torek, 3. julij 2018

Modro in rjavo

Je že spet teden naokoli? Zgleda, da res. :-) Ta vikend sem malo ustvarjala, saj me je dragi prepričal, da sva se v nedeljo zapeljala z motorjem, soboto pa sem posvetila metli in sesalcu. :-(

Tokrat vam pokažem veliko modrega in leseno ozadje. Bo pa ta teden še ena objava. Z rojstnodnevnimi čestitkami. In tista bo dolga, vam že v naprej povem. Danes pa bolj "na izi". :-)

Najprej veliko modrine, ki jo želijo videti dekleta na Craftalnici. Krstna voščilnica za nečaka moje sodelavke. Preprosta, da bolj ne bi mogla biti. :-)

 
Modro osnovo sem prerezala s šablono Čarobni prazniki od Najlepšega para in s pomočjo post it listka zlepila oba dela tako, da sem dobila razmik, potem pa osnovo izrezala še z drugim največjim kvadratom s šivi. V razmik sem zalepila Veliko pentljo in pisala s črkami, ki jih je Tina oblikovala za Rayher. Z modrimi perlicami sem razbila enobarvno osnovo. Tudi v notranjosti je veliko modre. :-)

Krstno voščilnico prijavljam na izziva:
- Craftalnica: Izziv #214: Veliko modre
- Najlepši par: Galerija meseca julija - vsi ustvarjalni pripomočki so od Najlepšega para

Kmalu bom svoj brlogec napolnila s še več izdelki Najlepšega para, saj sem bila izžrebana v junijski galeriji. Bravo jaz in hvala Tina. :-)


Leseno ozadje, ki je tema tokratnega, izjemoma, dvotedenskga CCT izziva, pa me je navdihnilo za še eno praznično voščilnico. Še bolj pa me je spodbudilo ustvarjanje za omenjeni izziv, ker je bila moja voščilnica z venčkom izbrana med najlepše. Važna sem, kot marela. :-)



Tokrat sem osnovo naredila s pomočjo plastične šablone Les od Najlepšega para, ki sem jo še malo napacala z belo tempero. Na leseno steno sem obesila okrasek z božičnim motivom, ki mi ga je že pred časom poslala Vladka. Dolgo mu nisem našla mesta, sem pa se mi zdi, da prav lepo paše. :-) Malo prazničnega smrečja ne sme manjkati. Napis je izrezan iz enakega papirja, kot je osnova voščilnice.

Praznično voščilnico z lesenim ozadjem prijavljam na izziv:
52 Christmas Card Throwdovn: June Stash Challenge: Wood Background


Lep pozdrav do naslednjič. :-)




17 komentarjev:

AndrejaM pravi ...

Obe sta lepi, modra je, kot praviš preprosta, a vseeno zanimiva in nosi pomembno sporočilo, notranjost pa skriva tudi presenečenje! Hvala, ker sodeluješ v CRAFT-alnici

Nataša pravi ...

Čudoviti obe. Zelo si pridna s prazničnimi. Meni ne rata. Se lovim med službo, družino, nujnimi voščilnicami in urejanjem papirjev za nov domek :)

AlisonC pravi ...

A beautiful way to hang this bauble and lovely with a splash of green. It's all very Christmassy. Thanks for joining in at 52CCT

Klara pravi ...

Zelo sta lepi obe! In čestitke za žreb:)!

moi pravi ...

Čestitke za izbrano voščilnico, sta pa tudi ti 2 lepi in pridna si, da se še udeležuješ vseh izzivov.

Ne-Ja pravi ...

Sonja zopet si bila pridna in ustvarjalna 100 na uro. Všečkam vse po vrsti, sploh pa praznično :-) .

Helena pravi ...

Prva je čudovita v svoji preprostosti, brez odvečnih dodatkov, da pride namen bolj do izraza. Druga pa praznično bogata s čudovitim naravnim ozadjem.

Hali pravi ...

Čudovita krstna, tale z lesom je pa tudi prekrasna!

Vladuška pravi ...

Definitivno ta izrez zelo lepo paše na leseno ozadje in tako je nastala lepa praznična voščilnica. Modro pa si lepo dodelala tako zunaj kot znotraj.

Valerija pravi ...

Obe sta zelo lepi. Pri modri si se zelo potrudila in krasno dodelala tudi notranjost. Praznična je pa itak prelepa. Krasno leseno ozadje in čudovit izrez.

Lucinda pravi ...

Lovely card, the red green and white are so Christmassy, against the natural looking wood. Thanks for joining us at the 52CCT.

Nena pravi ...

super sta obe

Renata pravi ...

Krasni sta. Božična je pa No.1

Andreja pravi ...

ooo Sonja, še ena lepotička z lesenim ozadjem :-)) Tudi to voščilnico si lepo sestavila.
Hvala, ker si se nam spet pridružila pri 52 Christmas Card Throwdown.

Goga pravi ...

Luştno si ustvarjala. Všeč mi je preprosta v modrem za Maksa, pa tudi druga z lesenim ozadjem je zelo lepa.
Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Lili

Tina pravi ...

Oooo, Sonja...lepo je občudovati tvoje izdelke...od preproste nežnosti, do krasnega lesa...in res zelenje tako lepo poživi bunkico... Hvala ti <3

Andreja pravi ...

Lepa in nežna je tvoja modra voščilnica :-))
Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!