sreda, 21. oktober 2015

Mala pošast

Danes me pisateljska muza ne mara preveč. Že tri krat sem začela pisati tale prispevek, pa ne steče po načrtih. Po mojem je krivo to, da me boli roka od cepljenja proti gripi. Upam, da bo vsaj pomagalo! :-)

Preden začnem uporabljati nove igrače Najlepšega para, ki so prispele včeraj, vam moram pokazati še tisto, kar je nastajalo prejšnji teden. Packanje z distressi me je čisto prevzelo in sploh nisem mogla nehati.

Poglejte to smotano Malo pošast, kako spretno je izmaknila pisani list iz voščilnice in sedaj strašno ponosno mašira z njim na žurko za rojstni dan. :-) Sama sebi je všeč, ker je zastonj prišla do darila. :-))


Na prvo voščilnico sem najprej s tiskalnikom odtisnila prelepo misel o jeseni. Z listom sem napis pokrila in s folijo nanašala različne jesenske barve na osnovo. Osnovo sem obrezala s pravokotnikom s šivi in jo zalepila na oranžno podlago.

"Pošastna" voščilnica pa je nastala iz ostankov in šmira. Osnova je bila namenjena testiranju barv in tehnike. Ko sem jo že nameravala pospraviti v škatlo z ostanki, zraven pa še pisani list, ki je služil za maskiranje napisa na zgornji voščilnici, se mi je naenkrat porodila ideja, da dodam še  (Ne)strašno pošast Najlepšega para. Po nasvetu Tine B. in Renate je pošast dobila belo oblekico z zlatim robom. Idejo za neskončni napis sem našla pri Maji v Hiški iz papirja.


Malo pošast prijavljam na naslednje izzive:
- Craft-alnica: Izziv #145: Jesensko listje
- Simon Monday Challenge: The Monster Mash
- Najlepši par: Galerija meseca oktobra




Lep pozdrav do naslednjič. :-)

27 komentarjev:

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Ne samo da je smotana, tudi skrajno nevljudna je ta mala pošastka....in poglej to samozavest...se nosi, kot da bi požrla kol od fižola....da crkneš od smeha, ko jo pogledaš...Sonja....hvala tebi in tej mali pošastki za ta jutranji ha ha ha....že dolgo me ni nobeden tako nasmejal in priznam, da se je smeh prilegel. Tole je sigurno najboljša pošastno smejalna voščilnica na svetu....hvala, ker si nam jo poslala tudi v Craft-alnico, tam jo čaka kar nekaj dela in verjamem, da bo vse spravila v smeh. Srečno

Metuljčica pravi ...

Tale pošast pa prav uživa, ko kaj ušpiči. Prelepo si sestavila voščilnico, tudi mene je spravila v dobro voljo.

Nataša pravi ...

Obe voščilnici sta lepe. Tale pošastka je zelo simpatična in te spravi v smeh :)

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Hitro okrevanje,
roka pa baje boli nekaj dni po cepivu :(
Tvoj pošastko zmikavtko je čudovit,
obe jesenski voščilnici sta super
lp Tamara

Vladuška pravi ...

Ha ha, tale s pošatjo je dobra. Je pa res taprava, kako se nosi, ko da bi bila glavna s tem listom. Svetovno. Packanje pa za 5.

helena pravi ...

To pa kar težko verjamem, da te je zapustila pisateljska muza :):) Prav pošastno fajn si popisala nastajanje obeh "packarij", zato se nič ne pritožuj. meni so obe pošastno fajn!

Hali pravi ...

Kako te je zapustila muza? Krasno zgodbico si napletla ob prekrasnih čestitkah. Lepe jesenske so nastale!

moi pravi ...

Krasne ideje, ki si jih prenesla na voščilnici. Všeč mi je kako si porabila "ostanke" prve in kako si se znašla s pošastko.
Naj roka čimprej neha bolet, da bo še hitro kaj nastalo ;)

Dusi pravi ...

Ne samo da je krasna voščilnica ratala, ampak da je pa takšna nastala iz samih ostankov... res super.
Jaz moje pisateljske muze še do zdaj nisem našla, ampak se ni pretirano za sekirat.

Cvetoči travnik pravi ...

Še en dokaz, da tudi šmir papir včasih prav pride:). Prva voščilnica jesensko popolna in druga, ki te spravi v smeh skupaj s tvojim komentarjem. Ne sekiraj se, če ti beseda ni tekla, vse je namesto tebe naredila pošastka:) Pozdravček, Andreja V.

Valerija pravi ...

Super voščilnici sta nastali in opisala si ju s prav duhovito zgodbico o pošastki. Prav prikupno je vse skupaj.

Zvonka pravi ...

Sonja, kako čudovite jesenske barve si ustvarila na obeh voščilnicah. In tale mala pošastka je nadvse simpatična in ti si nam napisala prav luštno zgodbico. Lp

Andreja pravi ...

Sonja, tale tvoja pošast-ka je čudovita in kar žari od veselja, ker lahko uživa v pisani jeseni :-)) Zelo lepa voščilnica!
Hvala, ker ustvarjaš z nama v jesenskem izzivu CRAFT-alnice ... Srečno!

Renata pravi ...

Krasni sta, prav pašeta skupaj. Te pošasti so zelo luštno "strašne" :)
Tole "packanje" z jesenskimi barvami pa je sploh super izpadlo.

Renata pravi ...

Oj ta pošast, kako se nosi. Lepi voščilnici.

Klara pravi ...

O. Sonja. kako sta krasni. Pošastka je res imela srečo, ko je našla tak jesensko obarvan list. Zelo, zelo sta mi všeč. : )

Janja pravi ...

Ha ha kako lepo mesto si ji našla. Res prav ponosno mašira :). Zelo luštno. Lp

Barbara pravi ...

LOve your card ! I think it's so original, simple, clever and obiously beautiful and fun! thanks for sharing with us this week on Simon Says Stamp Monday challenge Blog! BArbarayaya

Tina Z. pravi ...

upam, da je z roko že vse ok in da bo cepivo pomagalo!
kar ne morem verjeti, kako dobro si se znašla s to tehniko, izpadejo vse super, pa ta neskončni napis, same krasne barve.

Suzanne C pravi ...

Beautiful fall background you created inside and out! Cute ghost holding a leaf on the cover! Thanks for playing along with us in the Monster challenge at Simon Says Stamp Monday Challenge!

Mojca pravi ...

kako lepa ozadja in res prisrčni motivi. lp

Ne-Ja pravi ...

Upam, da je do danes ze vse ok s tvojo roko! Tale posast je res prava navihanka in tako s ponosom in zanosom nosi svojo lumparijo vsem na ogled ;-) . Obe voscilnici sta zelooo domiselni in v cudovitih barvah!

Unknown pravi ...

madonca bejbi tebi pa laufa vse:)))
nardis posasti in prov fletno zgledajo hihih pa una prejsnja izdelek z lakom za nohre:)))
moja hci bi me iz koze ce bi lotla njenih hihi

jasna varcakovic pravi ...

Divan ti je monstercic :-)

Unknown pravi ...

Kakšna luštna pošastka, odlično se poda v jesensko okolje. Prav simpatično drži tale list :) Obe voščilnica sta zelo lepi!

Goga pravi ...

Kako lepo si spet packala. Sem pa kar malo jezna nate, tako lepo uporabljaš pošasti, da si me že skoraj prepričala, da jih moram imeti do decembra, ko bo naš Blažek pihal prvo svečko.
Hvala še enkrat, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Bodi fajn Lili

Sandra Pecić pravi ...

Ova prva je moja!!! :))