četrtek, 08. oktober 2015

Pisana smrečica

Danes sem pošteno pozna. Pa saj ni čudno: predolgo v službi, predolgo v brlogecu, pa po hiši je tudi treba kaj postoriti. In rezultat? Spet bo noč prekratka...

Spodnja voščilnica je nastala za izziv "Less is More", kjer tokrat želijo videti barve draguljev. Izbrala sem rdečo, zeleno in rumeno barvo. Ideja za izdelavo voščilnice ni moja. Se spomnite teh prelepih smrečic, ki jih je dve leti nazaj delala BojaMoja? Lepljenje drobnih delcev je potekalo s polžjo brzino. Tri krat sem vse skupaj odložila in nadaljevala naslednji dan.Ni mi žal, da sem vstrajala do konca. :-)Uporabila sem šablono smrečice, ki sem jo izrezala v štirih različnih barvah in koščke, ki bi jih drugače zavrgla, v naključnem zaporedju (beri, ko sem jih našla in pomerila) zalepila nazaj na mesto. Čudovit napis Najlepšega para nikakor ni smel manjkati. Rob je napikan z iglo.

Voščilnica gre na ogled:
- Less is More: Week #244: Colour - Jewel colours
- Najlepši par: Galerija meseca oktobra
- Mavelu: Razstava vaših mojstrovin - pri njih sem kupila šablono smrečice

Zadnje dni sem bila veliko na pošti in na vse strani domovine in sveta pošiljala kuverte in paketke. Od vseh pošiljk je do danes samo ena našla pot v prave roke. Ostale še nekje tavajo. V nedeljo zjutraj me je na balkonskih vratih pričakala krasna mojstrovina "hišnega" pajka.


Ker je bilo potrebno perilo odnesti na sonce, sem se pajku globoko opravičila in njegovo delo strgala. Na srečo zaradi tega ni padel v depresijo, pač pa pogumno nadaljeval in naslednji dan je bila mreža spet na svojem mestu. :-)

Lep pozdrav do naslednjič. :-)24 komentarjev:

 1. Uau, čudovita voščilnica, vredna truda in polžje brzine.
  Lp

  OdgovoriIzbriši
 2. Prekrasna smrečica, vredna vsega truda. S pošto pa ne vem kaj je zadnje čase da tako nagaja :( Gospod pajek pa je resnično pravi mojster in lep dokaz, da če se kaj podre, je treba postaviti na novo in morda tokrat še bolj popolno in lepše.

  OdgovoriIzbriši
 3. Lušna smrečica, se je splačalo vztrajati. Pošta pa 1x super hitra, drugič pa orng zamuja. Kdo bi vedel.
  Po moje je pajek videl tebe, kako ponočuješ pri izdelavi voščilnice, pa je še sam malo zavlekel svoj šiht ;)

  OdgovoriIzbriši
 4. Smrečica je čudovita, ne dvomim pa, da je delo zelo zamudno. Je pa končni učinek v vsej svoji barvitosti resnično dobr in dodatek s Tininim napisom lepo in do popolnosti zaključi izdelek.
  Ta tvoja muca Maca pa sedaj kraljuje pri meni, počuti se že povsem domače. Prosila me je, če te prav lepo pozdravim in se ti zahvaljuje, ker si ji priskrbela topel dom:))
  En lep pozdrav (od obeh) in imej se skrajno lepo, Andreja V.

  OdgovoriIzbriši
 5. Pri vaši hiši sta bila pa dva mojstra in to zelo ustvarjalna in potrpežljiva....občudujem tvojo smrekico in živčke.
  Tvoj podnajemnik je pa zelo vztrajen in dober mojster.... ni kaj, umetnost imaš v hiši in na vsakem vogalu.
  Ena se lahko že pohvali s pošto. Hvala 100x. čao

  OdgovoriIzbriši
 6. O, lepa, lepa smrečica!! Voščilnica v celoti je čudovita, niti ni nikjer videti sledu lepila. Zelo natančno delo in krasna postavitev. Mucek je pa tudi zelo simpatičen :)

