sreda, 29. december 2021

Vse lepo za vse

V decembru sem pošteno zanemarila blog. Ampak toliko vsega se je dogajalo, da enostavno ni bilo časa in priložnosti kar koli zapisati. Na predzadnji dan starega leta se bom poskusila spomniti vsaj nekaterih dogodkov v decembru. :-)

S prazničnim ustvarjanjem sem končala pravočasno, tako da so vse voščilnice, tudi tiste za tujino, prispele k naslovnikom pred božičnimi prazniki. Veliko jih je bilo. Na pošti so me že čudno gledali. :-)

Za zadnji letošnji izziv v CRAFT-alnici sem prihranila preprosto praznično voščilnico, pravzaprav kar mini serijo. :-)



Prijavljam na naslednje izzive:

- CRAFT-alnica - Izziv #30: KARKOLI PRAZNIČNEGA

- Najlepši par: Galerija meseca decembra (okrašeni pravokotniki, zimska vasica, veselje ob praznikih, darilo ob nakupu)

- Najlepši par: Jesenska galerija (zimska vasica)

- Bastel Traum: #108 Einfache karte/ Cean and Simple (CAS)

Poskusila sem se tudi v izdelavi in zavijanju daril. 


Pekla sem piškote...


...in naredila snežaka.


Dragi pa je poskrbel za ptičke.


Poskrbel pa je tudi za to, da sva v najhujšem možnem času morala obiskati urgenco. Ob tem, ko je pripravljal smrečico, se je po nogi porezal z električno žago. Na urgenci so mu rano zašili, ga cepili proti tetanusu in ga tudi slikali. Na srečo ni bilo nič zlomljeno. Moram povedati, da so bile tako medicinske sestre, kot zdravniki zelo prijazni in to kljub temu, da so imeli ravno tisti dan pravi maraton poškodb. Naslednja dva tedna je dragi hodil na preveze skupaj s mojim očetom, ki si je poškodoval roko. Če ne drugega, sta našemu družinskemu zdravniku, ki se bo z novim letom upokojil, popestrila zadnje dni v službi. :-)

Aja, še to. Na božično jutro nas je prebudil potres katerega epicenter je bil med Ljutomerom in Ormožem.  V torek pa so nama končno zmontirali novo tuš kabino. Sedaj čakava še vodovodarja. Na srečo imava v spodnjem stanovanju delujočo kopalnico. :-)

Za božične praznike sta prišla domov Veronika in Andrej z Macotom. Super je bilo. Veronika je okrasila smrečico, česar se je najbolj razveselil moj dragi, ki pravi, da takrat, ko jo krasim jaz, ni dovolj kičasta. :-) Maco nas je med prazniki zabaval, dragi pa razvajal s hrano. :-)

Tako žalostno pa je Maco pogledal, ko mu je dragi povedal, da ne bo dobil več niti koščka pljučne pečenke. :-)

Tako pa so se na ogled postavile voščilnice, ki so prispele v najin dom. Iz srca hvala. 😍 Prav vsake posebej sem se zelo razveselila. Razstavljene so v dnevni sobi, da jih lahko ves čas občudujem.  

 

Srečno, zdravo in kreativno 2022! 


Vse Lepo Za Vse

 

Vse lepo za vse
Naj gre v novo leto
Vse lepo za vse
Naj gre v novo leto
Vse lepo naj gre
Naj gre v novo leto
Naj konča in vse na novo se začne

 

 
Lep pozdrav do naslednjič. :-)
 

10 komentarjev:

Klara pravi ...

Ooo lepo, si imela pester december in da ti je še uspelo ustvarjati! Upam, da je rana lepo zaceljena, pa da je piškotov še kaj ostalo za januarske dni...

Ne-Ja pravi ...

Sonja, vidim da si december maksimalno izkoristila - vse pohvale tebi in tvojemu dragemu :)! Očitno je tvoje pohištvo preživelo Macov obisk - no razen če ti je spraskal tuš kabino ;). Tvoje CAS voščilnice so svetovne - všeč mi je natur eleganca! Prejete voščilnice morajo biti vsem na ogled, zato da se lahko še kdo pase na njihovi krasoti :) :) :). Hval ti z ata komad in obema enga Srečenga in zdravega 2022!

Moje drobtinice23 pravi ...

Sonja, vidim, da ti v decembru res ni bil dolgčas :) z dragim sta bila pridna in sta ga pripeljala do konca kot se spodobi. Upam, da se rane lepo celijo in ne bodo pustile večjih brazgotin. Maco se zagotovo sprašuje kaj je naredil narobe, da ne dobi več pečenke :)
Tvoje CAS voščilnice som res lepe in hvala za to lepotičko.
Hvala za novoletno voščilo.
Tebi in tvoji družini pa Srečno in zdravo 2022!

ArtMBR pravi ...

No, pa imaš kaj za kroniko iztekajočega leta. Še nesreče znaš opisati na hudomušen način. Je pa pri vas pestro in lepo. Lepo je videti vse te voščilnice na kupu, zaslužila si jih. Hvala ti, da si pričarala čarobnost mojemu zadnjemu dnevu v letu tudi s tem štiklcom. Vse lepo tebi in tvojim.

Darnell pravi ...

I love all your creations, Sonja, including the snowman with a top hat! It sounds like you had a wonderful holiday ~ well, except for injuries, which I hope are all healed now. Here's hoping you have a happy and healthy new year and that your beloved is more careful with tools! Hugs, Darnell

Valerija pravi ...

Te povsem razumem, kako je z decembrom in blogom. Tudi meni nikakor ni uspelo objavljati, kolikor bi si želela, oz. koliko je bilo pripravljenega materiala. Si pa bila pridna tudi na drugih področjih, pa še neljube situacije so vas doletele...
Zadnja serija voščilnic pa spet čudovita in domiselna.
Lepo zakorakajte v novo leto. Objem

AndrejaM pravi ...

Zelo lepo si ustvarjala, hvala ker sodeluješ pri CRAFT-alnici

Bonnie pravi ...

These are great cards with the lovely scene embossed in gold! I loved reading about your holiday and seeing your snowman. I hope your love has healed and will be more careful from now on! Happy New Year!

Andreja pravi ...

Čudovite praznične voščilnice si naredila :-)) Vesela sem, da ustvarjaš z nami v CRAFT-alnici ❤️

Goga pravi ...

Zelo lepo praznično ustvarjanje. Hvala za družbo v Craft-alnici Lp Goga