nedelja, 8. november 2020

MŠPU in mala pozornost za veliko veselje

Z domačimi nalogami v osmi sezoni MŠPU mi gre še kar dobro. Ne delam jih po vrsti, pač pa po navdihu. :-) Na srečo učiteljici nista prestrogi in takšne preskoke mirno tolerirata. :-) Zadnja naloga pobarvaj svoje ozadje, mi je pisana na kožo, zato sploh ne čudi, da sem nekaj nalog vmes preskočila in se lotila pacanja. 


Za izdelavo ozadja sem uporabila akvarelni papir, ki sem ga senčila z različnimi barvami distressov in po celotni površini s čopičem nanesla vodo. Po sušenju sem po tako izdelanem ozadju z belo tempero našpricala snežinke. 

(Ne)strašne pošasti Najlepšega para se mi vedno znova prikradejo na praznične voščilnice. Ko pa so tako simpatične! Ti dve pošasti selita smrečico, napis pa je angleški zato, ker bo voščilnico dobil Mihov sodelavec, ki je konec avgusta njemu in Moniki, ko so v Kaliforniji divjali najhujši požari, pomagal pri selitvi iz San Francisca v Palo Alto.

Voščilnico odlagam na poličko osme sezone MŠPU: Pobarvaj svoje ozadje. 

Prijavljam jo tudi na izziv MLCCB #28: November Anything Christmas Goes 

Za dobrodelno akcijo Mala pozornost za veliko veselje, ki jo organizira DEOS Center starejših Notranje gorice z namenom, da vsak starostnik, ki biva v domu za starejše, dobi ob praznikih voščilnico, sem izdelala 6 voščilnic, ki so že na poti k prejemnici Ani Petrič, pobudnici akcije. 

Ozadja so potiskani papirji. Porabila sem le majhen delček zalog papirja, ki so se nabrale v letih, kar ustvarjam voščilnice. Vedno znova me premamijo ti lepi papirčki, ki pa jih zelo redko uporabljam pri svojih izdelkih. :-) Pri izdelavi voščilnic so mi pomagali ustvarjalni pripomočki Najlepšega para. Le zvonček na spodnji desni voščilnici je od Xcut, šesterokotnik pa iz Action Shop. 

Pa jih poglejmo od bliže. :-)

Najlepši par: Galerija meseca novembra (pravokotniki s šivi,  valoviti pravokotniki s šivi, veselje ob praznikih, plastična šablona) 



NBUS: NBUS Challenge #20 (never-before-used die cut sentiment)

Najlepši par: Zadeni novo kolekcijo (objeta pingvina, dodatek voščila in zastavica)

 

Pazite nase!

Lep pozdrav do naslednjič. :-)

13 komentarjev:

Valerija pravi ...

Uau, kako si bila pa ti pridna... Toliko voščilnic in same krasotice. Tudi jaz pripravljam nekaj voščilnic za starostnike v domovih... Upam, da uspem čimprej.

Klara pravi ...

Uau, čudovite so! Zmagajo pa pošasti, tako luštni sta, ko neseta smrečico, da postaneš kar dobre volje! Ozadje je pa itak top! Tudi ostalih šest je lepih, upam, da se tudi meni uspe pridružiti...

Tina pravi ...

Jej, kako svetovne so tvoje pošasti...vriskam od navdušenja. Pa tudi kupček za dober namen je krasen!

ArtMBR pravi ...

Na tako zelo lepem ozadju prideta tale straškota še bolj do izraza, napis pa kar zažari. Tvoja galerija voščilnic za dobrodelne namene pa govori sama zase. lepe pripomočke si uporabila in seveda tudi polno idej. Tudi jaz kar kupujem te lepe peirčke, uorabiti pa jih ne znam, ali pa mi jh je škoda.

VEANA R. pravi ...

Ena lepša od druge in vse prekrasno praznične ! Navdihuješ nas s svojo dobrodelnostjo in idejami ! Hvala in lep pozdrav, Veana R.

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

ooo Sonja, vidim, da sva obe v akciji za isti namen. Bodi lepo.Grem na sprehod po tvojih objavah...me že zelo doooolgo ni bilo ;)

Cvetoči travnik pravi ...

Kolk si pa ti pridna in tvoji izdelki super. Pošastki sta prikupni in kar se pacanja tiče vse čestitke- obvladaš😉.
Za dobrodelnost si pa tudi pripravila zajeten kupček- mene to še čaka. Lep pozdrav in objem Andreja

Brenda in IN pravi ...

Wow Sonja, you have been busy. These are all delightful. I love that you give cards to all the people in the home for the elderly. That's a wonderful idea. Your water color background is lovely.

Ne-Ja pravi ...

Kako si bila pridna Sonja... Čudovite so, ampak ti tvoji dve najgajivi pošastki pa zmagata na polno :)!

Darnell pravi ...

Your (non)scary monsters are fantastic and festive with that super colorful and beautiful background, Sonja! And I love all six of the wonderful Christmas cards you made for the elderly! We have organizations like there over here and it's so fulfilling to know your handmade cards have brought enormous joy to six lonely elders. Bless you! Thank you for sharing with everyone at NBUS! Hugs, Darnell

Cindy Beach pravi ...

Hi Sonja,
I came to admire your NBUS card and found so much more! Your cards are beautiful and how wonderful that you share with the elders. The mug with the candy cane is super cute but I love the golden bell card the best!

Linda W. (ScrappinBari) pravi ...

What a wonderful set of cards, Sonja - just love them all but especially the monsters carrying the tree - adorable!!

Vladuška pravi ...

Lep kupček novih voščilnic je nastal.