petek, 26. april 2019

Gostja izziva Scrapping4funChallengesTokrat sem z vami kot gostja ustvarjalnega tima Scrapping4funChallenges: Challenge 139 - Ladies, saj je bil moj izdelek v enem izmed predhodnih izzivov med izpostavljenimi kreacijami.Rada sodelujem na Scrapping4fun izzivu. Teme so vedno zanimive, inspiracijski izdelki čudoviti, članice ustvarjalnega tima pa tudi pridno komentirajo izdelke v galeriji. Med njimi je že lep čas tudi naša Majda.  Všeč mi je, da izziv ni omejen samo na voščilnice. Pri meni namreč nastaja vse mogoče. :-)

V izzivu 139 bomo skupaj ustvarjali izdelke za ženske (mame, hčerke, vnukinje…). Izdelate lahko voščilnico, album, platno, izdelek v mešani tehniki… kar vam poželi srce. :-) Pod pogojem, da je izdelek nov in da ni bil še nikjer objavljen.

Inspiracijo za  voščilnico, s katero se predstavljam kot gostja,  sem poiskala na domačem vrtu in po blogih drugih ustvarjalk.  Za mamo torej rdeči tulipani in bele marjetice Najlepšega para. Izreze sem senčila z distress blazinicami.


   
Voščilnico prijavljam na naslednja izziva:
Danes je zame čisto poseben dan.  Sončnega nedeljskega jutra pred mnogimi leti je namreč na svet prijokal moj Miha. Danes praznuje daleč od doma, na drugem koncu sveta, v San Franciscu. Dragi moj tavečji otrok, želim ti vse najboljše! Posegaj za zvezdami, ujemi sanje, bodi srečen! Rada te imam.  ❤️

Miha, ta fotka je zate. Ko prideš domov, bodo marelice zrele. :-)
Naslednji teden bosta tako blog kot brlogec samevala. Z dragim greva soncu na proti, založena s knjigami, pohodnimi palicami in kremo za sončenje.


Lep pozdrav do naslednjič. :-)

15 komentarjev:

 1. Čestitke za gostovanje. Čudovito voščilnico si naredila.
  Vse najboljše Mihu.
  Prihodnji teden pa le ujemita čimveč sonca in uživajta.
  Lp

  OdgovoriIzbriši
 2. Čestitke tvojemu tavečjemu otroku in seveda tudi tebi.
  Lepo voščilnico si naredila za mamo.
  Pa ne pozabita uživat! :D

  OdgovoriIzbriši
 3. u kako lepo si zložila tulipančke v žepek. Čestitke za gostovanje, čestitke Mihi za rojstni dan, vidva pa uživajta in se srečno vrnita :-)

  OdgovoriIzbriši
 4. A lovely card for mom. The coloring is beautiful with soft shading. I love the ladybug on the daisy. Happy Birthday to Miha.

  OdgovoriIzbriši
 5. Čestitke za gostovanje draga Sonja, s svojo očarljivo voščilnico si v našo galerijo vnesla nežno, toplo, srčno žensko energijo. Hvala.
  Čestitke pa tudi tebi in ta velikemu Mihu, naj se uresničijo vse tvoje želje, vidva pa .... uživajta kot znata le vidva, Majda
  Če boš pa kje naokrog - vabljena ;-)

  OdgovoriIzbriši
 6. Voščilnica je prekrasna.
  čestitke Mihi za rojstni dan in seveda tebi.
  Lepo se imej :)

  OdgovoriIzbriši
 7. Naj najprej zaželim Mihu vse najboljše in vse dobro v življenju.Čestitke tudi tebi za gostovanje in naredila si srčno voščilnico.S tvojim dragim pa le uživajta in si naberita energije za poln koš.

  OdgovoriIzbriši
 8. Lovely card Sonja, amd hope you have great time and your apricots will be so yummy when ripe can’t beat ripe apricots right off a tree!,
  Also hope your family enjoy them. Thanks for popping over
  hugs Shaz in Oz.x

  {Wonderful Words of Life - Shaz in Oz}
  {Calligraphy Cards - Shaz in Oz}


  OdgovoriIzbriši
 9. Sonja en sončen pozdravček na tvoj blogec, saj si za mami naredila eno čudovito, sončno voščilmico. Čestitke tebi za rodilni dan in Mihi za roj.dan, uživajte vsak na svojem koncu- itak sta povezana😊. Lep počitniški teden vama želim Andreja

  OdgovoriIzbriši
 10. res krasen, krasen šopek, kot pravi so tulipani.
  krasen zapis o mihi, vse najboljše! naj marelice uspejo, prav tako pa tudi dopust!

  OdgovoriIzbriši
 11. Čudovita objava Sonja,
  krasen prispevek za gostovanje
  lepe praznične dni
  Tamara

  OdgovoriIzbriši
 12. This bouquet is stunning. I love the colours you have used.
  Thanks for joining us at CRAFT Challenge.
  Hugs Sheryl xx

  OdgovoriIzbriši
 13. Upam da si preživela lep dopust in da si zdaj polna pozitivne energije. Malce z zamudo pošiljam čestitke tebi in Mihu. Čudovit šopek tulipanov si izdelala.

  OdgovoriIzbriši
 14. Čestitke za gostjo Sonja, voščilnica je čudovito cvetoča! Čestitke Mihi za rojstni dan!

  OdgovoriIzbriši
 15. Tale objava mi je pa nekam ušla... Čestitke za GDT, tvoja predstavitvena voščilnica je fnatastična - cvetje iz domačih logov si sprela včudovit šopek :)

  OdgovoriIzbriši

Vesela sem vašega obiska in komentarja. Hvala!