ponedeljek, 6. april 2020

Malo mešano

Ponovno ugotavljam, da veliko prepočasi objavljam svoje izdelke. Ko je pa toliko vsega drugega, kar me drži proč od računalnika! Danes sem končala s pikiranjem paradižnikov. Spet jih imam preveč. :-) Ko bo čas zato, jim bom našla topel dom na drugih vrtovih. Če bo seveda do takrat svet spet v koliko-toliko normalnih tirnicah.

Pa poglejmo, kaj sem pripravila za današnjo objavo. Tina in Vladka nas tokrat inspirirata z zahvalnico. Navdih sta našli pri Valeriji. V življenju smo hvaležni za marsikaj. V teh čudnih časih pa najbolj za to, da smo zdravi. Hvaležni smo vsem, ki se trudijo, da življenje ne bi popolnoma obstalo. Veliko jih je. Za ceno svojega zdravja skrbijo za nas.

Moja zahvalnica  pa je tokrat namenjena prijaznemu gospodu, ki skrbi, da je Veronikin avto na varnem medtem, ko je ona v službi.


Zid je narejen s pomočjo domače stencilke. Tla sem senčila s sivo distress balzinico. Garaža je "ročno delo" z malo merjenja in  veliko pomerjanja. :-) Garaža ščiti avtomobilčka pred dežjem in soncem. Avtomobila sem pobarvala z zig markerji. Črni je Larin, modri pa Veronikin. :-) Vsi ustvarjalni pripomočki, razen stencilke zidakov, so od Najlepšega para.

Zahvalnico prijavljam na naslednja izziva:
- Ko me inspirira #76: HVALEŽNOST
- Craftalnica: Izziv #257: Bogata moška voščilnica (če zahvalnica ne velja, me prosim odstranite)

Naslednja je moška voščilnica. Naročnik si je zaželel, da bi bila šaljiva. Upam, da mi je uspelo.



Osnovo iz akvarelnega papirja sem pobarvala z zeleno distress blazinico in pošpricala z vodo. Odtisnila sem nekaj rojstnodnevnih svečk, dodala šaljiv napis, zalepila zvezdice, vrezala pokrovček, nanj zalepila številko, na osnovo pa zalepila pošastka, ki sem mu narisala jezik in dodala migetajoče oči. Vsi ustvarjalni pripomočki, razen svečk, so od Najlepšega para. 
Voščilnico prijavljam na naslednja izziva:
- Najlepši par: Galerija meseca aprila (Pravokotniki s šivi, Romantični kvadrati, Mini ABC, Velike številke, (Ne)strašne pošasti, darilo ob nakupu).

Da končamo v bolj nežnem slogu pa vam pokažem še cvetočo roziko.


Tinin digi sem odtisnila na navadni pisarniški papir in ga zalepila na kartonček. Barvala sem s suhimi barvicami, ki sem jih razmazala z blenderjem, da sem malo omilila črte od barvanja. Ozadje sem našla v eni izmed škatel z ostanki. Izdelala pa sem ga tako, da sem bel papir embosirala s stencilko in premazala z roza distress blazinico. Na ozadje sem zalepila digi izrezan s kreativnim ovalom. Čipko sem podložila z roza moss gumo in dodala še zastavico z voščilom. Upam, da bo slavljenki všeč. :-)

Voščilnico prijavljam na izziv Ostani doma - Porabimo ostanke.

Tina, hvala za današnje FB druženje. Lepo in zabavno je bilo in spet sem se naučila veliko novih trikov. ♥️

Ostanite doma. Ostanite zdravi.

Lep pozdrav do naslednjič. :-)


20 komentarjev:

Klara pravi ...

O kako fina garaža! Pa ostali dve sta tudi krasni, sploh rozika! Jaz sem se paradižnika lotila z enomesečno zamudo... Bomo videli, če bo kaj zrastlo...:)

Helena pravi ...

Lepa in zanimiva zahvalnica za gospoda, ki je posodil svojo garažo. Hudomušna voščilnica za 40-letnika in nežna s cvetočo Tinino digi štampiljko.

Metuljčica pravi ...

Trikrat bravo za tvojo mešano objavo. Vse voščilnice so lepe, samo tale garaža pa je svetovna! Jaz letos nisem pridna, nisem nič sejala, bom šla kar po flančke v maju. Sem bila ravno na obisku v Veseli hiški in vidim da sem izžrebana. Hvalaaaaaa, vesela do sonca.

