ponedeljek, 28. december 2020

Še zadnjič v čudnem letu 2020

Zaključuje se leto, za katerim ne bomo žalovali. Želim, da mu nobeno več ne bi bilo podobno. Čeprav meni osebno ni bilo hudega in sva z dragim speljala veliko projektov, ki jih v normalnem letu ne bi, pa ne želim tega nikdar več zamenjati za brezskrbne poti, za objeme in druženja, za pogled v oči in prijazen pozdrav. 

Tokrat vam pokažem še zadnjo letošnjo praznično voščilnico. Pravzaprav dve, ki sem ju izdelala za najino mladino. Na drugi konec sveta in na drugi konec Slovenije sta potovali enaki voščilnici. Otroci že vedo, zakaj. :-)




Tale oblika interaktivne voščilnice mi je svetovna. Hvala Tina za idejo. :-) Idejo za iglu sem našla pri Claire. Izdelala sem šablono polkroga, jo položila na papir in senčila z modro distress blazinico. Čez to šablono sem položila še šablono zidakov in še enkrat senčila z enako blazinico. Odtisnila sem snežinke, izrezala, pobarvala in sestavila pingvina in ju postavila pred njun domek. Za to, da voščilnica stoji, sem nad napis prilepila izrez "polite" kave, ki zgleda, kot bi se pingvinoma pod nogami talil led.

Voščilnico prijavljam na naslednje izzive:

- Najlepši par: Galerija meseca decembra (okrašeni pravokotniki, praznična jelenčka, skodelica, veselje ob praznikih, objeta pingvina, skodelica)

- Najlepši par: Nova kolekcija je lahko tvoja (objeta pingvina, skodelica)

- Christmas Kikstart Challenge #45: If it's Christmassy - Link it up! 

- CRAFT-alnica: Izziv #276: V PRIČAKOVANJU BOŽIČA 

- Scrapping4funChallenges: Challenge 182 - Christmas or Winter

Iz srca hvala vsem za čudovite voščilnice, ki so prispele v najin dom. 💖

Pazite nase in na druge!

Želim vam lep skok v novo leto.  Naj bo prijazno! 


11 komentarjev:

ArtMBR pravi ...

Joj jaz sem že pozabila, kako se delajo interaktivne. Tvoja je tako dovršena in bogata. Idejo z izdelavo igluja bom pa še sama ukradla. Naj bo drugo leto boljše, a še nekaj imamo starega, pa ga uživajmo.

Dotty Jo pravi ...

Love your interactive cards - so cute! Thanks for playing at Christmas Kickstart, Jo x

Claire pravi ...

Aww how adorable is your interactive card, I love it and the sweet happy penguin... it's perfect. Like you I miss hugs and seeing peoples full face whether they be smiling or frowning, our emotions should never be hidden. I so want 2021 to be better but here in the UK its not looking so good, but I do wish you a Happy and safe New Year xxx

Metuljčica pravi ...

Sonja bravo za to interaktivno voščilnico, čudovita je. Tudi ti pazi nase in vse dobro.

Ne-Ja pravi ...

Sonja, mislim da je Tinina interakivna voščilnica hit 2020 pri večini blogerk :). Tvoja pingulinguta sta takoo cart in tale ideja z iglujem in stopljenim ledom - TOP :). Upam, da se nam v 2021 uspe videti v živo in kakšno reči. Lepo preživi preostanek praznikov - te objemam na daljavo!

Valerija pravi ...

Čudoviti voščilnici in tudi jaz sem navdušena nad iglujem. Pingvinčka sta pa itak tako ljubka da je joj. Lep preostanek praznikov!

Maja pravi ...

Krasna voščilnica, super oblika in tudi iglu prav realistično ustvarjen.

AndrejaM pravi ...

Čudovito voščilbico si sestavila, in pingvinka imata tudi domek! Hvala, ker na božično temo ustvarjaš pri CRAFT-alnici.

Nataša pravi ...

Krasna interaktivna voščilnica. Pingvinčka v igluju pa tako srčkana. Lepo preživite še zadnji dan tega tako čudno posebnega leta. Pa vse lepo in dobro ter zdravo 2021.

Klara pravi ...

Hehe, sem mislila, da z leti mine tisto, da je treba vsem otrokom dati enako stvar:)! Pingota sta super luštna! In upam, da se v 2021 uspemo kaj srečati!

Goga pravi ...

Zelo lepi voščilnici. Hvala, da nam ostajaš zvesta v Craft-alnici. Lp Goga