ponedeljek, 6. november 2017

Rojstni dan

Prejšnji teden sem praznovala rojstni dan. Ker so leta le številke, s številkami pa se ne obremenjujem, je bil moj rojstni dan letos spet čudovit in nepozaben. :-) Z dragim sva bila ves teden v Portorožu. Naužila sva se sonca, mene so v hotelu razvajali, kot še nikdar prej, prejela sem veliko čudovitih voščilnic in daril. Tisoč razlogov za veselje!

Piran

Darilo osebja hotela Lucija
Veronika in Andrej sta mi podarila čudovito in sproščujočo masažo v hotelu, dragi je bil spet izviren, tako kot vedno, Miha in Monika sta poklicala po skypu, sama sebi pa sem podarila delavnico v Rayherju v Kopru in kup ustvarjalnih pripomočkov.

  

Od vas, drage moje ustvarjalne prijateljice pa je v moj brlogec prispelo vse to, kar vidite na spodnji fotografiji. :-)

 
Iz hvala vsem - od leve proti desni, začenši zgoraj: Helena, Maja, (slika je od Moi), ValerijaZvonka, Tina B., Tamara, Renata, Mojca, Neva, Majda, Urška, Vladka, Janja, Lili, Moi, Helena, Tina Z., Duši, Klara, Neja, Klarka, Darnell, Andreja, Hali, Metuljčica in Keti. 😊

Le dan za menoj je malo manjše število let povečala Moi. Zanjo sem se še posebej potrudila in se celo lotila barvanja. :-)



Za osnovo voščilnice sem z likalnikom in kuhinjsko folijo na kartonček prilepila servietko. Deklica, ki ji veter mrši lase, je čakala odtisnjena kar nekaj časa. Barvanja se res redko lotim. Trudim se po najboljših močeh. Ugotovila sem, da so za moje sposobnosti akvarelne barvice in čopič najboljša izbira. Paziti moram edino na to, da papirja ne močim preveč. :-)

Voščilnico lepim v novembersko galerijo Najlepšega para ( Valoviti pravokotniki s šivi, štampiljka iz seta Vse najslajše).

Te dni je drugi rojstni dan praznovalo naše blogersko dete, Nejina Mija. :-) Še kako svež je spomin na dan, ko nam je Neja sporočila, da je postala mamica. K mali ustvarjalki, ki veselo pomaga mamici pri vseh mogočih projektih, ki se jih skupaj lotita,  je odpotovala spodnja voščilnica.




Tale mišek je pobarvan dolgo čakal, da ga umestim na voščilnico. Pikapolonica, ki jo ima Mija trenutno najrajši, se je usedla v notranjost. :-) Napis, številka, črke, krog, pravokotnik in pikapolonica so delo naše Tine za Najlepši par in Rayher.

Mijino voščilnico prijavljam v Craftalnico na izziv #198: Pobarvan motiv.

Sedaj pa grem urejat fotografije prejšnjega tedna, da vam v eni naslednjih objav pokažem, kako čudovita je slovenska obala v jeseni. 

Lep pozdrav do naslednjič. :-)





21 komentarjev:

Valerija pravi ...

Ooo, lep kupček voščilnic si prejela. Krasno, kako to človeku zaigra srce, kajne?!
Si pa tudi ti krasno ustvarjala in tvoje barvanje se mi zdi prav super. Lušna motiva na obeh voščilnicah.
Sem vesela zate, da si lepo na morju preživela rojstnodnevni teden...se vidi na fotografijah, kako se Piran kopa v soncu... Me kar vabi :)

Tina pravi ...

Ljuba moja....vesela sem, da je bil tvoj rojstni dan/teden tako zelo lep. Jaz ti z zamudo pošiljam vse...od objemov, lepih želja in dobrih misli...do malega prispevka za tvojo krasno napolnjeno omarico voščil. Zlata dušica si in to vemo prav vsi!!! (pa še rima se!!!! :-) )

Metuljčica pravi ...

Res lep kupček voščil si prejela. To je res en lep občutek. Iz srca ti ga privoščim. Lep kupček je prejela tudi Martina in ti si se resnično potrudila z barvanjem in nastala je prelepa voščilnica. Ta za Mijo mi je še posebno všeč. Vesela sem, da si se imela lepo na morju in komaj čakam, da nam pokažeš kaj si poslikala. Lep teden ti želim.

moi pravi ...

O, sem vesela zate, da sta si tako lepo privoščila za tvoj rojstni dan. Lep kupček voščilnic si dobila in krasno razstavila. Moje voščilnice pa sem razporedila na omarico ob kavču in tudi tvoja lepotička je med njimi. Mija pa je bila gotovo vesela tvojega miška in pikapolonice.

Vladuška pravi ...

