četrtek, 27. oktober 2022

Spet v šoli :-)

Naivno sem mislila, da bo jeseni dovolj časa za ustvarjanje, pisanje objav in komentiranje vaših izdelkov. Ampak sem se uštela. Ob vseh obveznostih si niti predstavljati ne morem, da bi hodila še v službo. :-) Trenutno skrbim za mamo, jo vozim od enega specialista do drugega, opravljam težja dela doma, ker dragi ne sme, pa še Veronikinega Macota imam na počitnicah. :-) Mlada dva sta šla za nekaj dni na dopust in Macota pustila nama. Mačke so od nekdaj moja šibka točka. Zelo jih mam rada. In trenutno uživam, ker lahko razvajam Macota. :-) 

Tukaj je pa update za tiste, ki ste prebrali prejšnjo objavo: Vseh 7 težav je uspešno odpravljenih. :-) Hiša naju je sprejela nazaj. :-) Držite pesti, da bo trajalo, ker močno dvomim, da bi moji živčki prenesli še kakšen šok. 

Sicer sem pa danes z vami, da pokažem prvo domačo nalogo, ki sem jo naredila za deseto sezono MŠPU pri Tini in Vladki. Potrebno je bilo izdelati ozadje z doma izdelano štampiljko. Priznam, da pri pouku nisem najbolj poslušala, zato moje deske zgledajo bolj kot opeke, ampak nad odtisom sem popolnoma navdušena, ker vem, da bo štampiljka uporabna čez celo leto. 

Ozadja, izdelana z doma narejeno štampiljko odlagam na poličko domačih nalog v MŠPU. Uporabila sem naslednja izdelka Najlepši par: Pravokotniki s šivi in Prepleteni tag.

Tole so pa voščilnice, za katere sem ozadje izdelala z zgoraj omenjeno domačo štampiljko.



Štampiljko sem namazala z zlato delicata blazinico. Na žalost se tega na fotografijah ne vidi najboljše. Izdelala sem jih za izziv pri CRAFT-alnici, kjer izdelujemo voščilnice v sklopu roza oktobra za fundacijo Europa Donna. Vse tri, skupaj s tistimi iz prejšnjega izziva so že na poti h Gogi. 

Vsi ustvarjalni pripomočki so Najlepši par. Tudi nekaj darilc ob nakupu, ki jih Tina priloži vsakemu naročilu, jaz pa z veseljem lepim na svoje izdelke. :-)

Voščilnice prijavljam na naslednje izzive:

- CRAFT-alnica: Izziv #322 - EUROPA DONNA

- Najlepši par: Galerija meseca oktobra (kvadrati s šivi, valoviti kvadrati, v toplem domu, prepleteni tag, voščilo, darilca ob nakupu)

- Krafty Chiks Challenge #635 - Week 4 - All Occasions 

- Simon Wednesday Challenge Blog: Simon Says - Anything Goes

Prazničnim voščilnicam pa dodajam še polno košaro sadja. Voščilnico, ki sem jo po Mihovih željah izdelala februarja za očetov rojstni dan. Njegov zadnji... :-(



Voščilnico prijavljam na naslednje izzive:

Vesela hiška: Izziv #35  - JESEN

- AAA Birthday: Game #42 - A Favourite Technique (shading with distress inks)

 

- C.R.A.F.T. Challenge: Challenge #656 - Halloween/ Autumn/ Thanksgiving

- Cards 4 Guyz: Challenge #307 - Autumnal Colours 

- Scrapping4funChallenges: October Challenge 217 Autumn 

- Use Your Stuff: #469 Diecuts 


Lep pozdrav do naslednjič. :-)


22 komentarjev:

Melanie Hungerford pravi ...

Such an interesting background technique, all of your cards are wonderful! Thanks for joining us at Krafty Chicks!

Klara pravi ...

Krasna ozadja si naredila! Krasne voščilnice! In super, da je hiša spet prijazna do vaju! Naj tako ostane...

Ne-Ja pravi ...

Jutro Sonja :)! Lepo je brati, da je vse v normalih tirnicah in hiša nazaj diha z vama - naj tako ostane. Čudovito ozadje si naredila in posledično fantastične praznične rozike. Ampak moj poklon ob očetovi košarici - sadje izgleda kot pravo :).

