petek, 17. november 2023

MŠPU - osma naloga

Prihajam naravnost iz brlogeca. Na prstih imam celo paleto prazničnih barv. :-) Med letom me ustvarjanje prazničnih voščilnic sploh ne pritegne. Tega časa v letu pa si ne znam predstavljati brez. Še vedno zelo rada pacam z barvami in Vladkina domača naloga V MŠPU z maskiranim in senčenim ozadjem mi je bila pisana na kožo. :-) Vsi ustvarjalni pripomočki so Najlepši par.


Izdelava ozadja z maskiranjem in senčenjem je preprosta in primerna za masovno izdelavo. Pri meni je nastalo kar šest voščilnic. 

Masko sem izdelala tako, da sem v pravokotnik iz debelejšega kartona velikosti A6 izrezala kvadrat in na spodnji rob kvadrata zalepila smrekov gozd. Masko sem položila na osnovo za voščilnico in jo trdno zalepila na podlago ustvarjalne mize, da se pri senčenju z distressi ni premikala. Po senčenju sem ozadje še pošpricala z belo tempero. Kakšni bi pa bili prazniki brez snega! :-) Tako izdelanemu ozadju je manjkal samo še psiček, ki se z avtom pelje domov s smreko ali darilom na strehi. Zlata zvezdica pa mu kaže pot. :-)

Voščilnico prijavljam

- MŠPU 11 - osma naloga: Maskirano in senčeno ozadje

- Najlepši par: Galerija meseca novembra

 

- bastel-traum Challenge: #127 Winterlandschaft/ Winter Landscape

- Cardz 4 Guyz: #335 A Winter Scene

- jingle belles: Banner Inspired Holiday (pine trees have inspired me)

Tole spodaj na fotografiji pa je ruj, ki sva ga z dragim pred dvema letoma prinesla s Krasa in se je prav lepo udomačil v Prlekiji. Čudovito žari v jesenskih barvah. 

Lep pozdrav do naslednjič. :-)

6 komentarjev:

dj pravi ...

Great set of cards!! I love the stenciled forrest!! Thank you for playing along with our "Winter Scene" challenge over at Cardz 4 Guyz!! A true card "4 a guy" with that silly little pup! -Deb Horst, DT #C4G335

Dawn Phillips pravi ...

I love how colourful your little cars are against the background. They are so cute. Thanks for joining us at Cardz4guyz. Love Dawn x

Vladuška pravi ...

Kako dobro si "napacala" ta ozadja in avto z ljubkim kužkom odlično paše zraven. Ruj je pa krasen.

Jolanda Johnstone pravi ...

Truly love the pop of color from your yellow speedster against your great masked winter background. Nicely done, Sonja. Thanks for joining us at C4G this round. Cheer, Jolanda - DT

lauren bergold pravi ...

Such a wonderful set of cards, I love how you've used different colorways for each! So pleased you could join our Jingle Belles fun; hope to see you again in 2024!

SmilynStef pravi ...

What cute little cars ... so very glad you joined us at Jingle Belles. Hope you'll join our holiday fun in 2024!