ponedeljek, 19. oktober 2015

Za blog prijateljice

Zelo rada pošiljam svoje izdelke blog prijateljicam. Imam že kar obsežen seznam naslovov in rojstnih datumov. Včasih vprašam naravnost, včasih po ovinkih. :-) Vesela sem, kadar koga presenetim. Vem, da vse cenite ročno delo in trud, vložen v vsak izdelek. Tokrat vam pokažem dve voščilnici in eno čestitko, ki so že pri prejemnicah. Kdaj naslednjič pa ostale, ki še potujejo.

Naši Mojci sem za rojstni dan poslala voščilnico, izdelano z laki za nohte. S tole tehniko sem se igrala poleti in naredila zajeten kupček osnov na zalogo. Laki za nohte imajo precej oster vonj in ni se pametno igrati z njimi v zaprtem prostoru. Osnovo sem okrasila z Romatičnimi okvirji Najlepšega para in pentljico, ki jo je Tina oblikovala za Rayher. Mojca, hvala za zahvalnico!



Na južno poloblo, v Avstralijo, kjer imajo sedaj pomlad, pa je odletela čestitka moji blog prijateljici Jasni, ki je naredila tečaj, da lahko doma, v svoji kuhinji, pripravlja sladice za restavracije in slaščičarne. Poglejte na njen blog. Fantastično kuha in peče. Fotografije njenih kulinaričnih mojstrovin pa so prava paša za oči.  Moj brlogec pa je bogatejši za zajeten kupček ustvarjalnega materiala iz daljne Avstralije. :-)


Čestitka je izdelana v "sodelovanju" z Najlepšim parom: plastična šablona Bokeh, Rezalna šablona Krogi s šivi in štampiljke, ki so mi jih "posodile" Nestrašne pošasti. 

Keti je za rojstni dan prejela spodnjo voščilnico, ki je, tako kot Mojčina, izdelana z laki za nohte. 



Vsi trije izdelki gredo na ogled v oktobrsko galerijo Najlepšega para.


Lep pozdrav do naslednjič. :-) 






16 komentarjev:

Sandra Pecić pravi ...

Ma naravno da su ručno izradđene čestitke najlepše i najlepšu poruku šalju, da je taj neko baš ugradio sebe u napisanu želju.. Divno, Sonja, sva ta struja pozitive.. Sve su ti perfektnije izrade..

Valerija pravi ...

Zelo so lepe, še posebej me prepričata tisti narejeni z laki za nohte. Tega še nisem preizkusila.
Res je lepo, ko nekoga presenetiš in vidiš, da zna to ceniti.

jasna varcakovic pravi ...

Sretni smo da te imamo za prijateljicu draga Sonja; Nikada mi ne bi palo na pamet da koristim lak za nokte u dekoraciji cestitike...Ipak, najbolju sam JA dobila. Hvala jos jednom!

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Tukaj sploh ne bi debatirala...RDEČA JE HUDA, NAJHUJŠA....jasno, ker je moja:-)). Da je pa narejena z lakom pa tud jaz nisem pokapirala. Res so hude in čakam, kaj mi bo drugo leto naštimala na voščilnico...sandolins barvo, kakšen jupol....bomo vidli....al pa fasadno barvo, saj je omenjala nekaj , ko je imela še jark okol bajte...pustimo se presenetit. Zakon si in še enkrat hvala lepa za izvirnost. P.S. ha ha ha ...tud ostale niso "švoh". čao

Metuljčica pravi ...

Prava prijateljica si, vedno znaš presenetiti. Vse voščilnice so prelepe, si tudi prava mojstrica.

Helena pravi ...

Packanje z lakom za nohte je tudi ena fajna tehnika in dober način, da se znebiš lakov, ki jih ne uporabljaš več :) Obe sta čudoviti. Tudi ona v bokeh tehniki je zelo zanimiva.

helena pravi ...

S temi tvojimi tehnikami presenečaš znova in znova. Vse 3 so čudovite, tvoja izvirnost pa sploh ne pozna meja. Komaj čakam novih....

Vladuška pravi ...

To z laki je res svetovno, škoda da tako smrdi, bi drugače kdaj sprobala :) Tehnike tebi gredo odlično od rok, bokeh pa sploh.

Ne-Ja pravi ...

Sonja tele voščilnice so popolna zmaga. Ideja z lahki je WAW, OH in SPLH, za bokeh pa že vemo, da si mojstrica, tako da je škoda zgublajti besed ;). Res so doma narejene voščilnice še vedno najlepše darilo in hkrati tudi presenečenje!

moi pravi ...

Res super tehnika, ki da čudovite rezultate.
Vse tri so zelo lepe in prejemnice gotovo vesele.

Hiška iz papirja pravi ...

Z laki res pridejo noro dobra ozadja, ampak meni je pa najbolj všeč tista s krogci! Tako preprosto, ampak super s temi napisi v krogih (uff mi je odleglo, da imam (ne)strašne pošasti že doma!) haha...

Renata pravi ...

Kako lepe! Zelo mi je vsec podloga narejena z laki za nohte - super ideja za pisano lesketajoce ozadje!

Hali pravi ...

Ti si res ena faca. Krasno si ustvarjala in komaj čakam še tiste, ki sledijo :-)

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

O kako so lepe,
to z lakom je zanimivo.
Da si ženska presenečenj vem pa tudi sama in HVALA, da si taka super pozorna žena, mami, bloggerka
vse dobro
topel objem
Tamara

Dusi pravi ...

Luštne so. Super si.
Ob tvoje opisu sem pomislila kako bi bilo pri nas, če bi se jaz česa podobnega lotila.
Mojemu namreč vonj laka za nohte strašno smrdi. In si še nohte vedno barvam zunaj - na tiste redke čase, ko to dejansko počnem.

Unknown pravi ...

Zanimiva ideja! Laki za nohte izpadejo prav posebno in zelo lepo :) Druga pa ima takooo simpatično sporočilo! :)