torek, 1. september 2020

Vesela hiška: SADJE


Deseti izziv v Veseli hiški gosti Hali, ki na vaših izdelkih želi videti SADJE. September je mesec, ko dozori veliko sadja. Kuhali bomo marmelade, s pridelki polnili zmrzovalnike in si za zimo pripravili zalogo vitaminov. :-) Inspiracije za ustvarjanje gotovo ne bo manjkalo. Sama sem vam  pripravila dva izdelka. 



Limone so vir vitaminov, limonada pa prijetno odžeja v vročih dneh, ki upam, da jih bo še kar nekaj v septembru. 

Na osnovo iz akvarelnega papirja sem z mehurčkasto folijo z distressi naštemplala mehurčke v rumeni in zeleni barvi. Z rumenim distressom sem naštemplala še rezine limone. Obe veseli limoni sem odtisnila, pobarvala in izrezala s pripadajočo šablono. Nalepila sem jima migetajoče oči in s črnim pisalom narisala usta ter roke in noge. Rdeči srček poživi celotno sceno, navdih zanj pa so Tinine čudovite voščilnice. Napis je Vladkin, ostali ustvarjalni pripomočki pa so od Najlepšega para.

 Voščilnico prijavljam na naslednje izzive:

- CRAFT-alnica: izziv #268: Poletna osvežitev (osvežilna limonada)

- Najlepši par: Galerija meseca septembra (sladko sadje, vesela pošta, pravokotniki s šivi)

- Simon Wednesday Challenge Blog: Simon Says: Anything Goes

Na drugi voščilnici sem uporabila grozdje. Moj dragi sicer pravi, da pri grozdju prej pomisli na vino, kot na sadje. :-)

Ustvarjala sem z ustvarjalnimi pripomočki Najlepšega para. Ozadje sem embosirala s plastično šablono lesa in ga podrsala z distress blazinico. Z grozdjem sem napolnila čeber in ga postavila pod trs. V naših krajih pridelujemo bele sorte grozdja. :-) 

Voščilnico priavljam na izziv TIME OUT Challenges: Challenge #169: Season (the fall)

Poglejte, kaj so vam za inspiracijo za september v Veseli hiški pripravile Veana, Majda, Hali, Valerija in Janja in se nam pridružite na izzivu. Naključno zmagovalko izziva čaka krasno in vsestransko uporabno darilce, ki ga je pripravila Hali.

Lep pozdrav do naslednjič. :-)


12 komentarjev:

OLga pravi ...

Prav lepe kartice!OLga

Claire pravi ...

Aww you cleverly turned your lemons into little fruit people with googly eyes, such a cute card in zesty colours. I like your fruit cards and the grapes are perfect for Autumnal/Fall projects x

sandie pravi ...

These are both super fun cards. Love you added the googly eyes on the first and the design of the second is perfect. I like the way you have layered up parts like the grapes over the barrel and the leaves. Plus a lovely background. Thanks for joining Time Out x

Klara pravi ...

Ooo kako simpatični limoni! In kako ju poživijo oči:)! Iz natrganega grozdja bo pa kmalu postal mošt in zatem vino:)!

Valerija pravi ...

Kako čudovita in osvežilna voščilnica z zabavnimi limonami. Krasna je. Prav nič pa ne zaostaja tudi ta z grozdjem.

AndrejaM pravi ...

Čudovito sveže ustvarjanje. Hvala, ker sodeluješ pri CRAFT-alnici

VEANA R. pravi ...

Ja, res veliko vitaminov bomo potrebovali to jesen, pa še kakšen kozarček vinč'ka za popolno zdravje. Obe voščilnici sta krasni. Limone poskočne in osvežilne, grozdje pa kar vabi pod pergolo. Objem, Veana

Ne-Ja pravi ...

Tvoje limonce privabijo nasmeh na usta, čeprav bi ob poskušanju postal malo bolj kisel - ampak osveži pa :). Res svetovna ideja. Moška z grozdjem pa ima svojevrsten pečat. Sploh ker si naredila belo grozdje... Zanimiv izziv ste nam zastavile, obe tvoji inspiracijski voščilnici sta fantastični :)

Shauna pravi ...

What fun cards! I like your lemon men and the design on the second card is great! I really like that border die. Thanks for playing at Time Out Challenges!
- Shauna

Tina Z. pravi ...

Kako super osvežilni in nagajivi limoni, obožujem limonado, grozdje pa je bolj resno in svečano. Obe čudoviti s tvojim prepoznavnim ozadjem, vsako je paša za oči.
Hvala, da si z nami pri CRAFT-alnici, kjer sem gostja.

Goga pravi ...

Kok luštne so tvoje limonce, pa grozdje, no ta je pa že bolj resen. Krasno sadno ustvarjanje. Vedno znova se sprašujem, kako za v... vam puncam uspe izdelat taka krasna ozadja s pomočjo barv, vrečk, krtač za zobe.... ? Pri meni je to vendno eno skropucalo in kup packarije po papirju in še daleč naokrog.
Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Vračam obisk v Veseli hiški <3. Lp Goga

Andreja pravi ...

Krasna poletna osvežitev z limoncami :-)) Zelo lepo voščilnico si naredila!
Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno