petek, 3. november 2023

MŠPU - četrta naloga

Uf so bili prazniki naporni! :-) Do danes sploh ni bilo časa za ustvarjanje. Veronika, Andrej in Maco so bili doma. Super smo se imeli in razvajali drug drugega. Ko so včeraj odšli, sem na hitro pokosila še travo in pogledala Tinino verzijo ustvarjanja A5 voščilnice z žepkom. Polna novih idej sem okupirala brlogec in se lotila četrte domače naloge. 



Za osnovo voščilnice sem po sredini prepognila kraft karton velikosti A4. Nekje v temnih globinah računalnika sem našla vzorec s črtami, ki sem ga izdelala pred leti in ga sprintala na šeleshamer. Embosirano ozadje se je tudi že lep čas valjalo med ostanki papirja, za motiv pa sem končno lahko uporabila veliko smrečico Marianne Design, ki sem jo kupila pred leti in je nisem nikdar uporabila, saj je za moje običajne A6 voščilnice prevelika. Smrečico sem izrezala, jo suho embosirala, senčila z različnimi odtenki zelenih distresov, pošpricala s perfect pearls, nalepila na še en bel izrez in vse skupaj zalepila na ozadje. Dodala sem darila, ki sem jih dobila od Tine kot njeno darilo kupcem ob praznovanju prvih 10 let Najlepšega para. Darila sem dvignila s trakcem izdelanim s 3D rezalno šablono. Voščilo je izrezano iz belega in rdečega foto kartona. V notranjost sem zalepila žepek in rdečo pentljo. Vsi ustvarjalni pripomočki, razen smrečice in embosirane srajčke so Najlepši par. 

Voščilnico prijavljam na naslednje izzive:

- MŠPU 11 sezona - naloga 4: A5 VOŠČILNICA S PROSTOROM ZA DARILNI BON

- Najlepši par: Galerija meseca novembra

- NBUS: NBUS Challenge #56 (never before used Christmas tree CR1224


Še buče vam pokažem, ki smo jih izrezali Veronika, Andrej in moja malenkost in se ob tem prav lepo zabavali. :-)


Tokrat naj še Maco dobi svojih pet minut slave. :-)


 


 

Lep pozdrav do naslednjič. :-)



4 komentarji:

Darnell pravi ...

So much to love, Sonja! Your pocket card is fantastic! I love all the details and the pretty papers. And, wow, you are all great pumpkin carvers! These are wonderful! As for Maco, what a hoot he is!! And very handsome, too! Thank you for inspiring everyone at NBUS! Hugs, Darnell

Brenda in IN pravi ...

A wonderful way to gift a card to someone with a beautiful card as well. I love the carved pumpkins, all of them are so cute. Marco is adorable. I can't believe this is the first time I've seen him!

Tina - pravi ...

Ahaha Sonja saj veš, da je največ moje pozornosti dobil žejni maco :-)))) Sem hitela kazati Markotu, ki pravi, da je naša edina, ki ji dovolimo takšne neumnosti :-))) Voščilnica pa je krasna...kako lepo si uporabila izrez amerikanke!

Vladuška pravi ...

Za A5 voščilnice je res super porabiti te velike izreze in krasno je izpadlo. Ta vaš Maco je tako ljubek. Buče pa so super.