torek, 5. november 2019

MŠPU petič

Prejšnji teden sem špricala pouk v MŠPU. Dragi že piše opravičilo. :-) Na brzino vam povem, da sva bila na Obali. Po treh dolgih mesecih sva spet objela najinega mlajšega otroka. Celo poletje je preveč pridno delala. Najrajši bi ji odvzela del bremena, ampak kaj, ko bi gostje verjetno leteli naravnost skozi vrata. :-) Težko si predstavljam, da bi bila sama tako strpna, prijazna in profesionalna s tečnobami, ki se občasno pojavijo na recepciji, kot je mlada, dinamična in prijazna ekipa. :-)

Brez skrbi, da imam dovolj voščilnic za pokazati, da lahko špricam še kakšno učno uro. Ampak ne bom. :-) Vse bom nadoknadila.

Obe voščilnici sta izdelani izključno z ustvarjalnimi pripomočki Najlepšega para.

Prva danes bo s pobarvanim ozadjem in nepobarvanim motivom.


Nisem veliko modrovala. Sposodila sem si kar Tinino postavitev. Namesto avtomobilčka sem z malo maskiranja odtisnila darila. Božiček jo je tako na hitro popihal, da je pozabil kapo. :-)

Voščilnico odlagam na poličko sedme sezone MŠPU.

Tale avtomobilček pa se je odpeljal k moji mali prijateljici Miji. Letos je praznovala že četrti rojstni dan. Iz zanesljivih virov sem izvedela, da ji je bila voščilnica všeč. :-)



Vem, da je precej podobna tisti za Marka iz prejšnje objave. Ampak čas me je tako priganjal, da sem preskočila brainstorming. :-) Sem pa testirala strukturo plastične mreže na ozadju.  Odlično se je obnesla! Poudarila sem jo z malo modre barve.

Voščilnico prijavljam na naslednja izziva:
- Najlepši par: Galerija meseca novembra
- Zadeni novo kolekcijo Najlepšega para (Na poti)


Lep pozdrav do naslednjič. :-)


15 komentarjev:

Ne-Ja pravi ...

Takoj preskočim k voščilnici za Mijo, ni važno da je podobna Markovi temveč da jo je dobila in da je njena in ja - res ti hvala iz srca, da si polepšala njen dan :). Ideja z darili, pobarvanim ozadju in s kapo je huda - si jo sposodim ob priliki. Sonja res škoda, da sva se falili "na obali", saj sva bili le en kraj narazen, no pa ko si ti prihajaj sva jo midve že popetale domov ;).

Helena pravi ...

Tudi jaz bom začela pri Mijini voščilnici. Super za idejo, da uporabiš plastično mrežo. Vzorec je lepo viden. Mija je bila lahko vesela palčka s polnim avtom daril.
Tudi prva mi je strašansko všeč.

Valerija pravi ...

Ooo, fantastični voščilnici. S to mrežo si res dosegla super efekt.

moi pravi ...

No, zdaj vidim, kako sva se sprehajali druga drugi po podstrešju 🤣🤣🤣
Lušna Mijina voščilnica in lepo poudarjena darila.
Sem pa vesela za vaju, da sta si privoščila izlet in ojela otroka. Še kako veliki, objemčki so vedno dobrodošli.

Tina Z. pravi ...

najlepše je čas preživet z ljubimi, vse ostalo se nadoknadi. in pri tebi ni dvoma, da boš. voščilnici pa fantastični, sploh ta struktura z mrežo! jo moram sama še preizkusiti, zadnjič sem nekaj podobnega uplenila bratu, ki gradi hišo, prav s tem namenom.

Keti's Projects pravi ...

Lepo in prav, da sta skočila na obalo. Si pa tudi z voščilnicami oziroma domačimi nalogami precej bolje kot jaz. Imam tudi kar nekaj za nadoknaditi zaradi dopusta. Ampak je bilo luštno in tudi zdaj bo, ko se ponovno spravim za ustvarjalno mizo. Mijina voščilnica s strukturnim ozadjem je pa res prikupna.

Cvetoči travnik pravi ...

Fenomenalka Sonja kolk dobre rešitve in zanimive preobleke si pripravila. Mijina je čist posebna, saj veš tudi po cesti se vozijo enaki avtomobili, samo eden pa je tvoj - to in pozornost pa šteje.
Ideja z darilci super, sama sem se držala kar Tinine ideje. Tudi jaz delam naloge za nazaj, le objav se še nisem lotila. Ozadje z mrežo je izpadlo super.
Vesela sem, da si se lahko družila s svojo deklico, to je nekaj najlepšega.
Bom nehala dolgovezit, samo še pozdravček in objem Andreja

Metuljčica pravi ...

Res si lahko ponosna mama, prav da si si privoščila oddih. Voščilnici sta resnično več kot čudoviti. Res si pridna učenka in polna super idej.

VEANA R. pravi ...

Fejst, da si se odpočila in zdaj novim izzivom naproti, kajne? Obe voščilnici sta lepi in hvala za idejo z embossirano mrežo za ozadje. Res je zanimivo, kako lahko včasih z malo naredimo velikooo...
Pozdrav. Veana

Brenda in IN pravi ...

Great cards and I love those beautiful frames you used.

Tina pravi ...

Oooo Sonja, kako sem navdušena!!! Tista kapica na darilih...čisto popoln dodatek in nato Mijina lepotička z izjemno strukturo. Moj poklon!

Vladuška pravi ...

Obe sta krasni. Tudi mene je navdušila kapa na darilu. Ta druga pa je itak tako dober dizajn, da si zasluži ponovitve.

Hali pravi ...

u lepi sta, tale mreža, u tole je pa čudovit efekt!

Darnell pravi ...

I love the stitching and subtle blending on both cards, Sonja! The b/w looks great with just the Santa hat colored and your Gnome design has me smiling wide! You have every right to be proud of your successful daughter!! Hugs, Darnell

Majda pravi ...

Svež, svetel, topel veterček veje pri tebi - najbrž se je pritihotapil v tvojo prtljago iz obale ;-) Čudovita pozornost za miceno Mijo, prva pa ... kapica zmaga!
Lepo, lepo bodi, Majdica