sreda, 02. november 2016

Dve škorpionki


Pred kratkim sta praznovali dve blogerski prijateljici, škorpionki Moi in Tanja E. Čeprav imam še vedno kar velik "rešpekt", ko se lotim izdelovanja voščilnic za prave mojstrice, pa sem vseeno pri tem veliko bolj sproščena, kot v začetku moje papirčkaste kariere. Vem, da dekleta znajo ceniti trud in ideje, vložene v voščilnice.  

Še preden sem vedela, da Moi praznuje le en dan za menoj, sem začutila njeno energijo tako močno, da je včasih že kar strašljivo. :-) Velikokrat se nama namreč zgodi, da istočasno ustvariva precej podobna izdelka, brez da bi se prej karkoli dogovorili. :-)) Moi temu pravi, da se druga drugi sprehajava po podstrešju. Tudi voščilnici, ki sva si jih poslali, imata toliko skupnega, da kar ni verjeti. Mislim, da boste v kratkem lahko same ocenile, na kaj namigujem. :-))) Ko sem prvič prebrala njen profil, sem skoraj padla s stola, tako zelo veliko podobnosti sem našla. Celo tole, da se reživa enakim fintam. Film Der Schuh des Manitu je zakon. :-))) Draga moja Martina, ostani takšna fajn punca, kot si. Če mi bo zmanjkalo paradajza, vem kam priti žicat. :-)

Tukaj pa je voščilnica, ki je potovala k Moi.
Prijavljam jo na naslednja izziva:
- Stamploration: The Never-ending Anything Goes Challenge
- Craft Your Passion: Challenge #336: Always Anything Goes


Pred kratkim je še eno svečko na torti upihnila tudi Tanja E., nežna in poetična dušica, katere izdelki so največkrat izdelani v kombinaciji roza, nežno zelene in bele barve. Zapisi pa tako lepi, da mi vsakič pobožajo dušo. Tanja je tudi v "pravem" življenju fejst punca. Potrjeno. :-)) Tanjine marjetice prijavljam na naslednje izzive:
- Najlepši par: Galerija meseca novembra
- Aurora Wings: Challenge #38: Anything Goes Površno sem prebrala navodila.... :-(
- Crafting From The Heart: Challenge #134: Anything Goes

Za obe voščilnici lahko zapišem tole: Sem Sonja in sem zasvojena s senčenjem z distressi, maskiranjem, stencil šablonami, vročim embosiranjem, perfect pearls in Najlepšim parom. :-)


Lep pozdrav do naslednjič. :-)

25 komentarjev:

 1. ja, tole z rešpektom pa poznam ... tako krasno si vse tole senčila in perfect pearls pride krasno do izraza ...

  OdgovoriIzbriši
 2. Divne cestitke...i ja sam okruzena sa mnogo skorpiona u mom zivotu
  :-)

  OdgovoriIzbriši
 3. Zdravo Sonja. Kot pravijo, če priznaš, se pol oprosti. Take zasvojenosti pa tako cele. Sicer pa reci, da je to terapevtsko packanje, pa sploh ne bo nič narobe. 😂😂😂
  Res ne vem kaj je to za ena vez med nama, res pa je, da sta voščilnici v istem stilu 😎 Hvala ti še 1x za tvojo, s soncem obsijano.
  Tudi ta za Tanjo mi je full všeč, sploh na drugi fotki se lepo vidi prehod barv in odtisi cvetov. Super efekt.

  OdgovoriIzbriši
 4. Res je neverjetno kako smo lahko s kom takole povezani. Bo že nekaj tudi na tem, da sta rojeni tako blizu skupaj :) Krasno si packala in tvoja zasvojenost ni prav nič škodljiva, tako da si jo lahko še naprej privoščiš :)

  OdgovoriIzbriši
 5. Duši dvojčici temu pravijo, res neverjetno, ampak ustvarjalnost je tudi povezovanje. To vse kar sije iz tvojih čudovitih voščilnic. Se vidi da si res srčna.

