torek, 27. oktober 2015

Za blog prijateljice drugič

Še tri voščilnice, ki sem jih z lepimi željami poslala po pošti, so dosegle cilj in razveselile prejemnice. Nekaj jih pa še vedno tava po skrivnih poteh naše pošte. Upam, da kmalu pridejo v prave roke. :-) Ustvarjalna muza pridno sedi v mojem brlogecu in vsak dan čaka, da pridem iz službe in začneva ustvarjati. Pisateljska muza pa se nekje kuja. Pojma nimam, s čim sem jo razjezila. Upam, da se kmalu vrne. :-)

S plastičnimi šablonami Najlepšega para zelo rada ustvarjam. Super se dopolnjujejo. Tokrat sem za ozadje maku izbrala plastično šablono bokeh. Mak sem maskirala in čezen potapkala kroge z dvema odtenkoma rumene barve. Pri drugem odtenku sem šablono malo zamaknila. 


Spodnja sreča pa je "sestra dvojčica" voščilnice, ki sva ju skupaj ustvarile s Tino B. Ozadje je napacano z Distressi, izrez sreča pa je pobarvan z zlato Delicata blazinico. Osnove je izrezala Tina. 


Zgornji voščilnici sta potovali k prejemnicama brez posebnega razloga. Samo razveseliti sem ju želela z drobno pozornostjo, torto pa sem poslala na praznovanje rojstnega dne ustvarjalki, ki nas vedno znova razveseljuje s svojimi čutnimi zapisi in nežnimi voščilnicami. Z malo treme, ampak, na srečo, po nepotrebnem. :-)

Ozadje je tudi tukaj narejeno s pacanjem z Distressi. Torta je izrezana s šablono iz Vladkinega bonbončka, metuljčki pa so darilce ob nakupu izdelkov Najlepšega para. Tina vedno priloži zelo ljubke in uporabne drobne pozornosti. Za napis sem maskirala štampiljko Tvoj dan.


Vse tri voščilnice gredo na ogled v oktobersko galerijo Najlepšega para.

Lep pozdrav do naslednjič. :-)

19 komentarjev:

Tina Z. pravi ...

kot vedno, si prava mojstrica vseh teh ozadij, zdaj je še mene prijelo to packanje z distresi, super je. pa tale mak je tako krasen!

Valerija pravi ...

Vse so zelo lepe, še posebej pa je mojo pozornost pritegnila prva - z makom. Lepo si skombinirala šablonice in barva maka se lepo ujema z osnovo. Krasna voščilnica!

Nataša pravi ...

Vse so prekrasne. Packana ozadja so mi noro dobra.

Nella pravi ...

Vse so krasne, še posebaj makova :)

Helena pravi ...

Ja, vidim, da si z muzo ustvarjalnosti v zelo prijateljskih odnosih.
Krasne voščilnice, narejene s šablonami, izrezki, packanjem ...
Super ti gre.

Metuljčica pravi ...

Prav lepo je pogledati vse tvoje voščilnice, še posebno je tudi meni všeč makova. Resnično si pozorna prijateljica.

Vladuška pravi ...

Ti res znaš s temi plastičnimi šablonami, dobro si skombinirala. Poigravanje z distress inki pa je itak zakon.

Carmen S. pravi ...

Hallo liebe Sonja,
ich bin begeistert von Deinen wunderschönen Karten. Die Hintergründe der Karten sind wieder sehr Kreativ und sehen einfach toll aus. Mir gefallen alle Drei sehr gut. Auch Deine Rahmen Stanze gefällt mir seeeeeehr gut. Steht noch auf meiner Kaufliste. ;)
Ganz ♥liebe Grüße, Carmen

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Juhu, meni pa srček igra, ker sem vesela dobitnica prelepe voščilnice :))) Ja, naša Sonja res zna razveseliti, kar tako, brez posebnega praznika:) Najbrž se bereva skoraj od začetka in tvoje voščilnice so ves čas ožarjene z nekim veseljem in dobro voljo, zdaj pa postajajo vse bolj natančne, kompozicijsko vse lepše in barvno fenomenalne. Kot pravi Metuljčica, res si pozorna prijateljica. Hvala :))

Klara pravi ...

Zlata punca si. Čestitke so krasne. :-)

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Glasni kriki po Sloveniji so odmevali, tako da sedaj vem, da ni šlo za 3.svetovno vojno ampak za dobitnice teh čudovitih voščilnic. Vse tri so krasne, mak je čudovit, ozadja pa itak....dobro da sedimo. Bravo še enkrat....tista druga muza, ki se zadnje čase trma pri tebi, bo pa morala dobit kakšno kazen...včasih so morali klečati v kotu, jaz bi dodala na tla pa še malo koruze, potem pa klečat za ene par ur , pa da vidimo, ali se bo ta trma še kdaj vrnila. čao in lep rojstnodnevni vikend na morju ti želim

Janja pravi ...

S plastičnimi šablonami si mojstrica. Krasne voščilnice so. Lp

Cvetoči travnik pravi ...

Sonja, "packanje" tvojih ozadij je tako uspešno, da jih je veselje pogledat:) Potem pa na vrhu še prava ideja in izdelek je super. En lep vikend, vse najboljše in lepo praznuj (sem ujela pri Mojci:)) LP Andreja V.

Andreja pravi ...

Sonja, vse so tako zelo lepe. Mak si čudovito naredila in krasno znaš uporabljati šablone. In drugi dve sta lepo popackani. Res imaš rada Najlepši par :-))
Lepo praznovanje ti želim .-)

Unknown pravi ...

vse najboljse bejba:))
moram drugi blog prebrat da vem kdo praznuje hihih

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Prekrasne so,
pozorna blogerka ni kaj
lp Tamara

Renata pravi ...

Packanje je zakon, tebi gre dobro od rok. Prav tako zažigaš z šablonami.Krasne voščilnice.

Sapfina (Barbara) pravi ...

Joj, Sonja, ena je lepša kot druga! Super si! :)

Ne-Ja pravi ...

Sploh ne vem katera mi je bolj všeč, ker so vse WAW! Odkar imaš hroščka si spremenila in spilila svojevrsten slog, ki pa mi je zeloooo všeč - kar tako naprej :)!