As.I.Do.Rodos. pravi ...

Gorgeous cards
Thank you for joining us at CRAFT Challenge Blog challenge. Good luck Ginny DT for
CRAFT Challenge Blog

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Začetek bolj "tako tako", konec pa vendarle dober....točno tako, kot mora bit. Sicer si pa penzionistka in se nimaš kaj pritoževat....časa ni, ker ti (vsaj tako so "rekli") ne pripada!!!!...le počakaj, da dobiš še vnuke...pol ga boš imela pa še manj....Važno pa je, da si vsake toliko časa dušo pa le napolniš z ustvarjanjem. Tudi meni je najprej padla v oči košarica s sadjem....čudovita!!! Prva naloga tudi uspela, punce v Craftalnici bodo pa vesele vsake voščilnice. Jaz ti želim, da boš imela takih ustvarjalnih dni čim več...v prihodnjih dneh pa lepo praznuj. Sorry, letos je moja voščilnica prispela že 10 dni prej...nisem vedela, če se bom pravi čas vrnila domov...

AndrejaM pravi ...

Odlično si opravila domačo nalogo, Hvala, ker z zelo lepo rožnato voščilnico sodeluješ pri CRAFT-alnici

Vicki Dutcher pravi ...

Your background panels made for some terrific cards! Thanks for joining in at AAA Birthday

Nataša pravi ...

Pridna si, si se že lotila domače naloge. Jaz tudi upam, da mi za podaljšan vikend uspe. Krasne so vse, sploh pa rozike <3

dj pravi ...

Fall basket of fruit...awesome!! Thanks for playing along with our "fall colors" challenge over at Cardz 4 Guyz!! #C4G307

Melanie Hungerford pravi ...

Also wanted to say thanks for joining in at Cardz 4 Guys!

Jane pravi ...

Super use of die cuts for the basket of healthy treats. Thanks for playing at AAA Birthday, hope to see you join in with future challenges too. Stay safe and keep crafting!

Jolanda Johnstone pravi ...

I am reaching for one of those delicious looking pears. Super Harvest Basket. Perfect image for a Fall Color challenge. Thanks for joining us at C4G this round. Cheers, Jolanda - DT

Sheryl pravi ...

A beautiful card.
Thank you so much for entering our challenge this week at CRAFT Challenge looking forward to see you again next challenge.
Hugs Sheryl CRAFT DT xx

Valerija pravi ...

Sonja, vesela sem, da so se stvari v vajinem domu normalizirale. Prav tako pa sem vesela, da si si vzela čas za ustvarjanje in naredila serijo krasnih voščilnic. Hvala, za košarico sadja, s katero si obogatila Veselo hiško. Valerija DT

Giorgia - Nel mondo di Jo pravi ...

Beautiful card! it's a really nice fruit basket! Thanks for playing AAA Birthday, I hope to see you participate in the next challenges!

Brenda pravi ...

What a bunch of beautiful cards! Thanks so much for sharing with us at CRAFT Challenge this challenge!

Nena pravi ...

No upam, da hiša ne bo imela še kakšnih izpadov, drugače ji pa povej da jo boš podrla 😂. Nalogo si pa opravila z odliko

Cvetoči travnik pravi ...

Vem, da ko se 1x začne komplicirati misliš, da tega ne bo konec, k sreči pa se stvari umirijo. To si sedaj, kot je videti, uspešno izkoristila tudi za ustvarjalne trenutke. Bila si zelo uspešna, ti pa šepnem na uho, da sem jaz dilce čist zamočila- neposlušnost🙈. Lp in objem😘😘😘

Vladuška pravi ...

Sem vesela, da vaju je hiša znova sprejela. Krasno si uporabila izdelano štampiljko na vseh voščilnica. Ta košara pa je še posebej slastna.

Tina pravi ...

Sonja, držim pesti, da tako tudi ostane...hvala za tvoje sodelovanje v mali šoli, kljub pestremu 'delovniku'. Tvoje voščilnice so čudovite.

Andreja pravi ...

Čudovite voščilnice si naredila :-))
Vesela sem, da ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice in hvala, ker si dobrodelna ❤️

Goga pravi ...

Čudovita voščilnica, hvala, da si se nam pridružila pri rožnatem ustvarjanju. Lp Goga