  OdgovoriIzbriši
 6. Sorodne duše najdejo pot, da se povežejo.
  Krasno si ustvarjala za obe slavljenki
  lp Tamara

  OdgovoriIzbriši
 7. Krasni voščilnici si ustvarila :)

  OdgovoriIzbriši
 8. Grizeta, ščipljeta,....pravi škorpijonki..... za tiste prave lastnosti pa itak vse vemo....dobrota, srčnost, poštenost in vedno v nizkem štartu za VSE.
  Brez potrebe te je bilo strah, ker si upravičila besedo....čisto posebne voščilnice....definitivno sodi mednje prva in druga. Obe sta mi všeč.

  OdgovoriIzbriši
 9. Čista PERFEKCIJA. Saj nevem če ta izraz sploh obstaja. Sonja, tvoje čaranje je fenomenalno. Enostavno nemorem odtrgat pogleda s kreacij. Oči so mi izpadle iz jamic. Krasne barve, blešči se v nulo. KAPO DOL.
  Všeč sta mi, da ne morem napisat kako zelo.

  OdgovoriIzbriši
 10. Čuddoviti sta! Sončni zahod pa kar kliče po poletju...

  OdgovoriIzbriši
 11. Krasne barve si uporabila na obeh. Prav obe sta čudoviti.

  OdgovoriIzbriši
 12. Krasna voščilnici od škorpionke ....dvema škorpionkama ;-)

  OdgovoriIzbriši
 13. Čudovite barve v kombinaciji z rokami mojstrice so ustvarile čudoviti voščilnici. Zelo, zelo sta mi všeč obe! Prijazen pozdravček in hvala, ker misliš anme, Majda

  OdgovoriIzbriši
 14. Sonja, mislim, da tebi res ni treba govoriti o tremi in podobnih nesmislih:), naredila si obe zelo lepi voščilnic. Tista za Moi mi je še posebno všeč, saj se barve zelo lepo prelivajo in cvetovi se kažejo kot skozi meglico. Zelo lepo. Pozdravček k tebi, Andreja

  OdgovoriIzbriši
 15. Jaz sem Keti in sem zasvojena z Najlepšim parom, My Favourite Things, Cottage Cutz, Memory Box, Marianne Design in Sizzixom.
  Zdaj pa resno, čudoviti voščilnici in super izkoriščaš svojo zasvojenost z distressi. Tvoja ozadja so naravnost neverjetna. Jaz se nekaj trudim, potem pa prešaltam nazaj na vzorčast papir, čeprav imam tudi kak svetel trenutek občasno ;-)

  OdgovoriIzbriši
 16. Sonja, čudoviti sta in punci sta srečki, da ju imata v lasti :-).

  OdgovoriIzbriši
 17. Prekrasni sta Sonja, sploh pa barve pri prvi- čudovita kombinacija in lepe cvetlične silhuete! Res lepo.

  OdgovoriIzbriši
 18. Čudoviti voščilnici. Prva... noro senčenje, lepo prelivajoče in tisto sonce v ozadju... uau!
  Druga mi je pa za spoznanje še malo bolj všeč... je le ognjenih barvah. :) Lepo!

  OdgovoriIzbriši
 19. Obe sta čudoviti, vsaka v svojem stilu in na svoj način.
  Dokler boš zasvojena s tako lepimi stvarmi, ni nič narobe. Lp v Ljutomer.

  OdgovoriIzbriši
 20. Zelo lepo senčenje si že prava mojstrica.
  LP Vilinke

  OdgovoriIzbriši
 21. Bi rekla, da bi znala biti takšna telepatija srahljiv...samo to ne velja za vaju :D Obe sta čudoviti osebi in pravi Mojstrici pri ustvarjanju!!!

  OdgovoriIzbriši
 22. Gorgeous card with such lovely colours. Thanks for sharing it with us at Crafting From The Heart.

  OdgovoriIzbriši
 23. Krasni sta obe! V senčenju si prava mojstrica. Ker ima druga bolj močne, žive barve, mi je druga malenkostno bolj všeč.

  OdgovoriIzbriši

Vesela sem vašega obiska in komentarja. Hvala!