četrtek, 30. november 2017

Še več domačih nalog za MŠPU

Ponovno se mi je zgodilo tako, kot vsakič ob koncu leta. :-) Ugotavljam, da imam narejenih veliko premalo prazničnih voščilnic. Ampak sedaj je ravno pravi čas za tovrstno ustvarjanje. Jutri se začne veseli december, božična zvezda že krasi dnevno sobo, prazniki so v zraku in v takšnem vzdušju je pravi užitek prijeti v roke pripomočke za izdelavo prazničnih voščilnic.Tudi primerne barve se kar same ponujajo. Ni enako barvati smrečice julija ali konec novembra. :-) Z velikim veseljem hodim v Malo šolo prazničnega ustvarjanja in pridno delam domače naloge.

V ponedeljek me je Vladka navdušila z izdelavo njenega venčka. Hitro je podoben nastal tudi v mojem brlogecu.


Nisem se igrala z neprazničnim napisom, sem pa "operirala" izrez besede praznike v prazniki. Malo kirurške spretnosti je bilo potrebne in od blizu se vidi, da je "i" dodan, ampak s ponosom sem se potrepljala po hrbtu, ko sem videla kako lepo zgleda beli izrez na beli podlagi. :-)

Praznični venček, ki je izdelan izključno s pripomočki Najlepšega para, bo na ogled:
- na moji polički Male šole prazničnega ustvarjanja
- CASology: Week 277: ROUND
- Scrapping4funChallenges: Challenge #104: Christmas
- AAA Cards: CAS Game#104: Christmas Naslednja naloga je praznični tag, ki pa sem ga umestila na voščilnico. Upam, da velja. :-)  Tudi tukaj so vsi uporabljeni pripomočki od Najlepšega para.Prijavljam ga na naslednja izziva:
- Najlepši par: Galerija meseca novembra
- Simon Wednesday Challenges: Simon Says: Anything Goes

Tole pa ni domača naloga, pač pa spet malo embosiranja in barvanja.Na izzivu "Lees is More" se tokrat vse blešči. Seveda v CAS varianti. :-) Prav zaradi tega izziva sem božično zvezdo iz seta štampiljk Cvetoči božoč od Najlepšega para embosirala z zlatim prahcem, rdečo in zeleno barvo pa sem poškropila s perfect pearls in nato barvala. Še malo zlatih kristalčkov, lep napis in voščilnica je pripravljena, da se predstavi na izzivu:

"Less is More" : Challenge #356: Let it Shine

Danes je rojstni dan praznovala sodelavkina hčerka, ki obožuje mavrico in ples. Izdelala sem ji voščilnico. Da pa mlajši bratec ne bi bil žalosten, ker ni v središču pozornosti, je tudi on dobil voščilnico z avtomobilčkom. :-) Ob tem sem se spomnila, kako smo praznovali pri nas. Celo dve torti sta bili za vsak rojstni dan. Ena s svečami za slavljenca in druga brez sveč, za tistega, ki ni imel rojstnega dneva. :-))

Mislim, da bo dovolj za danes. Grem še malo ustvarjat. Včeraj je bil na obisku mizar, ki mi je spomladi uredil brlogec, tokrat pa kar pošteno spraznil škatlo s prazničnimi voščilnicami. Za "kazen" mi mora narediti stojalo za papir. :-)


Lep pozdrav do naslednjič. :-)


 

28 komentarjev:

 1. Ja, tudi pri meni je podobno glede prazničnih voščilnic. Še sreča za MŠPU :)
  Lep venček na prvi in dobro skombiniran napis.
  Pri drugi si naredila lepo in pisano ozadje za tag.
  Tinina božična zvezda mi je enkraten motiv, ki fajn zapolni voščilnico. Tvoji kristalčki so samo še pikica na i.
  In nazadnje še mavričen dvojček - obe sta čudoviti.
  Oh, dobro kupčijo si naredila z mizarjem :) Ko bo stojalo narejeno, ga pokaži, ker me res zanima.
  Lep pozdrav!

