četrtek, 13. november 2014

Hvaležnost


                    Ničesar ne pričakujem, zato sem vedno neskončno hvaležen za preproste stvari.
                                                                (Ralph W.Emerson)


Vladka in Tina sta tokratni izziv Ko me inspirira poimenovali Hvaležnost. Posvetili sta ga spominu na Vladkinega brata. 

Ker hvaležnosti ne izražamo z velikimi besedami, pač pa z drobnimi dejanji, sta si zaželeli, da izdelek, ki ga prijavimo na izziv, namenimo osebi, ki smo ji za karkoli hvaležni.


Svoji zahvalnici sem po pošti poslala dvema ustvarjalkama, ki s svojimi čudovitimi izdelki bogatita mojo dušo in vzpodbujata mojo kreativnost. Tukaj, na blogu, pa ju podarjam vsem vam, ki obiskujete moj spletni domek. Hvala vam za vse prelepe komentarje. In hvala, ker sem lahko del tega blogerskega sveta, sveta pozitivne energije in prijaznosti. 

V svoje izdelke vedno poskušam vnesti delček sebe.  Zdi se mi, da to najlažje naredim z barvami.  V roke sem tako ponovno vzela akrilne barve in uživala ob učinkih, ki so nastajali z mešanjem barv in izdelavo različnih struktur. Ker je že sama osnova voščilnice zaradi »teže« barve in strukture dovolj bogata, nisem pretiravala z dodatki. Moj namen je bil, da s svojima zahvalnicama dvema super puncama polepšam dan. Upam, da mi je uspelo.


Lep pozdrav do naslednjič. :-)

27 komentarjev:

 1. Spet dva čudovita izdelka izpod tvojih rok...katerakoli jih bo dobila, jih bo vesela, že zaradi pozitivne energije in razloga zakaj to podarjaš. čao

  OdgovoriIzbriši
 2. O kako so lepe
  pozorne
  in v zahvalo
  super SOnja
  lp Tamara

  OdgovoriIzbriši
 3. Neverjetno kako mi je spet všeč ozadje....čudovito ga narediš.
  Sonja to je res ena lepa objava in tudi jaz sem hvaležna, da lahko pokukam v tvoj ustvarjalni kotiček, kjer nas čaka vedno nekaj novega in pozitivnega.
  Sonja lepo bodi, Jana

  OdgovoriIzbriši
 4. Krasni sta in ozadja res govorita svojo zgodbo, zato bi ju bilo škoda preveč zakriti. Prejemnici pa sta gotovo presrečni.

  OdgovoriIzbriši
 5. S krasnim ozadjem, barvo in napisom si zadela v polno. Čudoviti sta.
  Lp

  OdgovoriIzbriši
 6. Brez dvoma si.Noja, prepričana sem, da sta prejemnici presrečni & hvaležni za takšno voščilnico.
  Tudi jaz se ti srčno zahvaljujem za tvoje redne obiske na mojem blogu.Istočasno se opravičujem, ker ne komentiram redno. Res mi manjka un knofek Ok ;)

  OdgovoriIzbriši
 7. ooooo res lepo :))) in preprosto hvala , ko da tako močno in čutno hvależnost:))

  OdgovoriIzbriši
 8. Tako mala, a tako velika rijec - ' hvala'!

  OdgovoriIzbriši
 9. Prekrasne su. a tvoje igranje sa bojama mi je odlično. Odlične pozadine su nastale. a cure koje će ih dobiti bit će presretne.
  Lp, Martina

  OdgovoriIzbriši
 10. Všeč mi je ozadje, ki se mu rožice in metuljčki lepo podajo. Čudoviti voščilnici.

  OdgovoriIzbriši
 11. Krasni ozdaji sta in rože, metulji in napis lepo dopolnijo celotno sliko. Tako lepo si to vse napisala in jaz sem ti tudi zelo hvaležna, da tako rada sodeluješ na najinih izzivih in ga bogatiš s svojimi izdelki. Res nam je lepo v tem svetu ustvarjalk.