  OdgovoriIzbriši
 7. Krasno smrečico si naredila in vse čestitke za trud. Tudi mucica mi je zelo všeč. Pajčevino i morala poskusiti ujeti na papir. Zanimivo bi bilo videti kaj bi nastalo. Pozdravček s primorske. :))

  OdgovoriIzbriši
 8. Tako kot je čaroben napis, tako čarobna je tudi smrečica. Čestitke za potrpežljivost, vsekakor se je obrestovalo. Muca maca pa je tudi prava lepotička. Poštarje bomo pa pošteno za ušesa, kar nekaj bluzijo zadnje čase.

  OdgovoriIzbriši
 9. Po tvojim radovima se baš ne bi moglo reći da si pospana ni umorna. Divno i pedantno kao uvek. Vredna si kao taj pauk :)

  OdgovoriIzbriši
 10. ooo, kakšna lepa voščilnica , pa tole lepljenje je tudi mojstrovina, nikjer lepilo ni vidno, vau.
  glede pajka pa - priden kot "lady of the house".

  OdgovoriIzbriši
 11. What a fun treatment of that die!
  It looks great!
  Thanks so much
  Chrissie
  "Less is More"

  OdgovoriIzbriši
 12. lepa lepa :)) smrecica:))
  pajkova mreza pa tudi kot da je tvoj prjatu enako sta pridna hihih:)))
  ocitno srecna hisa:))

  OdgovoriIzbriši
 13. Kako sam ovo propustila. Smreka je carobna....Paukova mreza ...ja satima mogu gledati kako to oni rade - nevjerovatno!

  OdgovoriIzbriši
 14. WOW! Simply CAS perfect Sonja, beautiful Christmas make and a fantastic use of jewel colours inlaid within your tree. thanks so much for sharing and taking part.
  Sarah xx
  Less is More

  OdgovoriIzbriši
 15. Smrečica je sila simpatična, prav tako tudi muca. Pajek je pa itak umetnik, verjetno gre po tvojih stopinjah. Lp

  OdgovoriIzbriši
 16. Sonja, krasna voščilnica. Zelo preprosta in tako barvita.

  Lep dan ti želim in hvala za vse komentarje ... z veseljem jih prebiram.

  Maja

  OdgovoriIzbriši
 17. Great use of all those different colours in your die cut, very creative.
  Thanks for sharing with us.
  Anita x
  Less is More

  OdgovoriIzbriši
 18. Super smrečica, ki tako lepo izpade na belini osnove.

  OdgovoriIzbriši
 19. Se dobro spomnim Simoninih smrečic, dol sem padla :)) In zdaj še pri tvoji, res vaju občudujem, da se vama ljubi sestavljat vse te drobne delčke! Seveda pa v isti sapi priznam (še kako priznam!), da je rezultat naravnost čudovit!

  OdgovoriIzbriši
 20. Krasna voščilnica, lepo nasprotje pisane smrečice in belega ozadja. Vidim pa, da so pri vas še pajki zelo ustvarjalni. Obe umetnini sta super! ;)

  OdgovoriIzbriši
 21. Jaz imam navado, da moram še vedno nekaj nakrancljati zraven in ti izzivi "less is more" so velikokrat prav dobrodošli. Kako lep izdelek lahko nastane, čeprav ne uprabimo vseh možnih dodatkov, okraskov in izrezkov :)
  Ozadje pri voščilnici ob mucku mi je zelo, zelo všeč!

  OdgovoriIzbriši
 22. Sonja, zelo lepo voščilnico si naredila in seveda tudi mucico, ki kuka izza nje :-))
  Ja, pajki so zelooo vztrajni .-)

  OdgovoriIzbriši
 23. Sonja super da si vstrajala, saj je voščilnica čudovita! Mucka si sama štrikala/kvačkala? Nekaj podobnega je naša mati delala svetlobna leta nazaj. Bogi pajkec, ma kar se "treba nej tešku" :P

  OdgovoriIzbriši

Vesela sem vašega obiska in komentarja. Hvala!