nedelja, 3. marec 2019

Pomladno

Ne vem, kaj delajo letos kurenti in ostale pustne maske, ki bi morale v teh dneh odganjati zimo. Ampak o zimi že dolgo ni ne duha, ne sluha. Temperature zadnjih dni so namreč čisto pomladne. Tako pomladne, da v mojem brlogecu že cvetijo rože. :-)Ta marjetica je zrasla in zacvetela za čisto posebno, čudovito in toplo punco. Voščilnica je izdelana s pomladno kolekcijo izdelkov Najlepšega para, barvala pa sem z distress blazinicami in zig markerji.

Prijavljam jo na naslednja izziva:
- Najlepši par: Galerija meseca marca
- Simon Wednesday Challenge Blog: Simon Says: Anything Goes


Zelo zanimiv izziv pa trenutno poteka na Craftalnici. Dekleta ustvarjalnega tima želijo videti voščilnico v rdeči barvi. Kombinirati jo je mogoče samo z eno dodatno barvo, pa še to ne s katero koli. Sama sem izbrala rdeče-belo kombinacijo, s tem da je bele samo za vzorec.Za izdelavo voščilnice sem uporabila samo eno rdečo barvo in sicer  distress blazinico Fired Brick.  Odtisnila sem  štampiljko ozadja in magnolije (Najlepši par). Ozadje sem pobarvala z aplikatorjem, cvet magnolije pa s čopičem v akvarelni tehniki, jo izrezala in s 3D blazinico pritrdila na ozadje, vse skupaj pa tudi s 3D blazinicami na belo osnovo (za tako dolg stavek bi v gimnaziji dobila cvek :-)).

Voščilnico prijavljam na naslednje izzive:
- Craftalnica izziv #230 : RDEČA BARVA
- Scrapping4Fun Challenges: Challenge 135: AG with Layers
- Pile It On Challenge #152: Your Favourite Color


Lep pozdrav do naslednjič. :-)

27 komentarjev:

 1. krasna pomlad je tole, magnolija pa takšna, da ti vzame dih!

  OdgovoriIzbriši
 2. Sonja prva je res luškana in čudovito pobarvana, ma vso pozornost mi je ukradla druga TOP indeja in izvedba :). Bele je ravno prav rdeča pa tako skrbno dodelala po odtenkih... :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Uau, kako prisrčna prva in elegantno čudovita druga voščilnica! Sumim, da bodo moja naslednja investicija magnolije...

  OdgovoriIzbriši
 4. Pust letos ne bo odganjal zime, ampak naj vsaj malo bremza pomlad, da ne bo prehitro vse zacvetelo :)
  Na voščilnicah pa je dovoljeno, da se pomlad že bohoti s svojimi barvami. Tako kot na tvoji prvi voščilnici. Z rdečim izzivom pa si se imenitno odrezala in pokazala čudoviti voščilnico v tej močni barvi.

  OdgovoriIzbriši
 5. Kako lepo je zacvetela pomlad pri tebi - marjetka je zaradi ljubeče skrbi prerasla vse ostale cvetice, magnolija s svojo strastno lepoto pa ... najbrž odgnala vse kurente in maske ;-)
  Hvala, ker si se pridružila izzivu Scrapping4fun, tako lepo te je srečati :-)
  Prijeten teden ti želim, Majda

  OdgovoriIzbriši
 6. Marjetica je prelepo zacvetela na tvojem blogu, magnolija pa je prekrasna v svoji rdeči barvi, super si izpeljala ta izziv, krasno pobarvana magnolija. Lepo bodi.

  OdgovoriIzbriši
 7. Sem kar vesela, da ni več zime in upam,da nas ne preseneti kakšna pošiljka snega.Pri tebi pa je res zacvetele prava pomlad.
  Naredila si venček dveh prekrasnih pomladnih voščilnic.

  OdgovoriIzbriši
 8. Sonja,tebi pomlad hudo dobro dene, saj si super ustvarjalna in ideje niso k'r nekaj izpod odeje:). Ob vsej skrbni negi tvoj travnik cveti veliko bolj kot moj, barvitost je na višku in zima pri tebi res nima več kaj iskati. Navdušena sem nad njim, prav tako pa nad čudovito rdeče belo kombinacijo. Naj se ti še naprej pomladno dogaja, lep pozdravček z mojega "zaspanega travnika":) - Andreja

  OdgovoriIzbriši
 9. This is so cute and so nice. I like your card.
  Lia DT S4F

  OdgovoriIzbriši
 10. O, marička, pri tebi že cveti. Lepa barvita voščilnica. In magnolija....v nulo pobarvana in sestavljena v celoto. lp

  OdgovoriIzbriši
 11. Čudoviti pomladno obarvani voščilnici!

  OdgovoriIzbriši
 12. Super pretty scene! Thanks so much for joining us at the Simon Says Stamp Wednesday Challenge :)

  OdgovoriIzbriši
 13. u ja prva je tako pravljična, druga pa prelepa rdečka, paše ji le za vzorec bele :-)

  OdgovoriIzbriši
 14. Odlično opravljen izziv in krasna uporaba le ene barvne blazinice. hvala, ker z zelo lelo voščilnico sodeluješ pri CRAFT-alnici

  OdgovoriIzbriši
 15. Danes se sprehajam po blogih in ne morem se nagledat vseh novih Tininih rožic....prave mojstrovine....vse po vrsti čarate....tvoje so....fantastične, sanjske....ozadje pri zadnji pa .....samo gledam!!!!

  OdgovoriIzbriši
 16. Kako lepo pomladno je pri tebi. Še malo in bo tako tudi zunaj. Naj samo mraz ostane nekje skrit, tako kot je do sedaj ;)

  OdgovoriIzbriši
 17. Sonja, saj veš, da je to moja najljubša objava, kajne ;-)?! Rdeča magnolija je tako zelo lepa in n ozadju v enaki barvi izpade tako zelo lepo.... Ko pa istočasno občudujem pike na ekranu in v živo, sem presrečna. Hvala ti <3!!!!!

  OdgovoriIzbriši
 18. Oh, Sonja! Kakšna lepa pomlad je pri tebi in tudi magnolije so se že popolnoma razvetele! Čeprav se baje obeta hladnejši teden, bomo pa na papirju čarale pomlad, kajne ;)Se že veselim, kaj boš še pokazala.

  OdgovoriIzbriši
 19. Beautiful cards, love all the layers
  Thank you for your entry at Scrapping4funChallenges
  Rachelle DT
  https://scrapping4funchallenges.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši
 20. The scene with the daisy and fairy is so adorable. I love the bright, cheerful card. Love that red and white card with the magnolia. So pretty and the background is great.

  OdgovoriIzbriši
 21. Zelo lepe voščilnice si naredila :-)) Všeč mi je tvoja popisana rdečka, super si se znašla!
  Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno

  OdgovoriIzbriši
 22. Cvet kar izstopa iz ozadja! Lepa!
  Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici!

  OdgovoriIzbriši
 23. Zelo lepo in res čisto pomladno je pri tebi. Tinine marjetke so najboljša pridobitev te pomladi, magnolija v rdeči pa fantastična, res si to lepo skombinirala.
  Hvala ,da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Goga

  OdgovoriIzbriši
 24. Kako čudovito pomladno vzdušje je na tvojem blogu. Kot da bi se sprehajala po vrtu.

  OdgovoriIzbriši

Vesela sem vašega obiska in komentarja. Hvala!