  OdgovoriIzbriši
 12. Lepe sta in prejemnici bosta zelo navdušeni ;) HVALA tebi Sonja ker vedno širiš tako pozitivnost ;)

  OdgovoriIzbriši
 13. In hvala tebi, ki si za nas odprla del svojega sveta ter ga s svojimi objavami, ki jih vedno zelo zelo rada preberem deliš z nami.
  Zahvalnici sta preprosto lepi!

  OdgovoriIzbriši
 14. Oh wie schön farbenfroh liebe Sonja. Ich liebe Deine wunderschönen Danke-Karten . Eine ganz tolle Arbeit die das Herz des beschenkten erfreuen.

  ♥ Ganz liebe Grüße und ein schönes Wochenende mit Deinem Schatz, Carmen

  OdgovoriIzbriši
 15. Draga Sonja! Po tem, ko sem že napisala prvi komentar, je prišel poštar s tvojo čudovito voščilnic in lahko samo rečem, da je v resnici še lepša. Svetovno ozadje, ni kaj. :) Hvala ti tudi za vse lepe besede in misel, ki je še kako resnična. Ganila si me do solz in hvaležna sem ti za to in prav tako zato, da imam sedaj v zbirki tudi tvojo voščilnico. En velik HVALA :)

  OdgovoriIzbriši
 16. sonja, ma ti si res en sonček, ki nam s svojimi potopisi izletov in vaših domačih dogodivščin popestri dan. Za našo dušo skrbiš z zanimivi idejami pri izdelavi voščilnic - sploh ko vzameš v roke tvoj silikonski čopič :). Hvala ti za to, ker si in deliš z nami!

  Voščilnici pa sta res polni pozitivne energije in fenomenalni! :)

  OdgovoriIzbriši
 17. Tako preprosti, pa tako zelo lepi, kljub /ali prav zato. Še posebno rožice so mi tako simpatične. Lp

  OdgovoriIzbriši
 18. Lepo ti je uspelo. Zelo so mi všeč barve. Pri ročnem delu je posebej potrebno ceniti vložek ustvarjalca in tisti izdelki, ki so narejeni z ljubeznijo izžarevajo še posebno energijo. Hvala tudi tebi za vse tvoje obiske na mojem blogu in komentarje.

  OdgovoriIzbriši
 19. Sonja, zopet si tako lepo napisala, da človek ostane kar brez besed. Voščilnice so čudovite. Ta tvoja ozadja so res nekaj posebnega.
  Lp Danica

  OdgovoriIzbriši
 20. Divne si reči našla da opišeš zahvalnost. I divne ljupke čestitke tako valjda nastaju.. kad negujemo čovečnost, ljubaznost i zahvalnost.. Hvala na još jednom lepom postu..

  OdgovoriIzbriši
 21. Sonja, zate pa res lahko rečem, da daš delček sebe v svoje izdelke in da je pristno ROČNO delo, kar je vredno vse pohvale. Tudi tokrat si dokazala, da se da ustvariti krasne izdelke tudi brez veliko pripomočkov. Super si. :))

  OdgovoriIzbriši
 22. Indeed, you succeeded, Sonja! Your beautiful painted backgrounds are perfectly balanced by your sweet designs! I love them both!! Thank you, too, for all you bring to this wonderful card-blogging world!! I hope you're having a great weekend! Hugs, Darnell

  OdgovoriIzbriši
 23. Krasno ozadje. lepi voščilnici.

  OdgovoriIzbriši
 24. Draga Sonja...iz srca hvala tebi. Za tvojo srčnost, prijaznost, humor in ustvarjalnost, ki jih deliš z nami. Tvoja voščilnica prav res v živo izžareva vse to. V veliko veselje mi je, da jo lahko tudi malo `pobožam` in v čast mi je, če sem ti navdih...prav zares hvala!

  OdgovoriIzbriši
 25. Zelo lepo ozadje, čudoviti voščilnici!

  OdgovoriIzbriši
 26. Samo VAU lahko rečem za tale tvoja ozadja, res so mi všeč! In dodatek treh marjetic in metuljev - več bi bilo res preveč. Čudoviti sta!

  OdgovoriIzbriši

Vesela sem vašega obiska in komentarja. Hvala!