vedno pogosteje :D Zato je del prazničnih voščilnic odšel šele danes na pot. Nič ne de, važno je namen in da je narejeno.
Zelo lepi voščilnici si naredila za svoja sončka. Veronikini si dodala tako lepo mavrično ozadje, da te kar pogreje.
Želim ti lep sončen dan!

Ne-Ja pravi ...

Sonja čestitke za GD :). Svetoven projekt in noro všečna ideja tako pri prvi kot tudi pri drugi izvedbi. Kar pa se tiče datumov, sem tudi jaz lovila zadnje minute, ker so očitno prazniki vzeli internet :P. Ampak sve obe bili uspešni, kar je najpomembnejše, a ne. Glede na to, da vem po kateri cesti se vozi Veronika, si upravičeno v skrbeh - vseeno pa zaupaj v nejen sposobnosti in bo lažje :).

Zvonka pravi ...

Draga Sonja, čestitke za gostovanje, več kot zaslužiš si. Današnji voščilnici sta enkratni, super ozadji si izbrala, vedno imaš kakšne posebne ideje. Krasna pozornost tvojima. Lepo bodi, si v mojih mislih.

Valerija pravi ...

Kako lepi voščilnici na krasnih ozadjih. Čestitke za gostovanje.

VEANA R. pravi ...

Sonja obe sta fantastični ! Prvi čestitki poda poseben efekt temno ozadje z zvezdami in bel avto, ki zgleda kot da res vozi proti tebi. Barvita druga voščilnica pa je kot mavrica ljubeča za tvojo Veroniko, ki naj srečno vozi še naprej...

Tina pravi ...

Kakšna zlata mama....avtek si pa tako simpatično uporabila....pa zvezde za ozadje, tudi!

Renata pravi ...

Res si zlata. Srečno vožnjo še naprej golobčkoma. Voščilnici sta pa itak TOP. Tako lepo pobarvana avteka.