ponedeljek, 28. januar 2019

Za vsakega nekaj

Tokrat vam bom pokazala lepo število izdelkov, da pridem vsaj malo na zeleno vejo. Ne bom pa vas preveč utrujala z besedičenjem. :-)

Dekleta iz Craftalnice so si privoščile malo daljši dopust in trenutno se končuje šele prvi izziv letos. Videti želijo igre na snegu. Po tem, da predzadnji dan izziva prijavljam izdelek, se vidi, kako dolgo sem razmišljala, kakšno voščilnico izdelati. :-) Lotila sem se barvanja odtisa, ki ga imam že zelo dolgo, nanj pa se redko spomnim.


Fantiča, ki se igra z veverico, sem odtisnila na akvarelni papir in pobarvala z zig markerji in belo tempero. Štampiljko sem maskirala, saj nisem želela, da so snežinke črne. Čisto narahlo sem jih "napikala" s svetlo modrim pisalom. Dodala sem samo še napis Najlepšega para.

Voščilnico prijavljam na naslednja izziva:
- Craftalnica: Izziv #227: Zimske radosti
- Scrapping4funChallenges: Challenge 132 - Clean and Simple

Na tej voščilnici sem z zig markerji pobarvala rože. Za malo globine sem šopek obrobila s svetlo modro distress blazinico v akvarelni tehniki. Osnova je beli akvarelni papir. Pravokotniki in napis so od Najlepšega para.


Sledi veseli palček na kraft osnovi. Med belimi žarki lovi sanje in zvezde. :-) Vsi ustvarjalni pripomočki so od Najlepšega para.


Tale pa je malo bolj moderna. :-) Na slikarsko platno sem namazala akrilne barve in z različnimi pripomočki ustvarila strukturo.  Osnovo sem okrasila s ptičko, ki sanja, da je kraljica. :-) Napis, krona in žice na katerih stoji ptička, so od Najlepšega para


Za konec pa nekaj nežnega, že skoraj pomladnega. :-)  Bokeh na osnovi izdelani z distress blazinicami v akvarelni tehniki, metuljček, voščilo in perlice v beli in zlati barvi.


Čisto vsi ustvarjalni pripomočki uporabljeni na tej voščilnici so od Najlepšega para, zato jo prijavljam v januarsko galerijo (pravokotniki s šivi, kreativni krogi, plastična šablona bokeh, srčni metulj in voščilo).


Lep pozdrav do naslednjič. :-)





19 komentarjev:

Ne-Ja pravi ...

WAW tole pa je objava samih lepotičk, vendar je moja s ptičkom najlepša :).

Shaz in Oz.CalligraphyCards pravi ...

Wonderful collection of cards, all so different Sonja, thanks for sharing with us your inspiration, hard to pick a favourite! Think thought it might be the flowers so pretty.l
Well done,
Hugs Shaz in Oz.x

{Calligraphy Cards - Shaz in Oz}
{Wonderful Words Of Life - Shaz in Oz}

Tina Z. pravi ...

Neverjetna si, toliko tehnik in stilov in prav vsi so nekaj posebnega. Krasni bokeh, nežne in super moderne, obvladaš!

Klara pravi ...

Same lepe voščilnice! Bokeh je pa tudi meni top, se premalokrat spomnim nanj...

Lia pravi ...

You made a great series of cas cards. I like them.
Lia DT S4F

Helena pravi ...

Postregla si nam z raznovrstnimi voščilnicami, vse pa so prekrasne.

AndrejaM pravi ...

Krasne izdelke si nam pokazala, fantiček v snegu pa je res prikupen. Hvala, ker sodeluješ v CRAFT-alnici.

helena pravi ...

Vsaka je nekaj posebnega in prav vse si zaslužijo pohvalo. Ups, zaslužiš si jo ti :) Ugibaš katera mi je pa najbolj top? Zelenaaaaa :)

Darnell pravi ...

A great array of your card art, Sonja! Your watercolor painting is really fabulous on the first two cards! You know those CASlicious designs are my favorite, but you also did excellent work on your mixed media card!! Hugs, Darnell

Hali pravi ...

Vsaka je nekaj posebnega...res lepo pobarvano, "popackano" , sestavljeno. Ti si carica, ne pa ptička na mixed media tehniki ;-)

Zvonka pravi ...

Pet voščilnic, pet različnih, vsaka pa ima svoj čar, svojo lepoto in tvoj vložen trud. Krasno.

Valerija pravi ...

Vse so čudovite, a mene vedno znova navdušiš s temi nežnimi rožicami.

Renata pravi ...

Sonja, res si neverjetna. Ena lepotička lepša od druge. Seveda mi je druga najbolj pri srcu, saj kraljuje pri meni. Barvanje je oh in sploh na vseh projektih. Se vidi, da si požirala vse napotke ki sta nam jih namenili Tina in Vladka. Spomnila si me tudi na bokeh, super si ga izvedla. Vse POHVALE.

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Čudovite so!
Lep pozdrav Tamara

The Enticing Creation pravi ...

All cards are so beautiful with lovely colours...Thanks for playing on Scrapping4funchallenges

Hugs
Rituparna DT S4f

Keti's Projects pravi ...

Vse so prekrasne. Fantiček na snegu je prav prikupen in škoda bi bilo, da ne bi motiva vsaj kdaj pa kdaj vzela iz predala. Všeč mi je kako si mu naredila 3d dodatke. Tokrat te pozdravljam tudi kot gostujoča na CRAFT-alnici. Hvala, ker si se nam pridružila. Keti

Andreja pravi ...

ooo Sonja kako čudovite voščilnice si naredila :-)) V oči me je najbolj zbodla ta zelena ... krasna je in lepo ozadje si naredila!
Tudi dogajanje na snegu mi je zelo všeč :-))
Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno.

Goga pravi ...

Ohhh spet cela serija in ena lepša od druge. Meni so še vedno najbolj všeč marjetke, tako lep motiv je to.
Dogajanje na snegu me je tudi všeč, sploh danes, ko je bil zunaj že skoraj pomladen dan.
Hvala ti, da si se nam pridružila in hvala za tvojo zvestobo Craft-alnici. Lp Goga

Brenda in IN pravi ...

What a lovely group of cards, each different and so pretty. I love the boy with the squirrel. Beautiful coloring and so clean and crisp. The flower card is the same. Fun gnome card and lovely background on your bird card. The spring card is so soft and pretty. We need spring here.