Kako lepo je slišati, da si na tak lep način preživela svoj rojstni dan in tvoje police so polne krasnih izdelkov. Vidva res znata uživat in sta nam tudi v tem oziru odličen vzgled. Lepo pa si poskrbela tudi za Martinin in Mijin rojstni dan. Pošiljam ti velik objem.

Moje drobtinice23 pravi ...

Sem vesela zate, da si tako lepo praznovala svoj rojstni dan.
Všeč mi je izvedba voščilnice, ki si jo naredila za Moi.
Seveda je tudi Mijina miška čudovita.
Pogled na dobljene voščilnice je res lep.

Helena pravi ...

Draga Sonja, to pa je bil rojstni dan z velikimi črkami in še večjo začetnico :) Prav je tako.
In koliko lepih voščilnic in še kaj si dobila. Prava paša za oči. Tvoji voščilnici pa sta tudi krasni.

Keti's Projects pravi ...

Vesela zate, da si si privoščila razvajanje. Obala je res krasna. Midva greva rada tudi izven poletja, le da ni prehude burje ;-) Voščilnici sta krasni.

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

O kako lepo so te pocrkljali tvoji najdražji.
Koliko lepih presenečenj je prišlo na tvoj dom. Pa tudi tvoje barvanje je vedno boljše in lepše. To je res treba trenirati, kar nadaljuj-te lahko barvanje motivov še navduši :)
lp Tamara

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Oooo kako lepo...ti si se pa pustila razvajat...telo in dušo.....18. boš na srečanje priskakljala kot kakšna mladenka....a te bomo sploh prepoznali?????
Tavelika na M in tamala na M sta bili sigurno veseli tvojih voščilnic.

Maja pravi ...

Lepo so te in si se pocrkljala. Prav tako pa si s svojima voščilnicama pocrkljala še dve krasni punci.

leycika pravi ...

Hvala, da si z nami delila svoje lepe trenutke, ki si jih preživela :) Čeprav vem da je že pozno ampak vseeno vse najboljše še iz moje strani želim ti čimveč ustvarjalnega navdiha in iskric v očeh ob pogledu na čudovite izdelke :)

Janja pravi ...

Številke res niso več važne:). Všeč mi je, da si lepo zapakirala kovčke in se prepustila razvajanju. Na ogled postavljene voščilnice so krasne.
Tudi tvoji dve, ki si ju poslala na pot sta zelo luštni. Lp

Hali pravi ...

Čudovit rojstni dan na obali, res... taki dnevi, tedni, nam pomenijo največ in se jih prav veselim. Prekrasno si tudi ustvarjala in komaj čakam jesenskih fotografij...uživaj!

Natasa pravi ...

Opa, rojstni dan kot se šika! Sem vesela, da sta uživala in se razvajala. Prav lep pogled na vse voščilnice, ki si jih prejela in tisti, ki si ju poslala.

Andreja pravi ...

Draga Sonja, vesela sem, da si si vzela dan zase in se malo pocrtljala :-))
Zelo lepo voščilnico si naredila in krasno pobarvala miška.
Vesela sem, ker spet ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

Goga pravi ...

Kako lepo, da si na svoj dan uživala in se imela fajn. Tako je prav.
Tudi lep kupček voščilnic krasi tvoje police. Pridene smo bile 😙.
Mišek na voščilnici je pa prav gotovo razveselil malo Mijo.
Hvala da ga deliš z nami v Craft-alnici. Lp Lili

Valentina B pravi ...

Najlepše si je narediti svoj praznični dan, tako kot ga imaš najraje. V družbi tistih, ki so ti pri srcu in v krajih, kjer ti je lepo. Piran je čudovit! To čudovito obalno mestece me je po 18 letih, ko sem ga prvič obiskala ponovno popolnoma očaralo. In hvala za ujet trenutek, ki si ga delila z nami.
Sem zamudila tvoj dan, vendar pošiljam najlepše želje, obilo varno prevoženih kilometrov, novih poti ter zanimivih odkritij ter neizmerne sreče v vseh dneh. :*
Zelo lepo si ustvarjala. Jesenčica je čudovita in na čudovito jesensko ozadje si postavila deklico. Miško pa tako prisrčen. :)

Ne-Ja pravi ...

Še tukaj hvala za Mijino voščilnico - mala je bila navdušena nad pika-poko in seveda torto z miškom :). Čudovit kupček voščilnic in darilc si prejela in prav je da te tovji razvajajo - si popolnoma zaslužiš. Pri barvanju punčke si izbrala TOP kombinacije in naredila krasno voščilnico za Moi :).

ayesha Butal pravi ...
Skrbnik spletnega dnevnika je odstranil ta komentar.
Talhapc.com And Crackedithare pravi ...

Its a Very Great and Amazing Blog Dear This is Very Great and Helpful..
Talha PC
Crackedithere
avast driver updater Crack
avast premier crack