sobota, 29. november 2014

Mavelu blog hop

Na Mavelu.com poteka zelo zanimiv izziv, blog hop. Dekleta ustvarjalnega tima objavljajo izdelke, na katerih uporabijo štampiljke s slovenskimi napisi. Na vsakem blogu nam ponujajo možnost, da s svojim sodelovanjem in malo sreče pri žrebu dobimo set štampiljk s slovenskimi napisi. Pogoj za sodelovanje pa je, da izdelek, na katerem smo uporabili katerokoli štampiljko Mavelu, prilepimo na posamezni blog. Z vsakim izdelkom lahko sodelujemo samo na enem blogu. Zanimiv izziv me je spodbudil, da sem pobrskala med svojimi štampiljkami. Kar nekaj sem jih že nabrala v svoji papirčkasti karieri. :-) Ker je trenutno trend izdelave voščilnic za bližajoče se božične in novoletne praznike, sem ustvarila tri voščilnice s tremi različnimi napisi Mavelu.com. Vsako od njih prijavljam na enega izmed blogov.

Prva gre v Tamarino ustvarjalnico. Poleg štampiljke Veseli prazniki iz Mavelu sem uporabila še štampiljke Najlepšega para Božično zelenje. Super usklajene so. :-))


Krompirjeve smrečice prijavljam k Metuljčici. Podobno voščilnico sem že izdelala.

Božične zvezde, prav tako iz Tininega kompleta Božično zelenje, pa se bodo potegovale za nagradico pri Maji v Hiški iz papirja. Na tej voščilnici sem prvič barvala z akvarelnimi barvicami. Začetniške napake so precej opazne, čeprav mi je bilo barvanje v veliko veselje. :-)


Včeraj sva z dragim preživela čudovit večer na koncertu dalmatinske klape ŠUFIT v Juršincih.

  
Fantje imajo tako ubrane glasove, da sva resnično uživala ob poslušanju. Malo romantike in nostalgije je pravi balzam za dušo. :-)


Lep pozdrav do naslednjič :-) 

16 komentarjev:

 1. Draga Sonja
  hvala da si se odzvala povabilu v Mavelu blog hop
  čudovit zvonček ki gre k meni :)
  krasne voščilnice
  lepo prvo adventno nedeljo ti želim
  Tamara

  OdgovoriIzbriši
 2. Draga Sonja, krasno si ustvarjala:), in verjamem, da ti je bilo na koncertu super, LP:)

  OdgovoriIzbriši
 3. Super, da si se imela lepo na koncertu. Vesela sem, da si pripravila toliko voščilnic za Mavelu blog hop. Ravno danes sem tudi dama naredila "zeleno" objavo in očitno je bila tole telepatija. Čudovita krompirjeva voščilnica, pa seveda tudi vse ostale.

  OdgovoriIzbriši
 4. Prekrasne čestitke si napravila. A sa pjesmom si mi dirnula dušu. :)
  LP, MArtina

  OdgovoriIzbriši
 5. Lepo, ker si vzameta čas tudi za koncerte ...
  Čudovito ustvarjanje in zelo lepe voščilnice si naredila.

  OdgovoriIzbriši
 6. Lepo si ustvarjala in naredila res lepe voščilnice.
  Verjamem, da si z dragim uživala na koncertu.
  Lp Danica

  OdgovoriIzbriši
 7. imas idej polno košaro :))) pol pa še en romantičen večer pa si kompletna haha lepe so :)))

  OdgovoriIzbriši
 8. Čudovite so , na prvi si naredila pa še posebno lepo ozadje. Še malo ostanem na tvoji strani, da se odvrti pesmica...da mi dirne dušo na nedeljski večer. Krasno. čao

  OdgovoriIzbriši
 9. Lepe voščilnice si naredila, za koncert sem ti pa fauš. Tudi meni gre v uho ta stil.

  OdgovoriIzbriši
 10. Lepe voščilnice, še posebno prva mi je super. Dalmatinske klape pa tudi jaz rada poslušam. Lp

  OdgovoriIzbriši
 11. Sonja, krasne voščilnice si izdelala z Marininimi napisi! Prav vesela sem, da je ena od njih pristala tudi v moji hiški - in ravno tista z meni tako ljubo akvarelno tehniko, juhej :))) Hvala, ker sodeluješ v blog hopu, veliko sreče pri žrebu ti želim!

  OdgovoriIzbriši
 12. Ma je l ovo dalmatinski IL DIVO??? Samo još brojniji i bolji ;)) Super su, nisam do sad za njih čula..divno što ste se zabavili na takvom koncertu..
  Kao i uvek, čestitke niču kao lude u tvojoj radionici;)

  OdgovoriIzbriši
 13. Sonja super voščilnice si izdelala :) In veš iz slike se prav nič ne vidijo napakice pri akvarelnem barvanju, saj si zvezde super pobarvala :) Hvala ker se igraš na našem Mavelu blog hopu. Pozdravček,

  OdgovoriIzbriši
 14. Lepe! Čezdalje bolj ti odreže tole :) Vedno so mi všeč tvoje krompirjeve štampiljke.

  OdgovoriIzbriši
 15. Ob spremljavi pesmi pustim komentar in grem še enkrat mozgati kako si se lotila voščilnic. Znaš fascinirat s tem tvojim "krompirjem" in vodenkami :). Všečkam vse po vrsti.

  OdgovoriIzbriši
 16. Sonja prelepe novoletne lepotičke si naredila in super uporabila Marinine štampiljke! Prvi izdelek mi je zelooo všeč!

  OdgovoriIzbriši

Vesela sem vašega obiska in komentarja. Hvala!