nedelja, 5. februar 2023

Glej, kdo se oglaša! :-)

V opravičilo za svojo dolgo odsotnost moram povedati, da je turbolentnem decembru sledil še bolj turbolenten januar. December se je poslovil v stilu leta 2022. Hudič ima še več mladih, kot sem mislila. :-) Najbolj hladen decemberski teden sva z dragim zmrzovala pod klimo, saj nama je mrknila peč za centralno. Leto pa se je končalo z eno "instant" kuhalno ploščo, saj je 24. decembra dokončno mrknila še skoraj nova indukcijska kuhalna plošča. Odzivnost proizvajalca je 14 delovnih dni. Najprej so nama ponudili nadomestno kuhalno ploščo, ki se, po besedah serviserja, seli od hiše do hiše kot maček. :-) Do svoje popravljene, ne nove, sva prišla šele proti koncu januarja. 

Pa niso samo slabe stvari vplivale na turbulenco. :-) Decembra sva se z Majdo pošteno načvekali ob skodelici čaja. :-) V začetku januarja pa sva bila z dragim na pripravljalni rokomentni tekmi slovenske in madžarske reprezentance in "nažicala" nekaj avtogramov naših reprezentantov.

Ker Veronika, Andrej in Maco niso uspeli priti domov za Veronikin rojstni dan, smo se z babico in velikim piskrom golaža povabili na obisk. :-) Dragi je za rojstnodnevno darilo Veroniki generalno spucal avto, me tri punce pa smo šle na sprehod ob morju.

Tole je pa voščilnica za mojo Veroniko. 💕

Voščilnico prijavljam v februarsko galerijo Najlepši par. Vsi uporabljeni ustvarjalni pripomočki so Najlepši par. 

Sedaj pa k letošnjemu ustvarjanju. :-) Lotila sem se predelave precej stare voščilnice, ki se je valjala v brlogecu in nikakor ni našla prejemnika. Upam, da velja za izziv.


Na izvirni voščilnici je snežak stal na napisu JANUAR. Pri "popravilu" sem spraskala napis, dodala zasneženi hrib, igrivega kužka in napis. 

Voščilnico prijavljam na naslednja izziva:

- CRAFT-alnica: Izziv #328 - ZIMSKE RADOSTI

- bastel-traum: #121 Winter


 

Pohvaliti se moram, da sem ponosna lastnica skoraj celotne nove kolekcije Najlepši par. Vsi novi ustvarjalni pripomočki so trenutno v prvem planu na moji ustvarjalni mizi. Nastalo je že kar nekaj voščilnic. Spodnjo zahvalnico sem izdelala za gospo, ki mi je podarila velik kup belega papirja. 



Voščilnico prijavljam na naslednja izziva:

- Butterfy Chalenge: #177 - Spin The Butterfly with D for Double Slider Card (I've used all the elements from the wheel)

- NBUS: NBUS Challenge #47 (I've used new die cuts letters, butterfly stamps and mechanism for the double slider card -  all from Najlepši par)

- Papercraft Challenges: Challenge #90 - Anything Goes

Za konec pa še kolaž metuljčkov, ki veselo frfotajo pri januarskih slavljenkah. :-)


 Lep pozdrav do naslednjič. :-)




 
 



 


14 komentarjev:

Klara pravi ...

Ooo Sonja, kako lepo te je brati tudi na blogu (hm, slabo vest imam, ker mi ne uspe odpisati mejla, vedno kaj pride vmes :( )! Si pa res pridno ustvarjala in naredila same lepotičke!

ArtMBR pravi ...

Oj ti tehnika, kako ti jo je zagodla. Si pa vse nadoknadila. Po mojem ti je sedaj kar malo vroče, ko si toliko delala in so se verjetno šablonice kar vžgale. Tako kot si vžgala ti s svojimi izdelki. Tvoja popravljenka je še toliko bolj dragocena in hvala, da si jo pokazala tudi CRAFT-alnici, kjer tokrat gostujem.

*Urška* pravi ...

Oooo, draga Sonja, sem te že pošteno pogrešala. Prav v teh dneh sem mislila nate :)) Vesela sem, da so se stvari postavile na svoje mesto. Vidim, da si pošteno zavihala rokave in ustvarila kopico prekrasnih izdelkov.

Ne-Ja pravi ...

Draga moja Sonja, sedaj pa vajini hiši povejta, da je konec hecanja z vama. Saj sta jo renovirala od vrha do tal in ima zadosti prenove za vsaj 10 let ;). Kar se pa ustvarjanja tiče začnem od zadaj pri moji lepotički - H V A L A :)! Metuljčkast hvala je svetovna ideja, reciklirano osvžen snežak prav simpatičen, za Veroniko pa itaq samo najboljše. Ampak... tvoja mama zgleda kot roža - super geni :)!

AndrejaM pravi ...

Čudovito ustvarjanje, tudi na temo zimske radosti. Hvala, ker sodeluješ pri CRAFT-alnici

Janja pravi ...

Sonja, upam, da so tehnične težave preteklost. Ustvarjalni izdelki pa so krasni vsi po vrsti. Lp

Brenda in IN pravi ...

Wow, it's a lot going on for you. I'm so glad to see you back and sharing those wonderful cards. I hope things get better from now on.

Darnell pravi ...

What a wonderful post, Sonja! I feel like I came over and had a cup of coffee and caught up with what's been going on in your life! Thank you for sharing! Don't you wonder how you ever had time to work? Your cards are so 'you' and so pretty! I love the designs! Thank you for inspiring everyone at NBUS! Hugs to you both, Darnell

Maikreations pravi ...

Such a lovely and cute card! I love that it is mostly kraft and white, but then when you pull the side parts out it becomes such a colourful creation! Thank you so much for taking part in our newest "Anything Goes" challenge over at Papercraft Challenges! Have a fabulous day and happy crafting, Maike

Mrs A. pravi ...

Loving the slider card that you have made. I am so pleased that you did and I can see some further ones made too. Thankyou for coming and playing in the butterfly garden with me. hugs Mrs A.

Goga pravi ...

Čudovita zimska voščilnica. Hvala za družbo v Craft-alnici Lp Goga

Renata pravi ...

Tehničnim stvarem pa zdaj že res zadosti. Lepo si ustvarjala, krasna zahvalnica in ostale voščilnice. Tri generacije, druženje je sigurno bilo posebno.

Valerija pravi ...

Lepo te je brati po dolgem času. Vidim, da se ti dogaja na polno. Vse pohvale, da uspeš ustvariti še toliko krasnih voščilnic. Bravo! Uživaj!

Cvetoči travnik pravi ...

Sonja pri tebi se res dogaja, v slabem in tudi v dobrem. Vse tiste hude turbulence sedaj ne bom omenjala😉, sem vesela, da so te ujele ustvarjalne in te ponesle v višave. Uživaj, objem in pozdravček😘😘. Upam, da bo sedaj že kmalu čas, da prideta naokrog🙂