  OdgovoriIzbriši
 2. Tudi sama sem še vedno v zaostanku z izdelavo voščilnic. Za danes sem se odločila, da si vse okrasim, pol pa akcija :) Tako lepo si opravila z obema domačima nalogama. Jaz sem povsem navdušena. Krasen venček in tak na voščilnici. In lepo se mi zdi, da si izdelala čestitko tudi za brata :) Lep vikend ti želim.

  OdgovoriIzbriši
 3. Dobrega mizarja imaš...blagovna menjava...pošlji ga še k meni, ker pri nas vsi zahtevajo DENAR!!!!
  Lepa gesta da si obdarila tudi bratca, krasni sta obe...tale mavrica paše k enemu in drugemu liku. Božična zvezda se tako lepo sveti, ujela si pravi kot fotkanja...A si že pogruntala, da če ustvarjamo z Tininimi pripomočki rata skoraj vse....neverjetno veliko možnosti eksperimentiranja nudi...sicer pa...komu to govorim...saj me vedno sezuješ s kakšno svojo inovacijo...

  OdgovoriIzbriši
 4. What a wonderful and magical array of creativity, Sonja! I love them all! Your Christmas cards are all elegant and gorgeous and your birthday cards are bright and fun! Kids love anything that is personalized!! Thanks for playing at CASology! Hugs, Darnell

  OdgovoriIzbriši
 5. kakšno krasno zlato embosiranje, najbolj mi je padlo v oči! in ta mavrica, obožujem jo - no, pri nas pa vsakič vsi trije pihajo svečke na torti, in to večkratno, tako da imamo potem fajn romantično zadimljeno ...
  venčki so mi vedno prekrasni, sploh takole z belino, tage pa itak obožujem. super za mizarja, najboljša so takšna obojestranska sodelovanja :)

  OdgovoriIzbriši
 6. Zelo lepe voščilnice si pričarala, res bi se zelo teško odločila za eno,ker je vsaka po svoje lepa.
  LP Vilinke

  OdgovoriIzbriši
 7. Beautiful wreath and I love the white poinsettia. Thanks for linking up at AAA Cards.

  OdgovoriIzbriši
 8. Jaz pa voščilnice imam, ampak jih nimam časa skuvertirati, ker ste ene tako pridne, da kar na vaših blogih visim. Ne eno voščilnico, kar pet njih v eni objavi. Ker so itak vse prečudovite, bom pohvalila kar vse na enkrat, toplina v srcu pa je najbolj dobrodošla.

  OdgovoriIzbriši
 9. Čudovito. Sploh prvi venček mi je všeč. Zelo se strinjam s tabo, da ni isto delat praznične voščilnice poleti in zdaj. Zdaj vsaj meni velikooo bolj paše, čeprav sem v stiski s časom. Lep vikend.

  OdgovoriIzbriši
 10. A fantastic collection of festive creations. It's always great to see you play along with us at Less is More and I love your sparkling Christmas make. Beautiful embossing that glistens around those poinsettias so beautifully. Thanks for joining us.

  OdgovoriIzbriši
 11. Čudovit venček sem zagledala v galeriji Scrapping4fun - me je spominjal na nekaj znanega ;-)
  Čudovito si spet ustvarjala od prve do zadnje voščilnice. Glede kupčka prazničnih voščilnic pa brez skrbi, sem prepričana, da jih imaš več kot jaz ;-) Pa bova zmogli, kajne?!
  Čudovito prvo adventno nedeljo ti želim, v mislih z vsemi tebi ljubimi, Majda

  OdgovoriIzbriši
 12. Letos sem tudi sama v zaostanku z voščilnicami, pa v šoli špricam, sem imela svoj projekt in drugače uporabila Tinine izdelke. Ti si krasno ustvarjala, prva voščilnica mi je nadvse všeč, pa seveda tudi vse, ki sledijo. Plešem pa tudi sama nadvse rada in mi je plesalka takoj padla oči. Pridna, ker poskrbiš tudi za bratca.

