sobota, 30. maj 2020

Pozitiv in negativ

Ustvarjalni tim Craftalnice in mesečna gostja Nataša nas v tokratnem izzivu nagovarjajo k izdelavi dveh voščilnic. Eno s pozitivom izreza, drugo z negativom. Pošten zalogaj za male sive celice. :-) Vem, da bi se izziva lahko lotila na veliko lažji način, ampak jaz že po "defoltu" moram komplicirati. Z veliko zlaganja, prelaganja, barvanja, rezanja in, kot omenjeno, kompliciranja, sta nastali dve rojstnodnevni voščilnici.


Beli šeleshamer sem posprejala z rumenim, oranžnim in pink sprejem. Iz tako izdelane osnove sem s šablono Bujno zelenje (ki pa ni zeleno) Najlepšega para izrezala vejice. Izreze sem zalepila na bel papir na enaka mesta, kot so na negativu. Na enak način sem se poigrala z napisom, le da sem ju nalepila na različna mesta na voščilnici. Dodala sem še polperlice in rjavo osnovo.

Voščilnici prijavljam na naslednja izziva:
- CRAFT-alnica. Izziv #261: Pozitiv + negativ
- Najlepši par: Galerija meseca maja (pravokotniki s šivi, vesela pošta, bujno zelenje, vse najboljše 4)


Pazite nase!
Lep pozdrav do naslednjič. :-)


9 komentarjev:

Klara pravi ...

Super si opravila nalogo! Zelenje jeseni porumeni in prav lepa je kombinacija rumene in rjave! Lepo nedeljo ti želim:)!

Claire pravi ...

I think these are brilliant and so eye-catching. I like that you even did the sentiment in the same way as the panel... two very pretty cards x

Brenda in IN pravi ...

Wow, two great cards for this challenge. I love that yellow background and the brown with yellow is a lovely combination.

Nena pravi ...

nimam kaj rečt kot ČUDOVITO

Goga pravi ...

Fantastični voščilnici. Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Goga

Valerija pravi ...

Uau, obe sta prekrasni. Super barve!

Tina pravi ...

Navdušena sem...nad barvami, postavitvijo in kako si uporabila negativ tudi pri voščilo. Kompliciranje se je vsekaor izplačalo ;-)!

helena pravi ...

Ču-do-vi-to! Barve so fenomenalne.

Nataša pravi ...

Čisto sem navdušena. Fantastično si izpeljala izziv in barve so top. Hvala, ker si se nam pridružila pri CRAFT-alnici, kjer maja gostujem jaz kot mesečna gostja.