ponedeljek, 5. marec 2018

Mavrica, slonček in kuverta

Danes bo pri meni pisano. :-) Vladka in Tina želita na njunem izzivu Ko me inspirira videti mavrico, ustvarjalni tim Craftalnice pa voščilnico za mamo. V mislih sem združila oba izziva ter vzela v roke Brush Pen markerje, plastično folijo, veliko vode, akvarelni papir in ustvarjalne pripomočke Najlepšega para.


Mavrica je ustvarjena z veliko mero ustvarjalne svobode. :-) V takšni obliki je verjetno v naravi ne bomo videli. Zagotavljam pa, da sem uporabila vseh sedem barv, ki sestavljajo mavrico. :-) Na pobarvano osnovo sem zalepila tri bele tulipane ter dodala rdeč napis in rdeče kristale. Napis mi je izrezala Renata.

Voščilnico prijavljam na naslednje izzive:
- Ko me inspirira #63: Mavrica
- Craftalnica: Izziv #205 : Materinski dan
- CAS Watercolour March Challenge: Garden

Upam, da je slonček na spodnji voščilnici že pritrobil na pravi naslov. Voščilnica je bila namenjena čisto posebni osebi. Slončka sem poskusila pobarvati na način, kot nam je pokazala Vladka. Če ne drugo, je velik napredek že to, da sem končno pogledala video z navodili. :-)



Voščilnico postavljam na ogled v marčevsko galerijo Najlepšega para. Uporabila sem naslednje ustvarjalne pripomočke: Kvadrat s šivi, Na travniku, Mini napisi, Pri slonovih in plastično šablono Metulji in zvezde.

Slončka prijavljam tudi na izziv Fabrica Fantasy: Challenge #17: SPRING

Izdelava kuvert za darilne bone je pri meni bolj izjema, kot pravilo. Ampak, tudi naročnike je potrebno navaditi, da je iz papirja moč izdelati marsikaj. :-) Spodnjo kuverto si je zaželel sodelavec. Čisto vseeno mu je bilo, kakšno barvo bom izbrala, zaželel pa si je, da napišem imeni slavljencev. Nad izdelkom je bil navdušen, meni pa se je odvalil kamen od srca. :-) Papir je iz Tedija, okrasila pa sem ga s pomočjo ustvarjalnih pripomočkov Najlepšega para (Krogi s šivi, Mini voščila, Velike številke, Male in velike pisane črke),  z borduro, ki je prišla k meni v enem od bonbončkov in venčkom, katerega proizvajalca ne poznam.



Lep pozdrav do naslednjič. :-)


28 komentarjev:

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Lepo si ustvarjala, všeč pa so mi tudi, da se igraš s fotografijami, postaviš poleg šablonce in barve s katerimi delaš. In všeč mi je tvoja mavrica :))

Moje drobtinice23 pravi ...

Pa ti si res čarodej s temi ozadji. Fantastično mavrico si ustvarila Brush Pen markerji. Tulipani sedejo gor kot uliti :)
Tudi slonček je nadvse prikupen z metuljčki.
Lepe barve si izbrala za slavljenko, ki bo dobila to lično kuverto.
Sonja, hvala za komentar na mojem blogu "babica" ☺ ♥♥♥

Loll pravi ...

Beautiful and creative cards and envelope Sonya!! Especially love the way you've used all the colour of the rainbow to make a background for your pretty white embossed flowers. Thanks for sharing with us at CAS Watercolour!

Bonnie pravi ...

I love the rainbow colored background, Sonja! It's so playful and fun! A fine place to plant your tulips! Thanks for sharing with us at CAS Watercolour!

Helena pravi ...

Všeč mi je, ker si si dala veliko ustvarjalne svobode pri "mavrici". Vesela in pisana podlaga za nežne tulipane.
Slona bo verjetno ocenila še Vladka, jaz ti vsekakor dajem pet +.
Tudi s kuverto si nas navdušila. Glavno pa je, da je bil zadovoljen naročnik.

Metuljčica pravi ...

Prav navdušila si me in komaj čakam da najdem čas za barvanje slončkov in Tininega seta. Lepo si ujela tudi mavrično ozadje in dodala tulipane. Kuverta pa je super izpadla in čisto normalno, da je bil naročnik navdušen. Pridna, ustvarjalna, kot vedno.

Ne-Ja pravi ...

Huh pri tebi se dogaja na polno :9 Čudovit amavrica z belimi tulipani da o kuverti sploh ne izgubljam besed. Ma slonček je pa razred zase, cart 100 na uro in tisti srčki pa barvanje pa.... iiiiii :)

Aleksandra pravi ...

Vse so že predhodnice napisale. Jim dam prav ,lepi izdelki. Pozdravček Aleksandra

Klara pravi ...

Tudi meni je mavrica krasna, slon lušten, kuverta za darilni bon pa dodelana v nulo!

Tina pravi ...

Sonja zlata...saj si misliš, katera mi je najbolj pri srcu, kajne <3? Hvala iz srca...Prebrisanost tvoje mavrice me je pa čisto očarala...kakšna svetovna ideja in prelepa izvedba!

