nedelja, 19. april 2020

Glasba

Danes že slišim glasbo, včeraj pa sem bila preveč jezna za to. Zakaj? Ker je iz nekaj mojih  zadnjih prispevkov na blogu izginila večina fotografij. Danes sem našla informacijo, da na blogerju že odpravljajo napako in da nisem edina, ki se ji je to zgodilo.  V "ranjene" poste sem dodala nekaj fotografij, s tem da praznih mest nisem brisala. Sedaj zgleda, kot da bi moje prispevke prinesel veter. Zaradi teh težav vam danes pokažem samo en izdelek. Naslednjega pa jutri.

K izdelavi voščilnice me je spodbudil izziv na Craftalnici, kjer želijo, da motive izrežemo s škarjicami. In pa zanimiv papir na spodnji fotografiji.


Kitaro, klaviature in slušalke sem izrezala s škarjicami za nohte. Umestila sem jih v okvir izrezan z okrašenimi pravokotniki Najlepšega para. Obe šabloni sta zmontirani skupaj čakali na ponovno uporabo od enega prejšnjih projektov. Ozadje sem embosirala s plastično šablono in podrgnila z modro distress blazinico. Voščilo in zvezdice so izrezani z rezalnimi šablonami.

Voščilnico prijavljam na naslednje izzive:
- CRAFT-alnica: Izziv #258: Fussy Cut
- The Male Room: Challenge #134: Music
- Najlepši par: Galerija meseca aprila (pravokotniki s šivi, okrašeni pravokotniki, vse najboljše-4, darilo ob nakupu)

Ostanite doma. Ostanite zdravi.

Lep pozdrav do naslednjič. :-)


14 komentarjev:

AndrejaM pravi ...

Vesela sem, da si uspela uredidi objave! Škarje za nohte pa verjetno ne bodo nikoli več služile osnovnemu namenu, kane? super si se lotila izziva ! Hvala, ker sodeluješ pri CRAFT-alnici

Metuljčica pravi ...

O ti presneto, verjamem da si bila razočarana, ampak si uredila, kot vedno. Tvoja glasbena voščilnica je nekaj posebnega, drugačnega, kar mi je nadvse všeč.

Brenda in IN pravi ...

I love how you used nail clippers to cut out the images. Very inventive and the end result is so pretty. Thanks for the explanation of blogger. I wondered why I was getting those blanks on some blogs.

Ne-Ja pravi ...

Sonja, všeč mi je kako si se znašla z inštrumenti in jih fantastično zakmuflirala z okvirjem. Res svetovna ideja, čeprav dvomim, da bodo tvoje škarice za nohte še kdaj služile namenu ;). Upam, da ti je uspelo urediti blog težave - to pa res ni ql, da fotografiej kar zginejo :(...

helena pravi ...

Odlično si spravila te super inštrumente v okvir in voščilnica je prav prikupna. S škarjicami se pa le pogovori, da i še dolgo služijo prvotnemu namenu :)

Faith A at Daffodil Cards pravi ...

This is a wonderful card, I love the instruments around the frame in gold. Thank you so much for joining us in our Music challenge at The Male Room this week. Looking forward to see you again next challenge.

Faith The Male Room DT
Hint - Add our challenge badge to your post.

Tina pravi ...

Navdušila si me s to voščilnico. barve, postavitev...temu rečem kar: popolna moška!!!

Valerija pravi ...

Kako super si uporabila ta potiskan papir. Fantastična voščilnica je nastala.

Renata pravi ...

Krasna, moška voščilnica.

Wickcliss pravi ...

love the texture and elements you have used on this card. Thank you for playing at The Male Room, Thanks, Clarissa DT

Goga pravi ...

Čudovita voščilnica. Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Goga

Andreja pravi ...

Zelo lepo voščilnico si naredila :-))
Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

Sari / Granne pravi ...

Great layout and love the combination of blue and gold. Thank you for joining us in the "Music" challenge at The Male Room, I hope to see you joining our new challenge also.

Andreja pravi ...

Krasna je tvoj glasbena voščilnica in lepo si poskrbela tudi za njeno notranjost :-))
Hvala, ker ustvarjaš z nami pri The Male Room!