nedelja, 24. februar 2019

Veliko vsega

Z naslovom objave se ravno ne morem pohvaliti. Vso kreativnost sem pustila v brlogecu, zato mi nič bolj izvirnega ni padlo na misel. :-) Za današnjo objavo imam pripravljene štiri izdelke. V naprej hvala vsem, ki se boste prebili do konca. :-)

Ker je spodnja voščilnica že pri prejemnici na drugem koncu Slovenije, jo lahko pokažem. Spotlight tehnika z novimi pripomočki Najlepšega para.
 


Na akvarelni papir sem odtisnila cvetoči travnik in pikapolonici ter voščilo. Sredino sem izrezala z ovalom in pobarvala z zig markerji. Izrez sem nalepila na črno moss gumo in zalepila v odprtino.

Voščilnico prijavljam na naslednje izzive:
- Craftalnica. Izziv #229 : Spotlight tehnika
- Najlepši par: Galerija meseca februarja (pravokotniki s šivi, štampiljke Sanje, štampiljke Pikapolonice)
- Addicted to Stamps and More: Challenge #329: Clean and Simple

Tole pa je dobil moj brat, strasten ribič in ljubitelj narave.

Ozadje sem pobarvala z distress blazinicami in nanj odtisnila prizor ob vodi ob sončnem zahodu. Štampiljke so iz trgovine Action iz Avstrije. Navdih za sceno sem našla na škatli od papirnatih robčkov. :-)

Voščilnico prijavljam na izziv The Male Room: Challenge #105: Anything Goes, Optional Twist No Designer Paper

Enoplastne voščilnice so vedno čisto poseben izziv in daleč od tega, da bi bila njihova izdelava enostavna, saj zahtevajo dobršno mero natančnosti. Za popravljanje in skrivanje napak ni manevrskega prostora. :-)

 
Za izdelavo voščilnice sem izbrala tri barve distress oxidov s katerimi sem pobarvala stencil šablono od Stamploration. Na rože sem odtisnila napis iz seta Ozadja z voščili Najlepšega para in pikapolonico za srečo.

Voščilnico prijavljam na izziv "Less is More" Challenge #389 - OLC Focus on the Sentiment

Za konec sem prihranila marjetico. :-)



S temno modro distress blazinico sem pobarvala spodnji levi kot osnove iz akvarelnega papirja  in v kot zalepila marjetico. Vsi ustvarjalni pripomočki so iz nove pomladne kolekcije Najlepšega para.



Voščilnico prijavljam na izziv AAA Cards: CAS Game #134: One Corner



Lep pozdrav do naslednjič. :-)





23 komentarjev:

*Urška* pravi ...

Draga Sonja,z veseljem sem prebrala in si ogledala tvojo nadvse zanimivo objavo od začetka do konca.Pripravila si nam pravo ustvarjalno poslastico.
Prav vse voščilnice so več kot prekrasne in težko bi se odločila,katera je tista najlepša.

Goga pravi ...

Wauu koliko lepega si nam spet natresla v objavi. Voščilnica v spotlight tehniki je mega, popolnoma si zadela z njo. druga za Brata, kako fantastičen motiv, Kje praviš se kupi ta štampiljka??
Marjetka je noro lepa na temnem ozadju in voščilnica narejena z stencil šablono in Tininim napisom je tudi fantastična. Evo vse sem pregledala in v tvojem stilu bogato komentirala. Pa hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Goga

Cardsbymaaike pravi ...

Very pretty daisy in the corner, love the dimension. Thank you for playing at AAA Cards

Cvetoči travnik pravi ...

Kje pa, da bi bilo predolgo ob tvojih objavah- uživam v tvojem ustvarjanju in pisanju. Vse super, sem navdušena😍. Pozdravček 😘🤗

Ne-Ja pravi ...

Joj Sonja pa to je res mega objava in vsaka voščilnica razred zase. Popolnoma sezula si me z ribiško - že same štampiljke so zanimive, ko pa si jih skombinirala še z barvo...TOP :). Pikapoki sta čudovito poudajeni s spotlight efektom, stencil šablone itaq veš da oblvaladaš o tem da si mojstrica enoplastnih in CAS izzivov pa res že vrabčki čivkajo ;).

