nedelja, 02. april 2017

Srečanje ustvarjalk

Draga dekleta, hvala vam za včerajšnje prijetno druženje, že tretje, ki so ga organizirale "šefice" Craft-alnice. :-) Čudovit, sončen pomladni dan je bil popoln. Moje baterije so polne. Bilo je prijetno, kot vsakič, ko se srečamo. Vedno je lepo srečati znane obraze in spoznati nove. In lepo je čvekati o stvareh, ki jih imamo vse rade, ki nas družijo. Hvala tudi mojim trem sopotnicam v avtu. Več kot 200 km v eno smer je v dobri družbi minilo kot bi mignil. :-) Krasna darilca, ki sem jih prejela, sem doma podrobno "proučila". Degustirala sem tudi vaše domače specialite. Vse je bilo za prste polizati. :-)

Za udeleženke srečanja sem izdelala metuljčke. Niti dva nista enaka. :-)


Metulčki so izrezani s šablono Srčni metulji Najlepšega para. So tresočke in prav luštno ropotajo. Dela je bilo veliko, ampak ko nekaj delaš z veseljem, je ustvarjanje prijetno in sproščujoče.

Metuljčke prijavljam v aprilsko galerijo Najlepšega para.

Pa še "gasilska" fotografija vseh darilc, ki sem jih prejela. Sladkarije so izginile neznano kam, darilca pa so spravljena v škatli. Klarin lovor se suši, Martinine flance pa se dobro počutijo na kuhinjskem oknu. Transport so preživele brez težav. :-)
Lep pozdrav do naslednjič. :-)  

16 komentarjev:

 1. Ti metuljčki pa so mi tako lepi. Super ideja in izvedba.
  Lepa darilca si prinesla domov :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Kako so krasni ti tvoji metuljčki in verjamem, da ste uživale in se imele lepo. V družbi ustavrjalk je zmeraj polno dobre energije, ki si jo človek odnese domov in ga drži pokonci še celi teden :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Metuljčki so res krasni in verjamem, da je bilo z njimi veliko dela, ampak sem prepričana, da so tudi prejemnice zelo zadovoljne.

  OdgovoriIzbriši
 4. Tile metuljčki so sigurno najbolj izvirne "nesladkarije" med darilci. Sorry, ker te je moje darilce zgrešilo....ti ga takoj zapakiram in pošljem. Oprosti, v tej "babji družbi in jeziki"...saj ni bilo nič čudnega, ker ko vklopimo jezik, roke pozabijo kaj morajo narediti.

  OdgovoriIzbriši
 5. Sonja, kako si se potrudila z metulji. Pa še tresočke so. Le kje si še našla toliko časa, da si vse izdelala. Izvirno.
  Tudi dobljena darila so krasna.

  OdgovoriIzbriši
 6. Jap, lušno je bilo in ti tvoji metuljčki definitivno zmagajo. Sploh, ko sem videla, da so tresočke. S to krasno idejo, ki je zahtevala veliko dela, si nas obdarila. HVALA TI!
  Tudi paradižniki so lepo prestali pot in pridno rastejo naprej ;)

  OdgovoriIzbriši
 7. iii kako so luštni, škoda, ker imamo vsako leto praznovanje rd nečakinje in moram izpustiti kakšen miting :-)

  OdgovoriIzbriši
 8. jaaa, res vsaka čast za metuljčke, jih obožujem, takole pa sploh, nekaj posebnega. in spet je bilo tako fajn!

  OdgovoriIzbriši
 9. Vidim, da ste se imele res zelo lepo. Sonja tile tvoji metuljčki so tako luštni :) Krasna ideja za darilce.
  ♥♥♥

  OdgovoriIzbriši
 10. Čudoviti so tvoji metulji tresočke...res si se zelo potrudila, s takšnimi malimi tresočkami je veliko drobnega dela....

  OdgovoriIzbriši
 11. Krasni metuljčki, zelo si se potrudila. Vožnja in druženje s tabo je pa itak ena sama uživancija.

  OdgovoriIzbriši
 12. Joj, jaz sem bila v trenutku navdušena nad tvojimi tresočimi metuljčki. Vedno tako lepo in tako izvirno obdaruješ, da je veselje. Moj je pristal pri novi orhideji. Res hvala.

  OdgovoriIzbriši
 13. Tile frfotajoči metuljčki so res nekaj posebnega. Moj pisanček že veselo leta po moji sobi :) Hvala za darilce in prijetno druženje na sončku.

  OdgovoriIzbriši
 14. Draga Sonja, zelo sem vesela, da smo se spet videle :-)) Lepo smo se imele in se predvsem napolnile s pozitivno energijo. Hvala za tvojega čudovitega metulja.

  OdgovoriIzbriši
 15. Tvoji metuljči so pričarali pravopomladno vzdušje na ta turoben oblačen četrtek - super si pocartala šjore in tudi prejela lepa darilca :)

  OdgovoriIzbriši
 16. Sej se spomniš mojge aodziva v živo. Iiiii, pa prav tresočko si naredilaaaaa. iiiiiiiii .... Lepo vas je bilo vse videti na kupu, ob takšnem sončnem vremenu. Hvala še enkrat za darilo. Pa se najbrž vidimo kmalu ;-)

  OdgovoriIzbriši

Vesela sem vašega obiska in komentarja. Hvala!