torek, 1. junij 2021

Vesela hiška - Lila kot ciklama

S prvim dnem meteorološkega poletja se Vesela hiška odeva v lila barvo. 

Lila je ena tistih skrivnostnih barv, do katere ne moremo ostati brezbrižni. Ali jo obožujemo z vsem srcem ali pa je sploh ne maramo. Ima veliko odtenkov, ki se razlikujejo po intenzivnosti in po razmerju med rdečo in modro. 

Sponzor izziva v juniju je: 


Tina, mama "Najlepšega para", o svojih izdelkih pravi takole:

Štampiljke in šablone Najlepši par so rezultat mojega dolgoletnega veselja ob ustvarjanju s papirjem. Vsi motivi so oblikovani skrbno, z mislijo na vas, saj je za večino čas za ustvarjanje dragocen in stisnjen v vsakdanji urnik. Želim si, da bi vam v uricah ali minutah, ki jih posvetite ustvarjanju, štampiljke in šablone Najlepši par nudile čudovito ustvarjalno izkušnjo zaradi kvalitete in motivov, ki se med seboj dopolnjujejo.

Najlepši par sicer sestavljajo štampiljke in šablone, ki se uporabljajo skupaj. Vendar so vsi izdelki na prodaj posamično in oblikovani tako, da nudijo veliko možnosti tudi, če jih uporabljate brez pripadajočega `Najlepšega para`. Zato mislim, da bodo dobra popestritev pripomočkom, ki jih že imate doma, pa tudi odlični za vse tiste, ki na novo odkrivate radosti tega hobija in si svojo zalogo pripomočkov šele ustvarjate.

Prebivalke Vesele hiške smo ustvarjale z novo poletno kolekcijo Najlepši par. Mene je navdušil krasen napis Z najlepšimi željami v kombinaciji z elegantnimi trakovi iz pomladne kolekcije. 


Velik kos akvarelnega papirja sem senčila z distress inkom picked raspberry. Celotno površino sem pošteno zmočila s čopičem in po sušenju še pošpricala z vodo. Iz pobarvanega papirja sem izrezala osnovo, napis, rožice in pike. V ozadje iz belega papirja sem vrezala elegantne črte. Senca za napis je iz kraft kartona. Cvetove, zelenje in pike sem izrezala iz belega papirja in senčila z distressi. Vse elemente sem zalepila z mekolom. 
 
Voščilnico prijavljam na naslednje izzive:
 
- Najlepši par: Galerija meseca junija (pravokotniki s šivi, vesela pošta, elegantni trakovi, z najlepšimi željami)
 
- NBUS Challenge #27 - I've used sentiment and the die cut ribbon for the first time.

 
Najlepši par: Poletna galerija (Z najlepšimi željami)
 
 

Poglejte kaj lepega so za vašo inspiracijo pripravile Branka, Janja, Majda, Valerija in Veana ter se nam pridružite na lila izzivu v Veseli hiški.

 

Pazite nase in na druge!

Lep pozdrav do naslednjič. :-)

 

12 komentarjev:

Klara pravi ...

Kako je krasna, sem jo občudovala že v Veseli hiški! Super si uporabila črte za ozadje, pa lepe pikice...

Valerija pravi ...

Kako lepa in nežna voščilnica. Te črte za ozadje so res fantastične. Super napis. Sama ga še nisem uspela uporabiti, a upam, da pride kmalu na vrsto.

Claire pravi ...

Lovely and summery card, the kraft mixed with the lilac is gorgeous complete with the pop of yellow that adds a fresh finish x

Bonnie pravi ...

A pretty shade of pink, Sonja! Love the layout of this card! Cyclamens are such pretty flowers!

Metuljčica pravi ...

Ozadje s črtami me je prav navdušilo in ko vidim še dodan napis, ki je meni eden izmed najlepših je človek resnično navdušen nad videnim. Lepo si vse skupaj zaokrožila z lila barvo in ljubkimi rožicami.

Brenda in IN pravi ...

I like that shade and the card is lovely, Sonja. Pretty little flowers and a great design.

VEANA R. pravi ...

Res je draga Sonja, brez Tininih šablon se mi zdi, da moja ustvarjalnost sploh ne bi obstajala. Čudovito so, kot tvoja prekrasna voščilnica. Tako lepa, nežna in preprosta, a obenem popolna. Objem, Veana R.

Darnell pravi ...

This is so lovely, Sonja! That great slated die adds interest and lets the beautiful background shine through. I love the sediment with the kraft outline and all the movement you achieved with your pretty flowers and bling! Thank you for sharing with everyone at NBUS! Hugs, Darnell

Ne-Ja pravi ...

Brez besed - noro všeč, pa čeprav to ni ravno meni ljuba barva ;)...

Maja pravi ...

Ta barvna kombinacija mi je zelo, zelo všeč.

Maikreations pravi ...

This is such a wonderful card design! I love how clean and elegant it looks! Thank you for playing along with our "Anything Goes" theme at Papercraft Challenges! Have a wonderful day and happy crafting ;o) Maike

Lisa pravi ...

absolutely gorgeous card! thank you for sharing it with us on the Papercraft-Challenges blog. Lisa x