Klara pravi ...

Uau, same lepotičke! Se ne morem odločit katera mi je boljvšeč... Enoplastna je res krasna, pikapoki pomladansko razigrani... Super si ustvarjala!

Natasa pravi ...

Kaj naj rečem Sonja, ustvarjalna si da je kaj. Ful luštno voščilnico s spotlight tehniko si naredila in zelo domiselno! Za brata je čudovita in krasno osenčena. Všeč so mi taki motivi silhuet. Marjetica krasno izstopi zaradi močnega ozadja, zelo je lepa!

Kathyk pravi ...

Popped across from the LIM challenge, to admire your OLC make but all your makes are fabulous

Kathyk

Hali pravi ...

u kako čudovita objava... vse so me prevzele, ampak tista za brata uauu popolno senčenje in prekrasen izbor štampiljk, res, le kje jih prodajajo he he. Enoplastne, jap tudi meni ne gredo od rok :-) ampak tebi je uspelo u nulo...

Jane pravi ...

The die cut daisy looks so striking placed in the bottom corner. Thanks so much for playing at AAA Cards, hope to see you joining in with future challenges too.

Zvonka pravi ...

Sonja, vse so čudovite, še posebno prva in zadnja, pa tista za brata...Krasno si ustvarjala.

Linby pravi ...

Here for your lovely card design for The Male Room - it's great with the different inks. Your other work is also very lovely.
Thanks for sharing with us at The Male Room.
Linby x
DT

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Ne bom se več ponavljala...vsaka objava, en kup izdelkov ampak med njimi je vedno kakšna taka, ob kateri rečem: "ženski se je strgalo!!!!" Danes se ti je strgalo ob zadnji modri...čista pravljica....punca....ne sekiraj se zaradi naslovov...izdelki so važni in ti so TOP!!!!!

Majda pravi ...

Ooooo koliko lepotic ponovno na kupu, se pomikam od ene do druge, naprej in nazaj pa se ponovno ne morem odločiti ... katera me najbolj prevzame, če pa so vse tako zelo drugačne, posebne!
Hvala za navdih, Majda

Renata pravi ...

Res VELIIKOO vsega. Sploh nevem, kje naj začnem. Najboljše na začetku, a ne. Pikapoki na travniku v objemu te tehnike, krasno. Za brata, brez besed v dobrem pomenu. Tretja z stencilko, ideja in pol. Štampiljka super paše, kaj sploh pišem, itak to veš. Majhna pozornost iz srca, tako majhna pa vendar tako velika. Živo modra z kombinacijo bele in marjetica - razred zase. TOP.

foleysfriend pravi ...

Loving your spotlight technique. It's perfect for a clean and simple challenge - loving all the white space. Thanks for joining us at Addicted to Stamps and More! Clean and Simple challenge.

sue n.

Darnell pravi ...

You've been very productive, Sonja! I love each card in your Fourfer Parade! I love each clean and simple design, especially that last one! So impactful and gorgeous!! Hugs, Darnell

HilaryJane pravi ...

I love that daisy and those vibrant colours excellent xx

Stephanie Lanzalotto pravi ...

I love your stenciling and that wonderful scripty sentiment stamped on top of it. Thanks so much for playing with us at Less Is More.

Andreja pravi ...

Čudovita je tvoja voščilnica in zelo lepo si uporabila "spotlight" tehniko :-))
Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno.

Tudi ostale so zelo lepe in zadnja z marjetico se mi zdi prav posrečena.

Andreja pravi ...

Krasno si se lotila izziva in naredila čudovito voščilnico s senčenjem. Hvala, ker ustvarjaš z nami pri The Male Room.

MA-MI pravi ...

Cela serija lepih voščilnic, lepo, da si z eno sodelovala tudi na našem izzivu pri The Male Room.
Lep pozdrav

Valerija pravi ...

Prekrasne so vse, a tokrat mi izstopa tista za tvojega brata. Vedno so mi všeč take s senčenim ozadjem in štampiljkami narave.