četrtek, 17. november 2016

Domača naloga - tretjič

Še vedno obiskujem Tinino malo šolo prazničnega ustvarjanja. Vse si ogledam in tudi preizkusim. Danes bom v omaro z domačimi nalogami oddala praznično voščilnico s skrivnim sporočilom.
Odločila sem se za osnovo v naravni barvi, ki sem jo suho embosirala. Za osnovni motiv sem uporabila smrečico. Ozadje smrečice sem poštemplala z zvezdicami. Prvotno je bila na izvlečnem kartončku mašnica, ampak sem jo pozneje zamenjala z vrhnjim delom tagca, da bo prejemniku voščilnice takoj jasno, kaj je treba storiti. :-) Zlata delicata blazinica je odlično opravila svoje poslanstvo. Razen napisa Srečno novo leto, ki je od Mavelu in embosirne srajčke Aurelie, so vsi izrezi in odtisi od Najlepšega para.

Uporabljeni izdelki Najlepšega para:
- rezalne šablone:
      * pravokotniki s šivi
      * romantični okvirji
      * tag z dodatki
      * okrasimo smrečico
      * čarobni prazniki
- štampiljke
      * praznična voščila
      * na nebu
      * zvrhan kozarec

Voščilnico s skrivnim sporočilom pospravljam v omaro z domačimi nalogami v Malo šolo prazničnega ustvarjanja.
Na ogled pa jo postavljam tudi na izziva
- Scrapping4funChallenges: Challenge #78: Christmas
- C.R.A.F.T. Challenge. Challenge #390: Christmas


Tokrat na Craft-alnico pošiljamo želje po hitrem okrevanju. Zelo zanimiv izziv. Sama sem že večkrat pošiljala želje po okrevanju prijateljicam, pa tudi sodelavcem. Mislim, da s takšno pozornostjo nekomu zares pokažeš, da misliš nanj in da mu želiš dobro. :-) Pri meni je tudi tokrat nastalo nekaj bleščečega v toplih barvah. Z Moi sva spet imeli podobne prebliske. Ne se čuditi. Čudna so pota škorpionov. :-))
Izdelave ozadja ne bom podrobno opisovala, saj je opisana v prejšnjih objavah, v različnih barvnih kombinacijah in z uporabo različnih plastičnih šablon. Tokrat sem uporabila plastično šablono Topli žarki Najlepšega para. Čudovito marjetico je Tina oblikovala za Rayher. Napis iz seta Vse najslajše je toplotno embosiran. V sredino cveta sem nalepila čisto mičkene polperlice v različnih barvah. Marjetici sem na "poškodovan" list prilepila obliž, da je ne bi bolelo. :-) Obliž je izrezan iz levkoplasta, ki ima na sredino prilepljeno 3D lepilno blazinico, da zgleda bolj resnično.

Želje po okrevanju prijavljam v
- Craft-alnico: Izziv# 173: Čimprej se pozdravi  in
- Najlepši par: Galerija meseca novembra

Preden končam, pa vam pokažem še čudovita darilca, ki sem jih dobila od Metuljčice, Hali in Majde. :-)Lep pozdrav do naslednjič. :-)35 komentarjev:

 1. A ti tud še kar dobivaš darila? :D
  O flajštru sploh ne bom komentirala ;) Ozadje je tako sončno, super ti gredo tale s šablonami. Pa tudi domačo nalogo si super opravila. Mene še čaka.

  OdgovoriIzbriši
 2. res, kako si se dobro spomnila z obližem, super izpade ... ta skrivna sporočila me pa tudi vedno zelo pritegnejo, krasno si tole izpeljala!

  OdgovoriIzbriši
 3. Uh, najprej si moram nataknit sončna očala....tole je prava nuklearna eksplozija vseh barv in ideja z zlomljenim listom....upam, da se bo lepo zacelilo in da ne bo lepotnih popravkov. Izvlečeno sporočilce pa super.... Pri tej nalogi pa špricam pouk!!!! Opravičilo mi boš prosim napisala na srečanju, ker ne znam ponarejat maminega podpisa....prosim!!!!!! Ja, tudi to znamo piflarji....

  OdgovoriIzbriši
 4. Darilca si zaslužiš, tako pridno delaš naloge, da sem ti jo pač dala še sama.
  Ja, res dobra ideja z obližem, take izvirne ustvarjalne ideje me vedno prevzamejo. Barve so tako energijske, da človeka kar pozdravijo. Domača naloga je opravljena z odliko. Prelepa voščilnica po Tininih navodilih.

  OdgovoriIzbriši
 5. Pridna si in krasno opravljaš naloge :-) Malenkost za darilca, bil omi je v veliko veselje :-)

  OdgovoriIzbriši
 6. Ni kaj, pridna si pri domačih nalogah, pri izzivih ...
  Tradicionalne barve in eko karton ter kanček zlate za praznično voščilnico je dobra izbira.
  Že same barve pri drugi pripomorejo k hitrejšemu okrevanju.
  Pa krasna darilca si dobila.

  OdgovoriIzbriši
 7. Your card is so surprising with the xtra inlay!
  Lia, DT S4F

  OdgovoriIzbriši
 8. Sonja, prva naloga (skrito sporočilo) je super narejena in hudo lepa. To je tisto, kar sem ga pri sebi po....:), preozek okvir. Tvoje sporočilo je super. Uboga marjetica si bo pa ob tvoji skrbi negi tudi opomogla, pa še v tako lepo barvito okolje si jo postavila:). Pozdravček, Andreja

  OdgovoriIzbriši
 9. Voščilnica s skrivnim sporočilom res super izgleda! Upam,da bo polomljena rožica kmalu bolje :). Tudi mojim orhidejam bi kak obliž prišel prav,ker ima J že predolge roke :)...

