nedelja, 24. november 2019

MŠPU #10

Včeraj je bil krasen dan. Takšen da si ga zapomniš.  Hvala vam, draga dekleta za čudovito druženje in za pošteno porcijo pozitivne energije. Andreji in Maji pa hvala za organizacijo. Se vidimo naslednje leto!

Sicer mi pri domačih opravilih en dan manjka, ampak mi je vseeno uspelo izdelati praznično voščilnico.


Ozadje je izdelano s plastično šablono snežink Najlepšega para v tehniki monoprint. Plastično šablono sem namazala z distress blazinico, poškropila z vodo in odtisnila na beli akvarelni papir, da sem dobila negativ snežink.

Voščilnico prijavljam na naslednje izzive:
- CAS Stencil November Challenge: Stencil Monoprint
- MŠPU: Scena v okvirju
- Najlepši par: Galerija meseca novembra (Pravokotnik s šivi, Romantični okvirji, Vesela vasica, plastična šablona Drobne snežinke, Napisi za vse priložnosti)
- Najlepši par: Zadeni novo kolekcijo  (Napisi za vse priložnosti)
- Scrapping4Fun Challenges: Challenge 154: WinterLep pozdrav do naslednjič. :-)


16 komentarjev:

 1. Beautiful stencil monoprint snowflakes over your blue sky background. I love your die cut Winter village too. TFS and joining us at CAS Stencil. Hugs..

  OdgovoriIzbriši
 2. Hvala tudi tebi, draga sončna Sonja. Krasno te je videti! Vošćolnica mi je zelo lepa...tisto rdeče srčece.... Domača opravila pa imajo itak to 'čarobno' lastnost, da zelo trmasto čakajo....

  OdgovoriIzbriši
 3. Great work with your stencil monoprint, Sonja! Adorable winter scene card! Thanks for sharing with us at CAS Stencil! xx

  OdgovoriIzbriši
 4. Ooo čudovita je! Si predstavljam, da se ti po dolgi vožnji zagotovo ni več ljubilo pospravljati:)! Sploh pa-zakaj bi si tak lep dan pokvarila:)! Lepo te je bilo srečati!

  OdgovoriIzbriši
 5. Sonja tvoje ustvarjanje ni prav nič trpelo, pospravljanje in ostala nebodigatreba opravila pa itak počakajo😂. Hvala za prijetne in nepozabne urice druženja in objem Andreja

  OdgovoriIzbriši
 6. Beautiful winter scene. Thank you for playing along with this month's CAS Stencil challenge xx

  OdgovoriIzbriši
 7. Spet nekaj novega - moram tudi sama poskusiti tehniko monoprint, ker pri tebi izgleda tako zelo lepo.
  Je pa tudi mene najprej pritegni srček - hvala za srčne trenutke in hvala, ker se igraš z nami na blogu Scrapping4fun, majda

  OdgovoriIzbriši
 8. Sonja, zopet si nam pokazala fantastično tehniko - vsekakor sprobam ob priliki :). Ideja in izvedba, da jo vikaš in te barve... Čudovito te je bilo videti, čvekniti s tabo in objeti v živo :).

  OdgovoriIzbriši
 9. Beautiful scene, love the die and stencil!
  Thank you for going in at Scrapping4funChallenges. DT Val x

  OdgovoriIzbriši
 10. joj punca kje ti jemlješ ideje...moja muza je očitno dokončno odkorakala od mene...čudovita voščilnica

  OdgovoriIzbriši
 11. Gospodinjska opravila te bodo počakala :). Mislim, da je bolj pomembno, da si daš duška z voščilnicami, ker bodo tudi opravila potem lažje in hitreje opravljena. Voščilnica je pa super.

  OdgovoriIzbriši
 12. Čudovita zimska scena. Zelo mi je všeč!

  OdgovoriIzbriši
 13. Lepo te je bilo videti (in seveda vse ostale ;)
  To je pa super pogruntavščina s šablono. Krasno pride, bo treba poskusit.

  OdgovoriIzbriši
 14. Tako zelo sem vesela, ker vedno presenečaš z novimi tehnikami, kot sem ti že večkrat napisala. Voščilnica je čudovita. Vesela sem, da ste se lepo imele na srečanju. Sem mislila na vas. Hvala ti za lep komentar pri najavi veselodecembrskega izziva.

  OdgovoriIzbriši
 15. Very nice simple winter card...love the background,thanks for playing on Scrapping4funchallenges,hope to see you next challenge

  Hugs
  Rituparna DT S4F

  OdgovoriIzbriši
 16. Si moram zapisat to tehniko, ki si jo tako lepo opisala. Krasna voščilnica. Po dolgem času spet skupaj na poti TRIO ADIJO.:) Luštno je bilo.

  OdgovoriIzbriši

Vesela sem vašega obiska in komentarja. Hvala!