  OdgovoriIzbriši
 13. Super wreath, Sonja. I love all of the white. Thanks for playing along at AAA Cards.

  OdgovoriIzbriši
 14. Ooo, Sonja...kako so vse lepe. Občudujem vse detajle in se nasmiham ob izjavi, da je barvanje zdaj drugačno kot julija :-))). Ja, prav res!!!! V kompletu z vzdušjem, mrazom in pričakovanje, je čisto drugače :-).

  OdgovoriIzbriši
 15. You made some wonderful Christmascreations!
  Lia DT S4F

  OdgovoriIzbriši
 16. Fabulous array of cards ! My favourite are the beautiful wreath and the gorgeous poinsettia, both wonderful CAS cards ! Thanks so much for sharing and for playing along at Less is More !

  OdgovoriIzbriši
 17. Venček je čudovit in tudi tagec. Božična zvezda krasno pobarvana in mavrica zmeraj paše. Pridna si in dolgi zimski večeri( no pri meni tudi jutra) so kot ustvarjena za ustvarjanje, kajne?

  OdgovoriIzbriši
 18. Tole pa je paket in pol... Koliko dobrotic si nam pokazala in prav vsaka je nekaj posebnega. Zelo lepo.

  OdgovoriIzbriši
 19. Uf, kakšna kazen je doletela mizarja ;)))))
  Ne samo, da ti bo moral narediti stojalo, še novoletne voščilnice mora napisat in razposlat ;)

  Zdaj pa k voščilnicam. Spet si lepo ustvarjala in tista belina mi je še posebno všeč (belo na belem).
  Lepa je tudi s tagom in obe mavrični. Ja, nič, ne preostane ti drugo, kot da jih narediš še enih par, da me ne bomo ostale brez ;)

  OdgovoriIzbriši
 20. Great cards! Love the design of your 'round' card with its texture. Thanks for joining us at CASology this week.

  OdgovoriIzbriši
 21. Lovely work, Thank you for Joining us at Scrapping4funChallenge and waiting to see next time.

  Hugs
  Meena S4F DT

  OdgovoriIzbriši
 22. Sonja, brez problema se trepljaj po hrbtu:), saj se imaš za kaj. Tvoje ustvarjanje lepo napreduje in sem prepričana, da boš imela prazničnih voščilnic še za čas ravno toliko, kolikor jih rabiš. Sicer pa ti je mizar naredil uslugo kar 2x, lahko ga pošiljaš malo naokrog:). Lep pozdrav k tebi in ti moram povedat, da sem zadnje čase tako malo komentirala, da sem si danes rekla: toliko časa bom pisala komentarje, da pridem do Sonje, potem pa za danes končam:). Uspelo mi je:)) Andreja

  OdgovoriIzbriši
 23. O kako si bila pridna. Pri tebi je vedno lepo. Superca,
  lep december ti želim Sonja
  pozdravček Tamara

  OdgovoriIzbriši
 24. what a array of beautiful cards. Thanks for playing along with us at Scrapping 4 Fun Challenge.Hope to see you again
  Shylaa DT@S4F
  Adhiraacreations

  OdgovoriIzbriši
 25. Wonderful cards and comgrats on being showcased at LIM, Cathy x

  OdgovoriIzbriši
 26. Gorgeous cards! I love the white flower on your wreath and the white on white sentiment :) Thanks for playing at AAA Cards.

  OdgovoriIzbriši
 27. iiiii...waw...oh...same lepotičke na kupu - je zmamjkalo besed, raje cedim sline :)

  OdgovoriIzbriši

Vesela sem vašega obiska in komentarja. Hvala!