ponedeljek, 1. junij 2020

Vesela hiška: Dvojni izziv

V Veseli hiški vas tokrat vabimo na dvojni izziv. Gostiteljica Majda je idejo zanj našla pri Darnell, ki s svojo ekipo ustvarjalk vsak mesec gosti Twofer Card Challenge. Pri nas si boste lahko same izbrale, kateri ustvarjalni pripomoček boste uporabile na dveh voščilnicah za dva različna namena. 


Dolgo sem razmišljala, katerega izmed pripomočkov vam predstavim. In na prste se mi je "prilepil" avtomobilček Najlepšega para. :-) Izdelala sem praznično in rojstnodnevno voščilnico.


Voščilnici prijavljam v majsko galerijo Najlepšega para (pravokotniki s šivi, čarobni prazniki, vesela pošta, igrivi palčki, na poti, plastična šablona sneg, veselje ob praznikih, prisrčne čestitke)

Praznična voščilnica


Na modri papir sem s strukturno pasto s pomočjo plastične šablone snega naredila snežinke. Zasnežena hribčka sem izrezala s šablono vijuge in ju odrezala "na mero" s pravokotniki s šivi. Avtomobilček je izrezan iz akvarelnega papirja in pobarvan s svinčnikovimi barvicami. Božičkovo kapo pa sem pobarvala z distress blazinico. Z isto barvo je odtisnjen napis.

Voščilnico prijavljam na izziv:
- Fab'n'Funky Challenges: Challenge #483 - Christmas


Voščilnica za rojstni dan


Pri tej voščilnici sem se poigrala z različnimi odtenki rumene barve. Avtomobila sploh nisem barvala. Senčila sem samo gume, odbijač in volan ter luči. Vse s svinčnikovimi akvarelnimi barvicami. Palček je dobil rumeno kapo in nos, darila pa le rumene pentlje. :-) Ozadje sem pošpricala z rumenim in oranžnim sprejem. Voščilo je odtisnjeno s črno blazinico. Palček se je očitno uštel, ko je kupoval darila. Ker so prevelika, je bilo treba odrezati streho. Sicer pa se je danes začelo astrološko poletje in je kabriolet čisto primerna izbira. :-)

Voščilnico prijavljam na naslednja izziva:
- Addicted to Stamps and More: Challenge #391: Anything Goes 
- Time Out Challenges: Challenge #162 - Free (roof free car)

Lepo vabljene, da se nam v juniju pridružite v Veseli hiški. Za navdih poglejte, kaj lepega so  pripravile gostiteljica Majda ter Veana, Branka, Valerija in Janja. Vesele bomo vaših ogledov in komentarjev.

Kljub preklicu epidemije v Sloveniji še vedno velja, da pazite nase.

Lep pozdrav do naslednjič. :-)




16 komentarjev:

Tina Z. pravi ...

Oo, super izziv za nas, ki obožujemo twofer, krasno. Čudovito si se poigrala z avtom, lepe in razgibane scene si naredila.

Moje drobtinice23 pravi ...

Super izziv! Sonja, seveda si ga ti vrhunsko izvedla! Obe voščilnici sta lepi. Na rojstnodnevni voščilnici me je zopet očaralo ozadje, ki ga znaš tako lepo narediti.
Želim ti lep začetek tedna.

Helena pravi ...

Tinin avtomobil je vsestranski: za rojstne dneve, za zimske praznike, za poroko ... Simpatični voščilnici.
Pregledala sem tudi tvoje pretekle objave in mojstrovine, za komentiranje pa mi zmanjkuje časa :)

Claire pravi ...

Oh my goodness Sonja... the little car that you've filled with presents and a super sweet driver in yellow shades is absolutely stunning, I love it. I like your Christmas car too with the Santa hat x

sandie pravi ...

Such a fun card and a fun challenge. Love your card for Time Out. All these yellows look great and love you kept the car plain and so cute the roof had to come off! Thanks for joining Time Out x

Brenda in IN pravi ...

I think this challenge is wonderful and makes us really think outside the box. These are two very different cards and I love that Christmas card. The car with a hat on is so cute! Adding the presents to the birthday car is a fun idea.

Klara pravi ...

Tudi meni je twofer nadvse ljub, tako, da se vam sigurno pridružim! Tvoja avtomobila sta pa nadvse luštna, tako v zimski kot v rojstnodnevni varianti:)!

Valerija pravi ...

Oh Sonja, ti si res mojstrica tovrstnih dvojnih izzivov. Super voščilnici. Še posebej si me navdušila z ljubkim kabrioletom. Bravo!

Tina pravi ...

Čisto si me sezula s tvojim kabrioletom. Sonja, hvala iz srca za to vrhunsko idejo!!!!!

helena pravi ...

Tole je bila zate očitno mala malica, saj sta obe voščilnici tipi topi. Ja in kot pravi Tina, kabriolet je za dol past :)

Majda pravi ...

Draga Sonja, navdušena sem nad tvojim avtomobilskim duetom - kabriolet me je tako zelo nasmejal :-) Še sreča, da se ti je avtomobilček prilepil na prste :-)
Imenitno si predstavila dvojni izziv - podobnost a toliko očarljivih razlik.
Lepo, lepo bodi, Majda

Darnell pravi ...

This car is so darn cute, Sonja! I love how you have given it a Santa hat and driven it across your Christmas design and it's looks equally adorable with a gnome behind the wheel delivering birthday presents! Great choice of image! Yes, please continue to take care! Hugs, Darnell

Kim Heggins pravi ...

These are so cute....love both of your wonderful creations, those cars are just so much fun. Thank you so much for taking the time to play along with us at Time Out!

Nonni pravi ...

Oh I love the gnome driving a car... So cute! Very sweet cards! Thank you for joining us at Time Out!

Shona Chambers pravi ...

These are both such cute card, just love that little car image, especially trying to drive in the snow. And the gnome driving the car is so adorable. Great colouring and you've created such amazing backgrounds too. So very glad you shared these with us at TIME OUT!

VEANA R. pravi ...

Oooo, kako sta obe simpatični! Z obema bi se odpeljala v neznano, na zasnežene planjave in na rojstni dan tudi, na sladkanje. Super ideja, Sonja ! Lep vikend ti želim.