nedelja, 4. december 2022

Igranje s številkami in belo barvo

Končana je deseta Mala šola prazničnega ustvarjanja. Uspelo mi je izdelati osem domačih nalog. Škatlica in koledarček prideta na vrsto pozneje. Ko bo več časa. :-) Pri zadnji domači nalogi se je bilo treba poigrati s številkami. Nisem se jaz igrala. Nagajiva škrata sta mi jo zagodla. :-)


 

Se pa kar strinjam z njima. Naj se to leto, ki je z izjemo nekaj svetlih trenutkov, prineslo veliko žalosti in težkih izzivov, čim prej konča in naj bo novo res srečno. Škrata sta vzela stvari v svoje roke. Eden je brcnil dvojko, drugi pa že pelje trojko, da jo postavita na mesto. :-) Vsi ustvarjalni pripomočki so Najlepši par. Številke so iz seta adventnih številk. Trakova sta od amerikanke 3D, škrata in napis pa sta že malo "v letih". :-) 

Voščilnico odlagam na poličko MŠPU 10: Naloga 10 - Poigraj se s številkami

Prijavljam pa jo tudi na:

Praznični izziv pri ArtMBR 2022: Škratje

 

- jingle belles: Wrapping Up 2022

 

V CRAFT-alnici pa poteka izziv v pretežno beli barvi. Že večkrat sem želela izdelati čisto belo voščilnico, pa se mi je vedno znova od nekje prikradel še kakšen dodatek v drugi barvi. 


Pazila sem, da sem uporabila papir iz istega zavoja. Rozeto sem pobleščila z lepilom in belimi bleščicami, napis pa izrezala 4x za več dimenzije. Tudi tukaj so vsi uporabljeni pripomočki Najlepši par.

Voščilnico prijavljam na naslednje izzive:

- CRAFT-alnica: Izziv #325 - ZIMA BELA

- Najlepši par: Galerija meseca decembra (okrašeni pravokotniki, zimska rozeta, voščilo)

- Colorful Options: December 2022 - Winter White 


 - Fab 'n' Funky Challenges: Challenge #562 - Die cuts or embossing only 

- TIME OUT challenges: Challenge 228 - Winter or Holiday Season


 

Lep pozdrav do naslednjič. :-)

13 komentarjev:

Makira pravi ...

What a fun use of the rosette! I love making them and have a hard time incorporating them into a card. Thank you for the inspiration! I appreciate you continued support of our challenge, Colorful Options! Cheers, Makira 🎄🎄

ArtMBR pravi ...

Draga Sonja. Najprej dobrodošla in hvala, ker si otvorila mojo galerijo. Upam, da bosta tvoja dva škratka delala red na mojem izzivu, da bo vse prav, kot je treba. Lepo si se znašla z vsemi izzivi. Tudi belo na belo je čudovito in točno vem, da je v resnici še lepše. Čimveč ustvarjaj, da bo čas hitro minil, če se že hočeš znebiti 22-tke.

Brenda in IN pravi ...

That is a clever way to bring in 2023 and an adorable card with the dwarfs, Sonja. That snowflake is awesome and I love the all white card.

Klara pravi ...

Joooj kako sta luštna škratka :)! Prav nasmeh sta mi narisala na obraz! Pa tudi bela voščilnica je krasna, tako elegantna!

Katja pravi ...

čudovite voščilnice od katerih ne moreš umakniti pogleda :) hvala ker sodeluješ pri izzivu :)

*Urška* pravi ...

Prva voščilnica je tako zelooo simpatična in hudomušna, da se usta kar sama razlezejo v smeh. Druga pa nežna in poboža dušo.

Pat pravi ...

Beautiful card with a gorgeous focal point, thanks for sharing at Fab'n'Funky.

Pat xx

Darnell pravi ...

I love your glorious W-O-W card, Sonja, but that first card really made me smile! What an absolutely cute and happy design! I, too, hope that 2023 is nothing but happy for you and Silvo! Mwah! Hugs, Darnell

Vladuška pravi ...

Tako zelo se mi dopade tvoje poigravanje s številkami. Res zelo domiselno. Ta s snežinko je tudi krasna in zelo ji pristoji bela barva.

Majda pravi ...

Draga Sonja, krasne domače naloge si pričarala, res ena imenitnejša od druge. Ti drugič v živo povem, koliko mi jih je uspelo izdelati, mi je strašno nerodno ...
Hvala za navdih iz srca!
Objem, Majda

Andreja pravi ...

Čudovita je tvoja zimsko bela voščilnica :-))
Vesela sem, da ustvarjaš z nami v CRAFT-alnici ❤️

AndrejaM pravi ...

Hvala, ker z zelo lepo belo voščilnico sodeluješ pri CRAFT-alnici

Ne-Ja pravi ...

No, saj ne da sem potrebovala 2 meseca da vidim to objavo... Fantastična ideja z brcanjem dvojke in škratjo dostavo trojke. Bela na belo pa ti je svetovno uspela.