Vladuška pravi ...

Kakšna čudovita mavrična svoboda veje iz tvoje voščilnice. Jaz sem navdušena :) In Barvanje slona ti je tudi dobro šlo od rok. Me veseli, da sem ti bila v pomoč. Ja, pri barvanju je tako, da je potrebno kar veliko vaje. Jaz priznam, da pogledam veliko videov in marsikateri odtis vržem vstran, ker nisem zadovoljna z barvanjem. Kuverta je tudi krasna.

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Tvoja packarija vedno prinese val navdušenja...danes ni nič drugače..., pa naj bo to pri prvi tulipanski voščilnici ali pa nebo na slonji.Mavrica je v celoti ....sem pregledala....zato je toliko časa trajalo, da dam komentar (upam, da verjameš tej veliki laži!!!)...
Kuverta pa...teh že dolgo nisi izdelovala in že skrajni čas je bil, da si se spet lotila (da ne boš pozabila)...Invazija lepih izdelkov...

Valerija pravi ...

Krasno si ustvarjala. Prav vsi izdelki so mi všeč. Fenomenalno mavrično ozadje za tulipane, slonček je pa itak tako ljubek, da sem brez besed in lepa elegantna kuverta... Le kdaj ti uspe vse to?!

Renata pravi ...

Krasno si združila izziva za prvo voščilnico. Zelo lepo je izpadlo. Tudi slonček in kuverta sta zelo lepa... še posebej slonček, mi je tako simpatičen in nežen.

Natasa pravi ...

Lepo mavrično ozadje si izdelala za tulipane, tista s slončkom pa zelo prikupna. Darilna kuverta je krasna in všeč mi je čipka po robovih.

Marija pravi ...

Vse troje prav super. Mali Tinini tulipančki so prav tako simpatični kot veliki in prav lepi so na mavričnem ozadju. Prav tako je luštkan slonček in seveda prelepa kuverta.

Hali pravi ...

mavrično sem občudovala že na FB in slonček je tako ali tako prekrasen. Pridna si in krasni izdelki nastajajo pri tebi in v tvojem brlogecu :-)

moi pravi ...

Kam pa bi prišli, če ne bi imeli ustvarjalne svobode? Pa tudi Vladka in Tina nista tako strogi, da bi zavrnili tvoje mavrično ustvarjanje. Slonček je super kjut in okoli poplesujejo metulji, pa tudi kuverto si zelo lepo naredila. Bravo!

Goga pravi ...

Wauu kakšna mavrica. Na nebu tako izrazite morda res ne vidimo v naših srcih pa prav gotovo večkrat.
Lepo si ustvarjal za mamo in vse ostalo.
Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Lili

Andreja pravi ...

Krasna je tvoja mavrična voščilnica in prav lepo si dodala tulipane.
Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!
Slonček pa tako zelo nežen in darilna kuverta zelo elegantna.
Pridna si kot mravljica ...

AndrejaM pravi ...

Barvanje slončka ti le lepo uspelo. mavrica pa, prav je, da si vsak ustvari svojo in tvoja je prav simpatična.Hvala, ker sodeluješ v Craftalnici

vilinke pravi ...

Ti si spet bila pridna kot vidim in prva me je takoj očarala. Zelo mi je všeč kako si naredila packasto mavrično podlogo.
LP Vilinke

Tina Z. pravi ...

vau, prekrasna mavrica, tako posebna in lepa, pa še super postavljena!
slonček je super cart, kuverta pa mojstrska - jaz jih tudi bolj redko delam.

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Joj koliko lepih izdelkov. Ko Sonja ustvarja ni heca-ustvarja.
Prelepa objava in še lepši izdelki. Moj zmagovalec pa slonček :)
lp Tamara

Nataša pravi ...

Vau, koliko čudovitih izdelkov si ustvarila. Vse so lepe, slonček mi je še posebej cart .

Cvetoči travnik pravi ...

Kaj pa naj človek še pametnega napiše, če si ogledam tvojo objavo po stotih letih in imaš več kot preveč komentarjev:))). Res si bila super mavrično navdahnjena:), da o slončku, ki se utaplja v metuljčkih sploh ne govorim:) - seveda pa vem, kdo ga je dobil:)) - sem vse prebrala.
Darilne kuverte so tudi meni fajn, se jih pa res ljudje malokdaj zaželijo, ampak tvoja je super in najboljše od vsega je, da je zadovoljen tudi prejemnik.
Lep pozdravček od mene, ki že skoraj dve uri sedim za računalnikom in nisem prišla dlje kot teden nazaj. Je pa res, da čist preveč nakladam:)))<3

Renata pravi ...

Lepo si prikazala mavrico in privlekla na plano prve tulipane, ki prav tako dajo svoj čar na voščilnici. Slonček je zakon, prav tako oseba, ki ji je bil namenjen. Kuverta? Čudovita.

SaraS pravi ...

Prva voščilnica s prav posebno mavrico mi je neznansko všeč... ravno to svobodno igranje barv, ki "skačejo" druga čez drugo, se prepletajo... super!
In potem ta naddvse ljubek slonček... roza metulčki so prav dobra družba. :)