nedelja, 29. november 2015

Adventni venček

Pri nas danes gori prva svečka na adventnem venčku. Leto se je obrnilo kot bi mignil. Venček sem, kot vsako leto, izdelala sama. In kot vsako leto, tudi letos čisto zadnji trenutek. :-)Tokrat sem se izdelave lotila malo drugače. Obod iz stiropora sem ovila s špago in okrasila z bodiko, smrečjem in svečkami v obliki zvezdic. Čeprav je drugačen kot v prejšnjih letih, je še vedno venček. :-) In lepo paše k dekoraciji z butarico iz sivke, ki sem jo naredila poleti.

Za uvod v veseli december sem včeraj, skupaj s svojimi starši,  obiskala baletno predstavo Labodje jezero v mariborski operi. Bilo je čudovito.


 Lep pozdrav do naslednjič. :-)
23 komentarjev:

 1. Krasen je, super ideja. Všeč mi je špaga in lepo si ga okrasila.

  OdgovoriIzbriši
 2. Zelo lep venček! Drugačnih barv, z vsakdanjimi materiali, pa vseeno tako eleganten. Labodje jezero - zelo lepo, tudi sama sem bila pred kratkim na tej predstavi, a ne v Mariboru. Verjamem, da ste imeli krasen večer.

  OdgovoriIzbriši
 3. oooo kolk preprosto in nobel:))) zelo se mi dopade:)))
  balet ooooo ni besed:))) samo vzdihljaji:))))
  kaki mnjami:)))
  in pa prejsnje vocilnice super prov lustne tele stevilke:)))) una s kapico hihi

  OdgovoriIzbriši
 4. venček je prekrasen, tako lepo natur ...
  ja, na labodje jezero bi pa tudi jaz kar takoj šla, super!

  OdgovoriIzbriši
 5. v tvojem stilu - čisto cas :). Zelo, zelo lep je.

  OdgovoriIzbriši
 6. Lep štart v adventni čas! Venček je krasen in zelo zanimiv.
  Balet pa si mislim, da je bil nekaj pooooseeebnega in ste uživali.

  OdgovoriIzbriši
 7. Vencek izgleda prekrasno ; dobar provod na "jezeru"!

  OdgovoriIzbriši
 8. Za uvod v veseli december sem tudi sama s starši in sestro obiskala Labodje jezero, le da v petek. Tudi mi smo bili navdušeni, jaz pa sem navdušena, da se nama isto dogaja..........Tvoj venček je prekrasen in nekaj posebnega.

  OdgovoriIzbriši
 9. A tako malo je danes,....to ni tvoj stil, ponavadi moram kar dopust vzet, da preberem celotno tvojo objavo....
  Ko sem nahitro pogledala tvoj venček, sem najprej mislila, da si ga naredila s papirjem (ko obrežejo zelo debelo knjigo v različne oblike, kako se reče tej tehniki pa ne vem, je pa HUDA). Ampak tud špaga ni švoh, prav fino zgleda, v kombinaciji z poletnim tegelcem pa itak zažge.
  Balet, opera...to pa ZELO pogrešam, ker moj mož pa ni za take štose...bi mu zelo skrajšala življenje in bi preveč trpel:-)). Sem ti res fouš in verjamem, da ste vsi zelo uživali. čao

  OdgovoriIzbriši
 10. Se strinjam z Mojco - kratka objava. Venček je krasno minimalističen in res lepo paše zraven k sivki. Balet ni zame, mi gre malo na živce, verjamem pa da ste vi uživali.

  OdgovoriIzbriši
 11. Zelo lep venček in krasen začetek veselega decembra.

  OdgovoriIzbriši
 12. Čudovit je..tudi jaz sem delala vse zadnjo minuto :-)

  OdgovoriIzbriši
 13. Te svečke so pa res pravi hit letos, vsepovsod pašejo :) zelo lepo :)

  OdgovoriIzbriši
 14. Kako lep venček
  svečke pa so tudi meni padle v oči
  lp Tamara

  OdgovoriIzbriši
 15. Lep in zanimiv venček, tudi jaz imam rada "špago":) in ti si jo super uporabila, dodatki pa so naredili svečan videz. Opera - super, in to s tvojimi starši - še bolj super. Uživajte v veselem decembru. Lep pozdrav, Andreja V.

  OdgovoriIzbriši
 16. Zelo lep venček, všeč mi je da si združila poletno on adventno dekoracijo. Nekaj posebnega vsaka zase in krasni obe skupaj.
  Opera ahh, tako kakor je že Mojca povedala, bi moj dragi zagotovo zbolel in bi predstava itak odpadla vsaj za naju...

  OdgovoriIzbriši
 17. Meni se zdi tako estetski tale tvoj venček in neverjetno, kaj vse skupaj paše. Tudi jaz sem se s špago že igrala, morda kdaj kaj pokažem na svojem blogu. Ja, tudi jaz imam vstopnico s predstave Labodjega jezera iz MB, vendar je kar starejšega datuma, kar nekaj let nazaj. Naj se ti zahvalim še za tvoje pridne obiske pri meni, ki jih potrdiš tudi s komentarjem. Jaz nisem tao pridna, imela sem tudi nekaj tehničnih težav, nisi pa nikoli spregledana. Boš letos tudi zbirala znamke zame. Sicer te pa pričakujeva z Metuljčico na najinem izzivu.

  OdgovoriIzbriši
 18. Lep venček, sveče so tudi meni padle v oči. Krasno druženje s starši.

  OdgovoriIzbriši
 19. Your Advent wreath is stunning, Sonja! And how awesome that you got to see Swan Lake!! Enjoy your day! Hugs, Darnell

  OdgovoriIzbriši
 20. Krasen venček, všeč mi je ideja z vrvico in svečke v obliki zvezd.
  In super za Labodje jezero, je moralo biti zelo lepo. Lp

  OdgovoriIzbriši
 21. Res lep venček, nekaj posebnega. Super za balet. Škoda da nismo več v Mb, sicer bi se morala oglasiti pri meni (stanovali smo blizu gledališča ;)

  OdgovoriIzbriši
 22. Tvoj venček je krasen in tako iznajdljiv! Si pa morala kar nekaj časa ovijati vrvico, kajne ;) In tele svečke v obliki zvezd so mi super lepe!

  OdgovoriIzbriši

Vesela sem vašega obiska in komentarja. Hvala!