  OdgovoriIzbriši
 10. Tvoje živahne barve dajo elan še tako prehlajenemu ;) Taka fajn, z energijo nabita voščilnica z dobrimi željami. Tudi prva je super!

  OdgovoriIzbriši
 11. Ta prva voščilnica s skritim sporočilom me je očarala, krasna je :) ta druga pa res prav pozitivno deluje z barvami :)

  OdgovoriIzbriši
 12. Sonja, spet ena turbo objava :-)) Prav vse je čudovito ... tako praznična voščilnica kot tudi voščilnica "hitro okrevaj".
  Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala, ker se igraš z nami pri Scrapping4funChallenges.

   Izbriši
 13. Cute and creative Christmas card! I love the pull out tag idea. Thanks for joining us at Scrapping4fun
  Tina dt

  OdgovoriIzbriši
 14. Pridna pridna učenka, zelo dobo izpolnjuješ domače naloge.
  Obe voščilnici sta mi zeloooo všeč.

  OdgovoriIzbriši
 15. tole ustavrjanje ti gre super....čudovita novoletna in zelo domiselna voščilnica za hiro okrevanje

  OdgovoriIzbriši
 16. Kar se domačih nalog tiče, mislim, da te prekaša samo še Mojca, če drugače ne pa v hitrosti narejene domače naloge :) Dobro si jo opravila in več kot odlično tudi drugo voščilnico, ki bo ravnokar eksplodirala od barvne energije. Če te pa ta ne postavi pokonci, ko si napol mrtev, potem pa ne vem katera te lahko. Hvala, ker sodeluješ v Craftalnici.

  OdgovoriIzbriši
 17. Pridna si pri domačih nalogah in gotovo dobiš petico od učiteljice. Tista z marjetico pa je prava energijska bomba, vsakega pozdravi. Super ozadje. Lp

  OdgovoriIzbriši
 18. Kako lepi voščilnici Sonja! Tista praznična mi je še za kanček bolj všeč, na drugi pa zmaga obliž! Same super ideje! Ne dvomim, da boš od učiteljice prejela kakšno spodbudno štampiljko - na primer marljivo čebelico, ki bo z veseljem sedla na tvojo rožico! Pošiljam dežek za rožico, Majda

  OdgovoriIzbriši
 19. uuuu tista v natur barvi mi je lepa hihi ma ja itak vse so lepe ampak ena zmaga hihih

  OdgovoriIzbriši
 20. Te voščilnice s skrivnim žepkom so zelo luštkane in zanimive. Da si pa dala obliž na voščilnico za hitro okrevanje pa je res dobra ideja....

  OdgovoriIzbriši
 21. Pa naj začnem odzadaj naprej. Krasna darilca si dobila. Voščilnica za hitro okrevanje je v tej barvni kombinaciji krasna in polna energije in zagotovo pripomore k okrevanju. Domača naloga pa opravljena z odliko. Čudovita je.

  OdgovoriIzbriši
 22. Beautiful cards and lovely coloring.
  Thank you for joining us at Scrapping4funChallenge and waiting to see next time.
  Hugs
  Meena DT

  OdgovoriIzbriši
 23. Krasno ustvarjanje, seveda pa zame prednjači sončno voščilo za hitro okrevanje. Krasne tople barve pravgotovo pospešijo zdravljenje.
  Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Lili

  OdgovoriIzbriši
 24. Pohvala v razredu ti ne uide :). Ponovno sta oba izdelka čudovita. Lp

  OdgovoriIzbriši
 25. Lovely cards! The slider one is so clever! Thanks for joining in at CRAFT Challenge.

  love Mags B DT x

  OdgovoriIzbriši
 26. Ponovno si krasno ustvarjala. Sončne tople barve za hitro okrevanje so mi sploh všeč. Pa tudi tvoja izvedba voščilnice s skritim voščilom je top.

  OdgovoriIzbriši
 27. Hey
  beautiful work, wonderful colors and great Digi
  Thank you that you took the challenge on udiał Scrapping4funChallenges
  Agnieszka DT

  OdgovoriIzbriši
 28. Krasna, božična voščilnica. Krasna tudi sončna voščilnica, ki bo pospešila okrevanje. Lepo si ustvarjala.

  OdgovoriIzbriši
 29. Beautiful!! Thank you for joining us at Scrpping4Fun :)

  OdgovoriIzbriši
 30. Ja res si pridna, ni kaj. Lepo se učiš in tudi voščilnica z marjetico je krasna.
  Hvala, da ustvarjaš z nami v CRAFT-alnici. Srečno!

  OdgovoriIzbriši
 31. Sonja, same lepote na kupu, krasna je tudi ta za CRAFT-alnico, ...zelo sem vesela, da sva se uspeli na kratko podružiti v LJ in hvala za tako lepo darilo za vse nas!! Hvala, ker deliš z nami v CRAFT-alnici, topel pozdrav, Tanja E.

  OdgovoriIzbriši
 32. Še ena sedi 5 domača naloga. A ni super dobivati darila ;-) Sploh od takih super punc. Lepo te je bilo spet viedeti.

  OdgovoriIzbriši
 33. Prekrasna `izvlečenka` :-)))-tako zelo lepe barve si uporabila in čarobni prazniki se tako lepo podajo... in pa seveda flajštrček...špica!!

  OdgovoriIzbriši
 34. Uau, voščilnica s smrečico je fenomenalna, pa tale z marjetnico je tako prikupna! <3 :)

  OdgovoriIzbriši

Vesela sem vašega obiska in komentarja. Hvala!