sreda, 16. maj 2018

Interaktivna voščilnica

Pa mi je uspelo! Skoraj sem že pokopala upe, da bom pravočasno končala interaktivno voščilnico za izziv Ko me inspirira, ki nam ga vsak mesec pripravita Tina in Vladka. Čeprav sem imela že nekaj elementov pripravljenih, je manjkala še končna montaža in pika na i. :-) Delala sem po Tininih navodilih, ki jih je pripravila v mini seriji o izdelavi interaktivnih voščilnic.

Simpatično želvico mi je poslala Darnell. Pobarvala sem jo s svojimi novimi Zig markerji, ki mi jih je prinesel Miha. V ZDA so nesramno poceni. Ali pa so pri nas nesramno dragi? :-)) 36 barv imam. Nad prvim poskusom barvanja sem navdušena. Jagode, trava, nebo in sonce so pobarvani z distress blazinicami. Puščica je darilo od Maje iz Hiške iz papirja, vsi ostali ustvarjalni pripomočki pa so delo naše Tine, mame Najlepšega para. Želvica gre na naslednje izzive (upam, da ne bo pojedla jagod):
- Ko me inspirira #65: INTERAKTIVNO
- Najlepši par: Galerija meseca maja
- Addicted To Stamps and More: Make Your Mark
Lep pozdrav do naslednjič. :-)


11 komentarjev:

 1. Ooo kako luštna želvica! Tudi jaz upam, da je prišla jagode samo povohat, ker se jih že polži prevečkrat lotijo... :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Bo pa malo manj marmelade, če bo želva kakšno pohrustala. Je pa igriva in lušna voščilnica. Nesramno poceni ali pa dragi...vrag je to, če pa ravno ta stvar ne sme falit na naši mizi...

  OdgovoriIzbriši
 3. Pri nas so bolj polži v igri pri uničevanju jagod, poleg mene seveda :P. Tvoja želvica je svetovna in venrjamem da bopusitla jagode pri miru, saj za rojstni dan mora biti tudi želvica pridna. Ti imaš srečo Miho, čez lužo, da te zalaga z materialom ;)

  OdgovoriIzbriši
 4. u kako je pa tale frajerska.. bravo Miha, ko ti takšna lepa darila prinese :-) Komaj čakam novih izdelkov. Pozdravček...

  OdgovoriIzbriši
 5. totalno luštna in tako fajn sestavljena in pobarvana, profesionalno.
  in kako fajn za takšna darila iz zda, si včasih želim, da bi imela sorodnike oziroma prijatelje v zda, o ja ...

  OdgovoriIzbriši
 6. Kako zelo prikupna voščilnica, pa še interaktivna po vrhu. Simpatična želvica in krasne barve. Super!

  OdgovoriIzbriši
 7. Tvoje jagode res kar vabijo in je samo vprasanje casa, kdaj si jih bo zelvica postregla. Zelo domiselno si tole sestavila in vse tako lepo pobarvala.

  OdgovoriIzbriši
 8. Jaz bi jagode raje sama pojedla, kot, da z njimi dražim želvico. Če bi bila jaz želva se jim prav gotovo ne bi mogla upreti, tako slastne so videti.

  OdgovoriIzbriši
 9. Lepa interaktivka. Prikupna želvica, ki si jo zelo lepo pobarvala in umestila v čudovito naravo.

  OdgovoriIzbriši
 10. Simpatična interaktivna voščilnica, prav prikupna je tale želvica!

  OdgovoriIzbriši
 11. No, to pa ni preveč lepo, da ji ne pustiš pojesti vseh jagod :)
  pošlji jo k nam, pri nas jih je še več ;)
  Super da si dobila markerje, ker je res škoda, da so pri nas tako dragi.
  Lušno interaktivno voščilnico si naredila.

  OdgovoriIzbriši

Vesela sem vašega obiska in komentarja. Hvala!