Cvetoči travnik pravi ...

Sonja tvoja inovativnost je pa od sile:). Prav vse voščilnice so super lepe, ampak garažirana avtomobila sta pa top. Moram reči, da je arhitekturno zelo lepo umeščena, materiali primerni, njeni temelji trdni in tudi več kot prostorna - za ta načrt vsekakor zaslužiš, da izpir narediš z 10.
Lep pozdrav in velik objem Andreja

Tina pravi ...

Sonja, kako si me navdušila s tvojo garažo!!! Pa pošastka za 40 in krasno pobarvan digi...hvala za dozo navdiha!!!

Linby pravi ...

thanks for joining us at The Male Room Challenge with this fun card.
Linby x
DT

moi pravi ...

Krasno si spet ustvarjala. Zahvalnica, pa za 40 in rozika so odlično uspele.

Zvonka pravi ...

Sonja, kako čudovito garažo si sezidala za dva avtomobila, super ideja in še boljša izvedba. In naslednja moška, ha ha, glej ga zlomka, še jezik pokaže, originalna. Zadnja pa taka nežna in srčna. Pozdravček in objem k tebi.

Valerija pravi ...

Kako super objava in sami čudoviti izdelki. Garažo si super postavila in ob moški voščilnici sem se še jaz morala nasmejati. Super!

Claire pravi ...

Ohh how adorable are those little cars, they're amazing in the little garage you created... I love that, its brilliant. Pretty cards x

Ne-Ja pravi ...

OK, tale z garažo je svetovna že od ideje naprej, hudomušna me je nasmeljala in verjamem, je tudi prejemnik navdušen nad njo. Z uporabo Tinine štmapiljke si pa zmagala :). Sonja, obvladaš!

*Urška* pravi ...

Veš,sem takoj bolj nasmejana,ko sem zagledala tvojo zbirko ustvarjanja.Super megastična garaža,pa pošastka,ob kateri ne moreš ostati ravnodušen, za konec si me pa prav raznežila z roziko.
Hvala,da deliš z nami tako lepe in domiselnevoščilnice.
Lepo bodi in pazi nase.
En veeelik objem in poljub ti pošiljam :)

AndrejaM pravi ...

Krasno si ustvarjala in avtka sta videti sila zadovoljna in vsa sijoča. Hvala, ker sodeluješ pri CRAFT-alnici

Vladuška pravi ...

Pa odlično si skonstruirala garažo in vanjo parkirala oba avtomobila. Druga je definitivno šaljiva, zadnja pa celo cart.

Narobe hiša - Nataša P. pravi ...

Od prve do zadje... vse so čudovite. Meni je nasmeh na obraz priklicala šaljiva in zelo izvirna zelenka, ker sem tudi sama letost zaokrožila na 40.

Andreja pravi ...

Zelo lepo moško voščilnico si naredila :-)) Krasno si parkirala avta.
Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

Brenda in IN pravi ...

I love your garage, that is so inventive. The guy card made me laugh when the flap opened up! That is so cute. Beautiful, soft colored flowers and the background is lovely. Be safe.

Majda pravi ...

Koliko lepega je ponovno na ogled pri tebi, mislim pa, da mi bo še dolgo ostal v mislih skrit mali pošastek. Če bodo slučajno prišle naokrog kakšne temnejše misli, bom pomislila nanj in bo en, dva, tri bolje :-)
Hvala, ker v Craft-alnici, kjer sem bila gosta izziva,sodeluješ s svojo fantastično zahvalnico in ... hvala, ker si, draga Sonja.
Prijazne in sproščene praznike ti želim, polne smeha in dobrot, Majda

Darnell pravi ...

A trio of delightful designs, Sonja! I love how personalized that thank you card is! He will be amazed! And your commissioned card is very amusing so that will be a hit! Finally, your last card is really lovely! Glad to see you are keeping on keeping on being creative!! May you and Silvo have a blessed Easter! Take care and stay safe! Love and hugs, Darnell

Renata pravi ...

Krasna, malo mešana objava. Lepo si sparkirala in pobarvala avteka. Moška voščilnica je šaljiva, da je kaj. Tudi cvetoča rozika mi je zelo všeč. Lepo pobarvana in sestavljena v celoto.