torek, 17. december 2019

Sketch GD Challenge

Sredi oktobra me je Rachelle povabila na izziv, kjer bi se med seboj "pomerile" vse, ki smo bile gostje izziva Scrapping4fun v letu 2019. Z veseljem sem sprejela povabilo, nisem pa niti pomislila, da bo potrebno ustvarjati po skici. Skice so namreč moja šibka točka. :-) Ob vsem tem pa skica sploh ni enostavna. Veliko plasti, veliko različnih elementov... Ojoj! :-)


Kaj drugega mi je preostalo, kot zavihati rokave in vklopiti možgane? :-) In obenem poskusiti ostati v okvirih mojega načina ustvarjanja.





Odločila sem se izdelati praznično voščilnico in pri tem uporabiti tradicionalne barve. Najprej sem suho embosirala ozadje. Dobro tretjino ozadja sem prelepila z belim kartončkom z vijugastim robom. Na tako pripravljeno ozadje sem zalepila krog v videzu lesa, ki mi je ostal od enega starega projekta. Na krog sem zalepila belo snežinko podloženo z gazo. Napis sem podložila z belim kartonom, ga v sredini prerezala in med obe besedi zalepila belo božično zvezdo. Voščilnico sem zalepila na zelen valovit pravokotnik in okrasila z dvema zlatima kristalčkoma. Vsi uporabljeni ustvarjalni pripomočki (razen embosirne mapice) so od Najlepšega para. Zaradi pravil izziva izdelka ne smem prijaviti nikamor drugam, kot samo na to tekmovanje.

Na blogu Scrapping4fun Challenges lahko 17., 18. in 19. decembra  glasujete za izdelek, ki vam je najbolj všeč. Pod pogojem seveda, da blog izziv tudi spremljate.  


Lep pozdrav do naslednjič. :-)

10 komentarjev:

Moje drobtinice23 pravi ...

Oh Sonja, prav odlično si naredila voščilnico po skici! Ves strah je bil povsem odveč. Všeč mi je, da si ustvarjala v tradicionalnih barvah. Že hitim na blog Scrapping4fun Challenger.

Ne-Ja pravi ...

sonja kapo dol. Fantastično si zadela skico in se držala svojega stila ustvarjanja. Všečkam an polno in hitim oddati svoj glas :).

VEANA R. pravi ...

Ma ne Sonja, niso skice tvoja šibka točka. Poglej, kako super si izpolnila svojo nalogo. Prekrasna voščilnica ! Veliko sreče želim...

moi pravi ...

Krasno si rešila zadevo.

Brenda in IN pravi ...

Your take on the sketch is wonderful. A lot of thought went into making this card and it turned out beautifully. That is a lovely snowflake. Great job, my friend.

Andreja pravi ...

Zelo luštno voščilnico si naredila in se krasno lotila skice :-))

Darnell pravi ...

Well done, Sonja! You rolled up your sleeves, stepped out of your comfort zone - yet stayed in it - and totally nailed the sketch challenge!! Happy Holiday hugs, Darnell xxoo

Tina Z. pravi ...

krasno si tole naredila, tudi meni se je zdela skica težka in nisem imela prave ideja.

FinArt pravi ...

Krasno si naredila voščilnico. Ni videt, da so skice tvoja šibka točka. Res čudovito! Pa še ostala si zvesta svojemu stilu.

Valerija pravi ...

Zelo lepa voščilnica in mislim, da si super sledila skici.