ponedeljek, 28. oktober 2019

Roza oktober in MŠPU

Na Craftalnici poteka še drugi dobrodelni izziv v sklopu rožnatega oktobra, meseca osveščanja o raku dojk. V sodelovanju s fundacijo Europa Donna. Tokrat na temo zdravega načina življenja. Tina, mama Najlepšega para, ki je sponzor izziva, nam je izdelala digitalni odtis. Objemanje drevesa. Snela sem odtis in ga pobarvala. Čisto preprosto. Z malo maskiranja, s suhimi barvicami in distress blazinicami.


 

Spodbudnico prijavljam v Craftalnico: Izziv#247: Europa Donna

Gotovo k zdravemu načinu življenja spada tudi ples. Tukaj je še ena spodbudnica z baletko.


Takole zapakirane gredo "rozike" na pošto.  Tudi tiste iz prvega izziva.


Ko sem pred leti vrgla v kot šolsko torbo, sem bila prepričana, da nikdar več ne bom sedla v šolske klopi. Pa sem. Za višjo stopnjo, ki je nisem  končala, za tečaj italijanščine, ki sem ga končala, in sedaj že sedmo sezono  vpijam nova znanja v MŠPU. :-) Naloge delam sproti. Nekateri preizkusi mi niso najbolj všeč. Ko jih dodelam, jih objavim. Tokrat pa pokažem preprosto barvanje s suhimi barvicami in postavitev, ki jo je predlagala učiteljica Tina.



Barvala sem čudovit motiv božične zvezde iz lanske praznične kolekcije Najlepšega para. Barvanje s suhimi barvicami je super enostavno in hitro. Tudi učinek ni zanemarljiv. :-)

Božična zvezda gre med ostale naloge sedme sezone MŠPU in v oktobersko galerijo Najlepšega para.

Tale avtomobil pa je peljal darila k Marku, ki je dopolnil 8 let.

S tole voščilnico se potegujem za novo kolekcijo Najlepšega para (Na poti).
Prijavljam pa jo tudi na izziv Scrapping4funChallenges: Challenge 152: Anything Goes.

V sredo sem se s prijateljicama sprehodila med našimi zlato obarvanimi vinogradi.  Tako lepa je jesen v Ljutomersko-Ormoških goricah. :-)





Lep pozdrav do naslednjič. :-)



18 komentarjev:

Klara pravi ...

Ooo si bila pridna in že poslala rozike! Jaz imam eno še v mislih, dobro da so se začele počitnice... Božična zvezda je čudovita, avto s palčkom pa prav tako!

Moje drobtinice23 pravi ...

Pridna pridna Sonja, saj veš kako pravijo, učimo se vse življenje tudi če nimamo knjig v rokah. Zelo lepo si pobarvala vse motive.
Vidim, da si za dobrodelnost tudi že odposlala spodbudne voščilnice👏
Želim ti lep začetek tedna 🤗

Tina pravi ...

Sonja, kakšna poezija je obisk pri tebi. Tako vesela sem, ko vidim, da ti je digi prišel prav in kako lepi voščilnici si naredila <3!! Pa še baletna in pa veseli avtek za Marka..in pa krasno barvanje motiva s krasnim ozadjem. Vse je KRASNO!

AndrejaM pravi ...

Krasne voščilnice si izdelela. Hvala, ker sodeluješ pri CRAFT-alnici.

Nataša pravi ...

Krasne rozike si naredila. Avto za Marka je top. Čudovite izdelke si ustvarila :)

Brenda in IN pravi ...

Those are lovely cards for the charity and how nice of you to do that. Beautiful coloring on the star card and I love the gnome with his huge package.

Majda pravi ...

Ljuba Sonja! Kako pisano je ponovno pri tebi. Vse mi je všeč... objemanje dreves, ženska energija, sprehod med vinogradi, razveseljevanje drugih, sodelovanje v mali šoli spet in spet - vse pa ujeto v čudovite voščilnice. Hvala za navdih spet in spet in hvla, ker si se pofočkala tudi na blogu Scrapping4fun. pridi še!
Objem v tvoje gorice iz mojih goric, Majda

Goga pravi ...

Draga moja, tvoje objave so primerne za branje zjutraj ob kavici in jutranji tišini. Tako se človek napolni z pozitivno energijo za cel dan.
Čudovito si ustvarjala, čakam na roza paket. V veliko veelje mi je, da jih prav vse vidim in primem. V živo so še veliko lepše.
V šolo pa ne hodim več, ne znese mi, pa sem zato tako žalostna. Ampak vsako leto me prehitite in ostanem pri nalogi ali max dveh.
Pogled na gorice, prelep, res. Bom morala malo na obisk k teti Miliki.
Hvala, da si se nam pridružila v drugem delu rožnate Craft-alnice za Europa Donna. Goga

ime rože pravi ...

Tvoje čestitke so super! Sicer se ne spoznam kaj dosti na to, amapak ji všeč, ker res niso takoo kičaste ampak diskretne, res lepe, sporočilne na prvi pogled!

OOooo kako je lepo v vaših Goricah! Večkrat nam pokaži te vaše lepe ravnice in hribčke s trtami. Kako lepo!

moi pravi ...

O, lepo si uporabila Tinino predlogo in naredila same lušne papirnate objeme za dober namen.
Tudi barvanje ti gre super od rok.
S soncem obsijane gorice pa vabijo ...

Valerija pravi ...

Ti si bila pa res pridna, da si že poslala voščilnice za Europa Donno. Zelo lepe voščilnice tudi v tej objavi, prav tako kot vedno.

Tina Z. pravi ...

ena je lepša od druge, toliko lepih stvari - to krasno barvanje z barvicami, objemanje čudovitih dreves (rada imam drevesa tudi jaz) in pa pogled na vaše konce, vedno imajo posebno mesto pri meni, tako lepi kraji in krasni ljudje.

Vladuška pravi ...

Krasno je pri vas in krasne so prav vse voščilnice po vrsti. Odlično si opravila z domačimi nalogami.

Darnell pravi ...

What a wonderful parade of cards, Sonja! Each one is terrific! I love that woman hugging the tree and how you take the cards to the post office! Beautiful coloring on all your cards! Thank you, too, for sharing the beautiful autumn photos. The lighting from the late-afternoon sun is warm, autumnal, and sensational!! Hugs, Darnell

Renata pravi ...

Rozike so spet nekaj posebnega, vsaka na svoj način. Tudi božična ne zaostaja. Za Mark-a je pa carska. Pogled na gorice, sonce, jesenske barve, top odklop.

Andreja pravi ...

Sonja, tvoja ideja za zdravo življenje kot balerina mi je zelo všeč :-)) Krasne voščilnice si naredila in lepo uporabila Tinin digi.
Vesela sem, da si se nam pridružila v CRAFTalnici in da si dobrodelna! ❤️ Hvala ❤️

Ne-Ja pravi ...

Sonja z zamudo se oglašam pri tebi. Čudovite voščilnice si naredila in tale roz apaketek je fnatasitečn. Palček je cart 100 na uro in podoben Mijinemu, suho barvanje pa da tisti poseben pečat voščilnici :). Pridna si bila in upam, da ti je na dopustu uspelo nafilati baterije :).

VEANA R. pravi ...

Prekrasne voščilnice draga Sonja. Ena lepša od druge in prav gotovo ti je ustvarjanje prineslo veliko lepih trenutkov. Vinogradi in barvita pokrajina s sončkom obsijana so mi osvetlila današnji deževen dan.
Hvala in bodi lepo.
Veana