torek, 10. november 2015

Hvaležnost

Hvaležnost je način življenja, ki daje smisel preteklosti, omogoča vizijo za jutri in prinaša mir in spokojnost v vsak sedanji trenutek. (vir)

Vladka in Tina sta nas v njunem izzivu Ko me inspirira #42 spomnili in opomnili, kako pomemben prostor v našem življenju predstavlja hvaležnost. Za mnoge stvari in dogodke v svojem življenju sem hvaležna. Moja družina je prav gotovo na prvem mestu. In potem ste tukaj ve, moje blog prijateljice. Hvaležna sem, ker sem vas spoznala, hvaležna, ker sem prav zaradi vseh vas ponovno našla USTVARJANJE ter mir in srečo, ki jo občutim vsakič, ko primem v roke ustvarjalne pripomočke in z njihovo pomočjo vdihnem v izdelek delček sebe. Hvaležna sem za vsako pohvalo in vsak navdih, ki ga najdem pri vas.

Tokrat se Vladki in Tini pridružujem z zahvalnicami, ki sem jih izdelala za Vas. Z lepimi mislimi in globoko hvaležnostjo jih pošiljam v svet. (Draga Moi, še vedno upam, da naša pošta ni zatajila in obljubljam, da ne bom pogledala tvoje objave).Tole je največja serija enakih izdelkov, ki sem jih izdelala v svoji papirčasti karieri. Kar 14 jih je nastalo. Seveda z veliko pomočjo Najlepšega para. :-) Na rumeni karton sem s pomočjo plastične šablone Bokeh in distress blazinic v treh različnih barvah natapkala ozadje. Mali ptiček, ki čivka besedico hvala je iz kompleta Snežak, ki ga je Tina oblikovala za Rayher. Besedica hvala  je izrezana s šablonico Zahvala. Ker je oblika voščilnice kvadrat, sem se malo poigrala z rezalnimi šablonami Pravokotniki s šivi.


Zahvalnice prijavljam na naslednje izzive:


Lep pozdrav do naslednjič :-)

29 komentarjev:

 1. Draga Sonja,
  zelo lepe zahvalnice. všeč so mi svetle tople barve.Hvala tudi tebi blog prijateljica
  Lep pozdravček Tamara <3

  OdgovoriIzbriši
 2. Še enkrat tvoje lepe barve, tople jesenske. Bodo ogrele srčke in nasmejala nekaj deklet. Vem, kako znaš razveseliti :) Lepo. In tale bokeh mi postaja vse bolj všeč.

  OdgovoriIzbriši
 3. Sonja, tako lepo si to zapisala in v voščilnice prav res prenesla delček svoje topline in sončnosti. Čudovite so...in hvala ti za vse.

  OdgovoriIzbriši
 4. Kako čudovite, pisane in vesele zahvalnice si naredila. Pravo veselje je pogledati tale kupček. Hvala ti za tale nasvet in prav tako hvala za tvoje lepe besede. Naša življenja bi res bila veliko bolj pusta brez ustvarjanja in brez ljudi, ki jih znotraj tega kroga srečujemo.

  OdgovoriIzbriši
 5. Sonja, res si pozorna. Iz tvojih zahvalnic kar sije energija. Takole na kupu so preprosto čudovite.

  OdgovoriIzbriši
 6. Glej, glej, kako dobro si se spomnila in naredila kvadrate s pomočjo šablone pravokotniki. Sicer ima upanje, da bo Tina v bližnji prihodnosti predstavila šablone kvadratov s šivi :)
  Lepo je videti na kupu toliko čudovitih zahvalnic.

  OdgovoriIzbriši
 7. Krasne zahvalnice, polne energije, zaradi toplih barv. Pridna si bila, lep kupček jih je nastal.
  Lp

  OdgovoriIzbriši
 8. Kako so vesele in tople, prav takšne kot si, ki si prava dušica in vesel, rijazen sonček! Zelo rada prihajam k tebi! ;)

  OdgovoriIzbriši
 9. Kako toplo delujejo! Prečudovite so :)

  OdgovoriIzbriši
 10. HVALA LEPA draga moja za tole zahvalnico....se pridružujem Tamari....v živo je še lepša, notranjost pa itak polepša in poboža vsako dušo. Hvala. čao

  OdgovoriIzbriši
 11. Draga Sonja, se ti bom kar tukaj zahvalila za tvojo lepotičko :-)) Hvala tudi tebi, saj si me danes lepo presenetila. In hvala, ker si! Ker lahko spremljamo tvoje krasno ustvarjanje in tvoje prijetne zapise ♥

  OdgovoriIzbriši
 12. občudujem te, ker si naredila toliko lepotic, ker so zares prekrasne. najlepša ti hvala, res kar žarijo od topline.

  OdgovoriIzbriši
 13. Čudovite zahvalnice, super tehnika in tako natančna izdelava. Veliko dela si imela, vendar se je zagotovo izplačalo, glede na odziv zadovoljnih blog deklet.

  OdgovoriIzbriši
 14. Sonja, hvala tudi tebi. Krasna zahvalnica, polna energije, bokeh je unikaten. In v živo je res vse, še lepše. Se vidimo jutri. lp.

  OdgovoriIzbriši
 15. Sonja, krasne so...v živo še lepše. Hvala tudi tebi, da nas osrečuješ s svojimi objavami...hvala, da si. :))

  OdgovoriIzbriši
 16. Energija kar sije iz njih...krasne so!

  OdgovoriIzbriši
 17. Love the fall colors and that adorable little bird atop the die cut sentiment. Thanks for linking up and playing with us at AAA Cards!

  OdgovoriIzbriši
 18. Čudovite so, kar žarijo in ta ptiček prav paše zraven. Lp

  OdgovoriIzbriši
 19. A beautiful set of cards here Sonja, love the colours and all that bokeh looks amazing. A gorgeous gift and Thanks so much for linking up and playing along at AAA Cards.
  Sarah x

  OdgovoriIzbriši
 20. draga moja prov lepa je:))) tista za mijo pa cute cute:))) pipika:)))
  tistale raca pecena pa itak carska :)) tudi mi smo imeli martinovo pri mami in ocetu vse po pravilih raca in goska..... zelje in mlinci pa pecni kostanj in pa vino vino:)))

  OdgovoriIzbriši
 21. Divno napisan uvod, sa jos boljim nastavakom!

  OdgovoriIzbriši
 22. Oo čudovite čestitke si naredila! :)

  OdgovoriIzbriši
 23. What a wonderful set of cards, I love the rich fall colors and that sweet little bird! Thanks for joining us at CASology this week!

  OdgovoriIzbriši
 24. A great set of Thank You cards - gorgeous Autumn colours! Thanks so much for playing along with us at AAA Cards! Jill

  OdgovoriIzbriši
 25. I love that sweet little bird and the gorgeous stamped pattern you created! Thanks for playing along with CASology this week!

  OdgovoriIzbriši

Vesela sem vašega obiska in komentarja. Hvala!