ponedeljek, 11. februar 2019

Novi in stari ustvarjalni pripomočki

V mojem brlogecu je že pomlad. Po zaslugi marjetic in pikapolonic Najlepšega para. Ampak vsega, kar je nastalo in nastaja, vam še ne bom pokazala. :-) Med podaljšanim vikendom sem za trenutek odložila papirčke in barvice, da sva se z dragim lahko popolnoma posvetila Veroniki in Andreju, ki sta bila doma na obisku. Zato se tudi nisem potepala po vaših blogih. Upam, da uspem nadoknaditi. Vse, kar sem uspela videti, so celi travniki cvetočih marjetic. Se pravi, da smo na isti valovni dolžini. :-)

Vse tri voščilnice, ki jih bom pokazala danes, so bile namenjene meni dragim dekletom, čudovitim ustvarjalkam,  ki jih imam rada in jih občudujem.

Marjetice sem prihranila za konec objave. Najprej bodo cveteli tulipani na ozadju izdelanem z alkoholnimi tuši.

Vsi ustvarjalni pripomočki uporabljeni za izdelavo te voščilnice so od Najlepšega para, zato jo lepim v februarsko galerijo. (pravokotniki s šivi, tulipani, Sanje)

Naslednja voščilnica je čisto preprosta. Manj je več. Z njo sem prejemnici želela povedati, da čutim z njo. In da bo kmalu spet posijalo sonce.


Iz akvarelnega papirja sem izrezala dva pravokotnika s šivi. Oblake iz seta Na nebu Najlepšega para sem izrezala iz osnove pobarvane z alkoholnimi tuši, sonce pa je pobarvano z rumeno distress blazinico. Napis je Vladkin.

Voščilnico prijavljam na izziv "Less is More": Challenge #388 - Navy & Yellow (Happy 8th Birthday!)


Pa še obljubljene marjetice. :-) Ko sem jih zagledala med Tininimi novostmi, sem bila popolnoma navdušena. Prve so romale v mojo košarico. Čim so prispele, sem jih razpakirala in takoj uporabila. :-) Da bi se marjetice počutile pri meni kar se da domače, sem jih dala v družbo ostalih izdelkov Najlepšega para: pravokotniki s šivi, kreativni krogi, štampiljka Danes je tvoj dan in pikapolonica.



Voščilnico prijavljam na izziv Ko me inspirira #69: Ustvarimo vzorčni papir s štampiljkami



Lep pozdrav do naslednjič. :-)




20 komentarjev:

Ne-Ja pravi ...

Sonja svetovne voščilnice si nam pokazala. beli tulipančki na alkoholnem ozadju so pogrutnavščina, sočutnica je v prepoznavnem "tvoj" CAS, da o marjeticah ne izgubljam besed - vščekam 100 na uro :).

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Čudovite so in prav je da si vzamemo čas za naše najdražje.
lep dan
Tamara

Vladuška pravi ...

Zelo lepo sveti tudi pri tebi. Ja, brez teh marjetic ne gre več :) Treba je priznat :) In lepo kombiniraš z alkoholnimi inki.

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Spet presenečaš z ozadji!!!!! Če bi se vrnila leta in leta nazaj v moje začetke ustvarjanja, prisežem da bi kupovala samo "Najlepši par"....bi bilo čisto dovolj...brez teh šablon preprosto ne gre več....Venček z marjeticami je.....ZA DOL PAST!!!!

Cvetoči travnik pravi ...

Sonja najprej iz ❤hvala za pomlad, ki si mi jo poslala. Čudovito si ustvarjala in tvoja ozadja me vse bolj nagovarjajo k nakupu alkoholnih inkov😉. Marjetice bodo pa vsekakor postale glavna "modna smernica" letošnje pomladi😀. Tudi tvoja vspodbudna voščilnica pove vse- za 🌧vedno posije 🌞 - še dobro. Pošiljam ti velik in hvaležen objem Andreja 😘

Klara pravi ...

Uau, vidim, da se ne bom več mogla dolgo upirati marjeticam! Popolna voščilnica je! No pa tudi drugi dve sta krasni...

Zvonka pravi ...

Prav vse tri so čudovite, pa naj bodo tulipani, cas, ali pa nepogrešljive marjetice. Mene zasvojenost z njimi še kar ni zapustila.

ArtMBR pravi ...

Vse so lepe, marjetice pa si postavila na zelo lepe izreze in barve.

Renata pravi ...

Krasne vse po vrsti. Božansko ozadje pri prvi, zelo všečno.

Helena pravi ...

Super ti gre z alkoholnimi inki. Prave male mojstrovine so voščilnice. Brez Najlepšega para pa skoraj ne gre več :)

moi pravi ...

Same krasotice. Beli tulipani zgledajo tako lepo barvno na tem pisanem ozadju. Hvala za sonček in ta z marjeticami - cool!

Hali pravi ...

Pravi hit so te marjetke in hvala za šopek, ki krasi moj domek. Joj, kako sem srečna, vsakič, ko jo pogledam na okenski polici. Lepo si skombinirala tudi ostali dve. Jaz si tolikokrat rečem, da bom naredila kakšno CAS voščilnico, a kaj ko mi kar nekaj manjka. Zelo so mi všeč in ja mogoče si zadam izziv, narediti eno CAS kolekcijo :-)

Tina Z. pravi ...

vau, vsaka je perfektna, same fajne kombinacije!

Tina pravi ...

Sonja, kako je lepo pri tebi!... Navdušujem se nad tvojo uporabo alkoholnih tušev in čudovitega venčka z marjeticami (sem zelo vesela, da so šle tako hitro v uporabo :-))) .

Darnell pravi ...

These are all gorgeous, Sonja! I love the alcoholic background on your pretty tulip card, the CASliciousness of your navy and yellow LIM card (a winner to me!), and the beautiful daisies and text wreath of your third card! I can see why you wanted to use that NBUS immediately!! Hugs, Darnell

FinArt pravi ...

Čudovite voščilnice si ustvarila.Ta prva s tulipani je noro dobra.Ozadnje pride res neverjetno.

Neets B pravi ...

All such beautiful cards, but I adore your navy and yellow make for our challenge. The clouds look awesome and the texture of the watercolour cardstock was the perfect choice for your base. Thanks so much for sharing with us at Less is More, Anita x

Sharon Traynor Designs pravi ...

Your cards are all very beautiful! I love the fun and funky look of your middle card. The die cut clouds in that beautiful blue are perfect! Thank you for joining us at Less is More with that fabulous card xx

Brenda in IN pravi ...

Gorgeous alcohol ink card. A great combination of colors and the tulips are showcased against it. What an uplifting card with the sun coming out of the dark clouds. And Oh, those daisies. What a lovely card this is!

Valerija pravi ...

No, pa sem končno uspela priti k tebi. Fantastične so vse tri. Super efekti z alkoholnimi tuši in tako nežna pomladna z marjeticami... Zelo lepo!